Most vagyok itt először, így illőnek tartom bemutatkozni: Kiss Dávid vagyok, 27 éves, a makettezéssel kb. 12 éve felhagytam, helyette viszont 1:18-as die cast modell autókat gyűjtök, alakítok át, javítok ki vagy fel.
A makettezésből elég sok technikát "lopok" a mai napig, sőt, végül is azt leszámítva hogy ezeket készen adják, fém a karosszéria és csavarok tartják össze, rengeteg műanyag és ragasztani való van bennük ha az ember megbontja, tehát talán annyira mégsem távoli ez a fórum fő témájától! :))
Kérdéssel fordulnék viszont hozzátok! Meguntam a spray modellfestékek vásárlását, szeretnék egy airbrush pisztolyt. Én ezt néztem ki magamnak:
Sparmax DH-103 0.3mm Airbrush
A kérdésem pedig a következő: van e ezzel a készülékkel kapcsolatban valakinek tapasztalata? Tudom e autó kompresszorral használni (mert most egy airbrush kompresszorra nincs keret), illetve ha jó hozzá a kompresszor, kell e valamilyen csatlakozó átalakítás hozzá, vagy létezik e ezekhez ilyen átalakító?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ha valakinek esetleg van ettől jobb ötlete, 8-10e ft-os árkategóriában bár milyen itthon beszerezhető szórópisztoly variánsra kíváncsi vagyok!