98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • gordon 24
    Ez konkrétan egy szar::D

Mondom kb semmi nem stimmel. Amikor a matricázásnak neki kezdtem féltem milyen lesz, de arra nincs panasz. Az korrekt.. De maga a makett hulladék..

Ugye van a belső váz amire felépíted az egészet. Ha összerakod úgy ahogy a útmutatón van, akkor kb az első kerekek bele érnek az ajtóba, a kormányzást felejtsd el. Konkrétan nem tudod elfordítani a kereket mert bele ér mindenhova. Ha bedugod a lyukba a kereket annyira kilóg, hogy kb 3 millimétert kilóg a kasztni alól. A hátsó kerekek úgy állnak, hogy a gumi belső fele kb 0.5 mili ér az asztalra::) Tehát az egész első futóművet kb 3-4 milivel előrébb kellett tennem. A bukócső is összevissza áll benne. Jahh ami parádés, hogy amikor a kasztnit felteszed rá, a hátsó kerékre ráér::D Tehát ha ez egy igazi gép lenne, kb gurulni nem tudna:D Kormányozni sem lehetne.. Jahh a kerék beleér a belső vázba::D Szóval csúcs..

Szóval egy marék nyugtató, vagy szard le, azt lesz amilyen lesz::D Én ezt a taktikát választottam, mert kb semmi értelme neki kezdeni a javításnak, egy örökkévalóság lenne, megcsinálni.. Persze mondom, én nekem csak saját célra kell, és egy kis ideg levezetésnek szoktam makettezni.. Tehát ha valaki nagyon pro akkor természetesen megéri megcsinálni szépre.