Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, köszi, majd belemélyedek <#wink>
Nemrég mentettem le Makettinfóról ezt.
Olvasd el, szerintem jó!

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Molnibalage
Kaptam ma ajándékba egy Italeri F-16A mekettet 1:48-ban (No 72841). Ismeri valaki? Vélemény? Egy kezdõnek mit javasoltok ezzel? Csak azért raknám össze, mert F-16.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Petyus, csak felviszed, vagy fixálni is kell?
greg benz
sose<#ravasz1>

Upsz, ez lemaradt a végérõl: <#eplus2>
Huhuhúúú! Hajrá!<#eljen>
Remélem nem megy el a kedved a makettezéstõl...
Még így se vészes<#wink>
Ez nagyon jó ár.... a Mig pigmentet aranyárban mérik (6,3$), gondolom minõségben pedig nincs nagy olyan nagy különbség köztük.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

greg benz
tudom<#eplus2>

Ejha, ezzel szépen fel tudod turbózni a pug-ot😄

greg benz
Hát csináltam,bár ilyen részletes maratással még nem volt dolgom😊
Övcsatot,féket,meg pár apróságot már csináltam maratásból,de azthiszem itt jópár újfajta kihívással állok szemben😊 Dehát ez a makettezés lényege

gordon 24
Huhh!

Csináltál ilyet már?? Basszus én az acordhoz csak egy övet raktam össsze és a maradék hajam is kitéptem😄DD

Hát ez atyámmm😄 Öszinte részvétem😄

Mondjuk szép:😄

Downhill!!

Törölt felhasználó
Kösz 😞
Ha valaki találkozik akkor legyen szíves szólni. Köszi
greg benz
Glpetyus
upsz
nem egészen annyi már,de így sem vészes sztem.
én csak 3 szint vettem az mindenre elég.

Glpetyus
wargamers-ben

Lehet, hogy nekem van szerencsém vele..."Conté A PARIS" márkájú és lehet szépen reszelni, ha meg egyszer felvitted, elég nehéz eltávolítani...jobbára csak alkohollal<#wink>
Oszt hol is vetted azt a drága pigmentport?<#wilting>
Glpetyus
én vettem olajosat,de nem tudtam használni,mert reszelni nem lehet,mert szétkenõdik,és ilyen trutyit kapok...
azután vettem inkább pigment port kemény 200 ft/tégelyért..

Glpetyus
<#finom>
szépek!

Van olajos és van porpasztell is...a porpasztell is "megtapad", úgyanúgy mint a szobában keringõ por...ha nem nyúlkálod össze a makettet és vitrinben tartod, nyugodtan használhatsz porpasztellt is.
Azt hittem, hogy ez valami "olajosabb" dolog, mert a normál kréta nagyon száraz, de ha bevált, akkor valahogy csak megtapad a makett felületén.

modellmaker
De, az. Igen ott is lehet. De vigyázz, mert van sokezerért is!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Hülye kérdés, de a pasztelkréta ugye nem a normál, suliban is használt kréta, vagy igen? Egyébként hol veszed õket, mûvészellátóban?

modellmaker
Nem. 😊 Még kisszériásban sem.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Törölt felhasználó
Valaki nem találkozott esetleg Ignis makettel? 😊)
Gondolkodtam rajta, de egy ilyen dobozka árából kijön 6-7 pasztellkréta...és egy jódarabig elég egy rudacska<#wink>
Tamiyának Tamiya, de régi. 1975-ös évszám szerepel a kereteken (a matrica 2001-es), nem vagyok meggyõzõdve, hogy hibátlan...bár az FSV-m szintén ilyen korú és egy hétvége alatt össze is raktam, tömítéssel-csiszolással együtt és még egy kis feljavítás is belefért<#fejvakaras> majd meglátjuk...
Pedig úgy emlékeztem egyszer te is vettél ilyet, sõt biztos voltam benne<#fejvakaras>..😄
És a kit milyen, gondolom Tamiya minõséggel nem lesz gond?!

