Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvasd el, szerintem jó!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Remélem nem megy el a kedved a makettezéstõl...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Övcsatot,féket,meg pár apróságot már csináltam maratásból,de azthiszem itt jópár újfajta kihívással állok szemben😊 Dehát ez a makettezés lényege
Csináltál ilyet már?? Basszus én az acordhoz csak egy övet raktam össsze és a maradék hajam is kitéptem😄DD
Hát ez atyámmm😄 Öszinte részvétem😄
Mondjuk szép:😄
Downhill!!
Ha valaki találkozik akkor legyen szíves szólni. Köszi
azután vettem inkább pigment port kemény 200 ft/tégelyért..
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Tamiyának Tamiya, de régi. 1975-ös évszám szerepel a kereteken (a matrica 2001-es), nem vagyok meggyõzõdve, hogy hibátlan...bár az FSV-m szintén ilyen korú és egy hétvége alatt össze is raktam, tömítéssel-csiszolással együtt és még egy kis feljavítás is belefért<#fejvakaras>#fejvakaras> majd meglátjuk...
És a kit milyen, gondolom Tamiya minõséggel nem lesz gond?!
Ilyet nem vettem és nem is fogok. Utánaolvastam, ahol csak tudtam és azt szûrtem le, hogy nem jobb az olajos pasztellnél. Úgyhogy a pasztellporokhoz vettem, kíváncsi leszek, beválik-e...
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Mire kellett külön ez a weathering stick? Tönkrement a dobozban levõ, vagy ez más célokra lesz?

Valószínûleg ilyen fog kelleni, legalább van jó nagy tartálya😄
Fujimi Suzuki Alto (2db) és egy Heller Suzuki motor (SUZUKI-TEAM)
érdekesség: az autók utcaiból lettek átalakítva,valamint figurák és versenycuccok kerültek az utastérbe
a motor gyári készlet,csak a dekor változott
Az ára csak: 12.000 Ft
Tamiya BMW Z3 Roadster
a készlet bontott,de itt a lényeg... :o)
sok +alkatrész van hozzá,így egy igazi versenyautót lehet építeni belõle
(én pályaautót terveztem ebbõl,de közben abbahagytam a makettezést,sajnos)
+alkatrészek: kagykóülés és figura,váltókat,fékerõszabályozó,elektronikák,poroltó és tartály,öntapadó "hõvédõ fólia" a kipufogó mellé,oldalt kivezetett kipufogócsõ,külsõ versenytükör,stiftek,féktárcsák,új kormány és mûszerek,emelõk (amik a pályaautók alján vannak),vonószemek,ajtókárpit,bukócsõ
Az ára csak: 4000 Ft
Érdeklõdni és "alkudozni" e-mailben lehet :o)
(ne a fórumot írjuk tele,köszi):
[email protected]
KÉPEK
http://nemethdekor.fw.hu
Gondolom, hogy olajos, nem volt semmi ehhez kapcsolódó probléma vele?
Ma kezembe került pár rugó,amiket még direkt a pözsóhoz raktam félre,csak aztán el is felejtettem õket😊 Úgyhogy ki is cseréltem a rugókat ezekre,így már sokkal jobb (ja és igen,sárga lett,mert igazából sárga a rugó,nem piros!)
régi
új
Eladóak a következõ bontatlan makettek:
ACADEMY M3 Stuart "Honey" 3500 Ft
Italeri RSO with PAK-40 3500 Ft
Tamiya Mt I.SPW. Sd.Kfz.251/1 Ausf. D 4000 Ft
Revell Jagdtiger Sd. Kfz. 186 6000 Ft
Ha valaki egyben mind a 4-et megveszi akkor 17000 Ft helyett csak 16000 Ft!
Illetve eladó kb 60db makettfesték amelyek az évek során összegyûltek, 6-8 bontatlan van közöttük, és a többi nagy része is használható! II. Vh-s tankok festésére használtam õket. Nagyrészt humbrol márka + néhány revell.
Ár: 9000 Ft
Akit érdekel az keressen meg e-mailben: [email protected]