98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Jagi
    Nah R34-ek:
    A kék, a valaha volt ezüst Skyline-om, csak Overhaul mod volt rajta. Majd csinálok róla "régen és most" képet is.
    A kiegészítők mind Tamiya cuccok. Az INGS+1 szárnyszett+ a hozzá járó 4 pontos Sabelt öv (kb 1 nap volt berakni, mert az ülés már benn volt :))
    a csatok szintén. A féktárcsák egy GT-R LM maratásból vannak, a rendszám meg a Z-Tune-éból. A felni, a küszöb, a hátsó lökösre a toldat szintén a Z-Tune kitből. Összeségében elégedett vagyok vele, úgy ahogy :)

A Z-Tune. A sima Tamiya kit + maratás. Azt mondják aki szereti kicsit is az autókat ezt meg kell építenie...
    Volt egy két nem tetsző dolog a hátsó oldalablaknál, az alváz illesztésével kapcsolatban, de nem olyan nagy gondok. A kasztnit muszáj voltam hozzá ragasztani mert nem passzolt, 1-1,5mm-t mozgott benne előre-hátra. Az ablakra feltettem a maszkot kifújtam, de amikor beraktam, hátra volt csúszva az egész, pedig a helyén volt. A pozícióját korrigálni lehet roncsolás nélkül :), csak 15 percig kellett fognom míg a ragasztó meghúzott. Egyébként semmi extra, jól kezelhető volt minden...
    a szín mindkettőnél a Gunze metal színei.

ui.: kell vennem egy fasza fényképezőt...