Asszem ezt se kell bemutatni:

Azért a másik jobb...<#wink>
Erre gondolsz?
Ilyet nem vettem és nem is fogok. Utánaolvastam, ahol csak tudtam és azt szûrtem le, hogy nem jobb az olajos pasztellnél. Úgyhogy a pasztellporokhoz vettem, kíváncsi leszek, beválik-e...

<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Azta 7+a8át azért komoly kis gép!<#taps>
<#eljen>Dobozbontás lesz?😄
Mire kellett külön ez a weathering stick? Tönkrement a dobozban levõ, vagy ez más célokra lesz?

Ezt hozta a postás:

Értem, <#worship>...
Valószínûleg ilyen fog kelleni, legalább van jó nagy tartálya😄

greg benz
<#hehe><#hehe><#hehe>

modellmaker
<#ejnye1>

greg benz
Hát akkor nosza,regisztrálj😄

Glpetyus
hi
majdnem pont ugyanez van.
semmi gondom nem volt vele.

ELADÓ 1:24-es ritkaságok!

Fujimi Suzuki Alto (2db) és egy Heller Suzuki motor (SUZUKI-TEAM)
érdekesség: az autók utcaiból lettek átalakítva,valamint figurák és versenycuccok kerültek az utastérbe
a motor gyári készlet,csak a dekor változott
Az ára csak: 12.000 Ft

Tamiya BMW Z3 Roadster
a készlet bontott,de itt a lényeg... :o)
sok +alkatrész van hozzá,így egy igazi versenyautót lehet építeni belõle
(én pályaautót terveztem ebbõl,de közben abbahagytam a makettezést,sajnos)
+alkatrészek: kagykóülés és figura,váltókat,fékerõszabályozó,elektronikák,poroltó és tartály,öntapadó "hõvédõ fólia" a kipufogó mellé,oldalt kivezetett kipufogócsõ,külsõ versenytükör,stiftek,féktárcsák,új kormány és mûszerek,emelõk (amik a pályaautók alján vannak),vonószemek,ajtókárpit,bukócsõ
Az ára csak: 4000 Ft

Érdeklõdni és "alkudozni" e-mailben lehet :o)
(ne a fórumot írjuk tele,köszi):
[email protected]

KÉPEK

http://nemethdekor.fw.hu

Még egy kérdés: ugye valami hasonlód van?

Gondolom, hogy olajos, nem volt semmi ehhez kapcsolódó probléma vele?

az elõzõ se volt rossz, de tény, hogy ez jobban mutat😊

modellmaker
The board requires you to be registered and logged in to view this forum.

greg benz
Na,asszem ilyen nem sokaknak van<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

modellmaker
<#eljen><#eljen><#eljen>

greg benz
Üdv😊

Ma kezembe került pár rugó,amiket még direkt a pözsóhoz raktam félre,csak aztán el is felejtettem õket😊 Úgyhogy ki is cseréltem a rugókat ezekre,így már sokkal jobb (ja és igen,sárga lett,mert igazából sárga a rugó,nem piros!)

régi

új

Helló!

Eladóak a következõ bontatlan makettek:
ACADEMY M3 Stuart "Honey" 3500 Ft
Italeri RSO with PAK-40 3500 Ft
Tamiya Mt I.SPW. Sd.Kfz.251/1 Ausf. D 4000 Ft
Revell Jagdtiger Sd. Kfz. 186 6000 Ft

Ha valaki egyben mind a 4-et megveszi akkor 17000 Ft helyett csak 16000 Ft!

Illetve eladó kb 60db makettfesték amelyek az évek során összegyûltek, 6-8 bontatlan van közöttük, és a többi nagy része is használható! II. Vh-s tankok festésére használtam õket. Nagyrészt humbrol márka + néhány revell.
Ár: 9000 Ft

Akit érdekel az keressen meg e-mailben: [email protected]