69149
-
#57855 Konkrétan? -
shumika #57854 Sziasztooook!
Lenne egy kérdésem. Műanyagot fém hatásúvá tenni lehet-e vagy az én agyam szüleménye ez? :D -
#57853 Ma fújtam először: -
#57852 Próbálkozom a Panzerrel:D
Csináltam egy festő állványt is és tegnap megjött a pisztolyom is.
-
#57851 üdv!
akinek van esetleg eladó matricája (1:24) az értesítsen kérem
Tuning matricák előnyben(C-West,Greddy,HKS,Sparco stb.)
köszönöm -
#57850 Értem. -
#57849 vaterán vettem, 6 ezet forint volt, lengyel termék, minőséginek tűnik, kipróbálni még nem tudtam :( -
#57848 Igen, milyen a pisztoly? Márka, ár és hol vetted? -
#57847 ma vettem spirál csőt, ami rátekerhető az airbrushra, a képen a középső és jobb oldali csatlakozó a kompresszor gyorscsatlakozó párja (jobb oldali van a kompresszoron is), most már csak átalakító kell, talán conrad-os jó lesz -
#57846 Hali! Én is köszönöm ezt a linket! Nekem is hasznos volt, mert én tök nem jól csináltam eddig. Nem is értem, hogy miért "sajnáltam" a higítót! -
#57845 Ezt sikerült elírnom, szóval a 1/2 az 12 körüli, az 1/4 az 7 körüli. -
#57844 A negyedes az 11 körül van.....tudtommal. -
#57843 őszintén, nem tudom
szerk: megmértem 8 mm a gyorscsati átmérője ami jó a kompresszoromba -
#57842 Igen, de ez negyedes gyorscsati, neked olyan kell? -
#57841 most végre találtam egy ilyet, ezt a dugót tudom a kompresszorba dugni, másik fele pedig 1/8-ad külső menetes ami mehet a spirál csőbe, jövőhéten megpróbálom beszerezni -
#57840 Fényképezd le mid van. -
#57839 Negyedes vagy nyolcados (1/4; 1/8) csatlakozók a legelterjedtebbek.
Ilyen kell neked.
-
#57838 ilyet árulnak mindenhol, de csak 6 mm-s belső átmérőhöz van gyorscsatlakozó, ennek meg nem tudom se a belső se a külső méretét
elmentem modellboltba, erre azt mondja eladó hogy nincs ráírva méret, mondom akkor mérje le, de nincs sublere, ezek a boltok miből élnek??!!!???
már egy hete ezen tökölök, mindenem van csak nem tudom összekötni -
#57837 Nem tud valaki linket adni, Panzerkampfwagen IV Ausf J. oldalpáncél pontos méretéről, formályáról, 1:35-ben? -
Freeda Krueger #57836 Szia.
Létezik ilyesmi
itten
vagy a HAD gyártotta régebben,ha írsz nekik talán még van.
767 eshez még gyárt,tán az is jó.
itt -
#57835 Vegyél hozzá tömlőt. Gondolom átalakító gyors csatlakozók is vásárolhatók.
Magam részéről könnyű helyzetben vagyok, én meg esztergálom magamnak:D -
#57834 vettem egy airbrush szórót, valakinek van ötlete hogyan csatlakoztathatom 24 literes kompresszor gyorscsatlakozójára? -
#57833 Köszi a válaszokat, érdekes tutorial. -
#57832 Festékfüggő, de... -
vass17 #57831 Nincs rá recept, nagyjából festékenként eltérő.
Szerintem próbálkozz először kevesebbet hígítani, ha még mindig csíkos, illetve ragadós, akkor keverj még hozzá, ha már szépen elterül a festék, akkor nem kell több.
Ha túlhígítod, akkor nagy eséllyel keletkeznek festéklefolyások, értelemszerűen, akkor még keversz hozzá festéket. -
#57830 Én úgy tanultam hogy 30%-át vagy 50%-át szoktam hozzá adni azóta is így dolgozom és nem csíkos. -
#57829 Sziasztok
Amatőr makettező vagyok, elsőre ajándékba kapott nagy falattal kezdtem Neoplan cityliner busszal. A hozzá ajánlott revel festékeket használom. A kisebb dolgokat ecsettel festem (pl műszerfal, ülések) és sajna elég csíkosra sikerült. Tanács kellene ezzel kapcsolatban!! Talán túl sűrű a festék? Milyen arányban kell hígítani? -
#57828 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy 1:144-es Boeing 737-800-as madárkához lesz-e, vagy van-e MALÉV matrica valamerre? Sehol nem tudom beszerezni :( -
csoola #57827 gyönyörüek ezek a munkák, bárcsak én is fele ilyet tudnék csinálni :) -
Mauro39 #57826 Sziasztok!
megszabadulnék pár alig használt festékemtől, ha valakit érdekel akkor pm.-ben keressen, nem szívesen offolnám szét a topicot, hisz nem erre van :) -
#57825 Apró lépésekkel, de halad a bubu:)
-
#57824 van az is... :) Még a KPGC10 is megvan, a "Kenmeri" Skyline hiányzik meg az R33, de szépen lassan meglesz mind :)
A haver idedobott 2 1/48-as P-38-ast (Gleccsergörl meg a Lájtning) most az jön aztán (vagy közben) jön Hakosuka meg a többi. :D -
vass17 #57823 Gratula mindkettőhöz, nagyon tetszenek! még egy új Gtr-t el tudnék mellettük képzelni:) -
#57822 én is éppen airbrush-t keresek, mit gondoltok nagy barkács áruházakban kapható? -
#57821 Jól néznek ki -
#57820 -
#57819 Még nem, majd talán hetek múlva. -
#57818 Kipróbáltad már, fasza? -
#57817 Nah R34-ek:
A kék, a valaha volt ezüst Skyline-om, csak Overhaul mod volt rajta. Majd csinálok róla "régen és most" képet is.
A kiegészítők mind Tamiya cuccok. Az INGS+1 szárnyszett+ a hozzá járó 4 pontos Sabelt öv (kb 1 nap volt berakni, mert az ülés már benn volt :))
a csatok szintén. A féktárcsák egy GT-R LM maratásból vannak, a rendszám meg a Z-Tune-éból. A felni, a küszöb, a hátsó lökösre a toldat szintén a Z-Tune kitből. Összeségében elégedett vagyok vele, úgy ahogy :)
A Z-Tune. A sima Tamiya kit + maratás. Azt mondják aki szereti kicsit is az autókat ezt meg kell építenie...
Volt egy két nem tetsző dolog a hátsó oldalablaknál, az alváz illesztésével kapcsolatban, de nem olyan nagy gondok. A kasztnit muszáj voltam hozzá ragasztani mert nem passzolt, 1-1,5mm-t mozgott benne előre-hátra. Az ablakra feltettem a maszkot kifújtam, de amikor beraktam, hátra volt csúszva az egész, pedig a helyén volt. A pozícióját korrigálni lehet roncsolás nélkül :), csak 15 percig kellett fognom míg a ragasztó meghúzott. Egyébként semmi extra, jól kezelhető volt minden...
a szín mindkettőnél a Gunze metal színei.
ui.: kell vennem egy fasza fényképezőt... -
#57816 Ilyet vettem 22 dollárért.