Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdemes utánanézni, hogy ilyen kandelláberek voltak e Oroszországabn.

McFrost
Szerintem bele passzol az orosz elképzelésembe.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Jé, ténleg lehet lámpát is rakni. Nem rossz!

McFrost
Ha jól nézem a dobozt, lámpa is építhetõ.
Vagy nem kell felrakni a oszlopokat.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

😄

McFrost
Akkor ezt így a végtelenségig lehet fokozni 😄

Mindkét oldalon? Az nagyon átlátszó. 😊

McFrost
Egyszerûen kell megoldani: leszakadt. 😊

Jól néz ki. Ezek a Minart-os cuccok nekem is nagyon tetszenek, ez is jónak tûnik.
Egyedül a villanypóznáktól idegenkedek, mert az rendben van, hogy a két pózna közötti kábeleket megcsinálja az ember, de a két széle felé hogy fognak menni? Lebegnek a levegõben? 😊

McFrost

Nem lett jobb a helyzet. Most sem látom a képet.
Javaslom, hogy a kép linkjét nyisd meg egy új fülön, s nézd meg, hogy neked megjeleníti e.

McFrost

Náalm nem látszik a kép.

McFrost
Arra gondoltam, egy ilyen alapra ráépítem a Tigrist:

Jagi
thx

Elsõnek itt ez a videó:

Aztán itt egy másik:

Itt meg egy igen jól használható anyag:

Rescribing Panel Lines

Jagi
Sziasztok!
Tud valaki esetleg repcsikhez panelvonal visszarajzolási technikát nooboknak?

Hát... ha neked ez az Isten, akkor te még nem láttál igazán jó makettezõt. Szép, meg jó amit csinál, de valahogy a japán makettezõk szinte ugyanúgy csinálnak mindent. Valahogy hiányzik a munkáikból az élet. Ráadásul ez elsõ videóban furán festi le a tengeralattjáró testét...
Ha igazán szép maketteket, és az elkészítésüket akarod nézni, akkor inkább nézz Jimenez, Wilder, Rodriquez, Lustig, Demcsenko... stb maketteket.

m1garand
<#eljen>

makett.tk

stultus78
2011.07.12 13:59 ATVIEB(AUSTRIA) Továbbküldve kézbesítõ állomásra / Inbound item forwarded

NNa úgy látszik nemsoká én is makettezhetek 😊

Ennek is lockolt már a bootloadere?

highlander15

Ez a japán úr egy ISTEN!Szereti amit csinál és nagyon profin csinálja!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Bár én ezt a terméket nem használtam még, de van tapasztalatom Humbrol és Microscale maszkolókkal, s gondolom, az általad említett termék sem lehet rosszabb ezeknél. Ha felviszed a felületre és megszárad, akkor nyugodtan elhúzhatod a festést jó pár napig, semmi gondot nem fog okozni. Persze, mondjuk egy évig ne hagyd rajta, mert sanszos, hogy akkor már esetleg nyomot hagy a maszkoló. 😊

A Mr Masking Sol maszkoló folyadékot festés elõtt hány órával/nappal lehet felvinni a megvédendõ felületre? Ha ma este felkenem holnap délutáni fújásra "még" jó?

stultus78
Nembaj várunk.Majd csak ideér.

stultus78
Az emilt május 7.-én küldték hogy szállított.Gondolom akkor adták fel.

m1garand
De ha 06.02-án adták fel, akkor is +2 hónap a hajó!!

makett.tk

m1garand
Mikor küldték el Magyarországra? Kaptál egy kínai postás emailt ott is nézd meg.

makett.tk

stultus78
Az oké hogy 2 hónap.De én ezt még május 05.-én rendeltem.

Az lehetséges hogy fennakadt a vámon?
Vagy elsüllyedt a hajóm 😊 "rossz vicc"

stultus78
Benne vagyok csak ez jöjjön meg.
Eggyébként egy Academy 1/35 Pawe-Hawk-ot rendeltem meg pár festéket.

highlander15
Mindegy,majd a következõ Ausf.E jobb lesz,elvégre még "tanuló-fázisban" vagyok:-)

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15
T-34-esnél is láttam olyat menet közben(A Felszabadítás c. szovjet filmeposzban),hogy le volt takarva a motortér ponyvával.

m1garand
A sarat szerintem inkább fülpiszkálóval, apó kis érintésekkel vidd fel akkor kicsit valósághûbb lesz. De a motor biztos nem nem takarták le megfõtt volna minden.

makett.tk

highlander15
1:72-es, és véleményezd nyugodtan mert egyezik a véleményünk:-)

McFrost
Ez milyen méret arány?

Én nem akarom véleményezni, de egy tuti, rohattul elkapkodtad és ebbõl adódóan tele van hibákkal.

highlander15
Na ilyen lett a Tigris.Szerintem a lánctalpat igen elszúrtam mert hátul a láncfeszítõ görgõt nem ölelik körül a lánctagok fogai.

highlander15
A Revell 1:76-os harcjármûveihez van.

McFrost
Létezik dioráma dobozban?

m1garand
06,02+2hó a 08.02 legjobb esetben!
Máskor rendelünk együtt sokkal jobban járunk, ha gondolod.

makett.tk

m1garand
06,02+2hó a 08.02 legjobb esetben!

makett.tk

Akkor még pár hét, s megérkezik. Garand jól mondja, eddig mindig szinte napra pontosan 2 hónap alatt érkeztek meg a hajóval szállított Hobbyeasy-s cuccok.
Miket rendeltél?

Hopp,most nézem, te is debreceni vagy? 😊

stultus78
Hajó

m1garand
Repcsi vagy hajó?
A hajó napra pontosan 2 hónap onnantól kezdve.
Repcsi 1-2 hét.

makett.tk

stultus78
Azt írja a nyomkövetõ hogy célországba elküldve 06.02

Vagy ez még nem jelent semmit?

m1garand
Kaptál csomag számokról levelet és a posta.hu/nyomonkövetésbe beírod és kidobja, hogy hol jár. Ha hajóval jön akkor min 2 hónap.

makett.tk

stultus78
Helló mindenki.

Kérdésem van azokhoz akik már rendeltek a HobbyEasy oldaláról.
Rendeltem pár dolgot innen még Május elején, és még nem jött meg a cucc.
Mennyi idõ míg onnan ideér a csomag?
Vagy izgulhatok hogy nem fogok mostanában makettezni?

m1garand
Van olyan nagy makettezõ aki csak azt használ de én csak tamiyát ajánlok.
A pillanatragasztó nagyon mérgezõ.

makett.tk

Jó,de inkább a mûgyanta alkatrészekhez használd vagy a fémekhez.Nem szabad hibázni vele mert nem tudod igazából korrigálni.
Jobb a hagyományos modellragasztó.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Tomika boy
Heló mindenki!
A pillanatragasztó jó a makett összeragasztásához?

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

Random work
Beteg!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.