98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • csoola
    hát nemtom, igazábol nem vagyok olyan hü de nagy spiler, söt, a maketteim amit faterral csináltunk (van rengeteg), nem kiemelkedöek és nagy részük még nincs (teljesen) lefestve, vagy befejezve, de ugy általában a harckocsik nem olyan nehezek, föleg a festésük nem annyira, a lánctalppal lehet a legtöbbet szopni szerintem, de abbol is van fém meg pattintos meg gumi meg mittomén még milyen, ami nem vészes
    én mondjuk a jenki harcjármüvekért nem rajongok, ha jenki akkor föleg a kocsik és a modern repülök érdekelnek, no meg van egy nimitz anyahajom is valahol, nekem harckocsibol a német 2. vh-s dolgok a kedvenceim, van Pz IV-V-VI-VI B, meg hát ami az én modern kedvencem, a Leopard 2-es :P de amugy van 2 auto, egy teherauto, repülök, szovjet harckocsik (T-34, T-72 2 db-egyik Zvezda, na azota olyan nem kell- T-54), meg egy pár dolog még
    szoval én kezdésnek simán mernék ajánlani egy Tamiya harckocsit, sokat nem kell rajta farigcsálni, szépen ki van dolgozva és sokhoz gumilánctalp van (pl párducunk) ami nem is igénytelen, voltához képest