98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • greg benz
    Köszi!
    Igen,ez műanyag alapozó,rá is van írva a dobozára, "plastic primer"
    Direkt műanyagra valót is kerestem,már hónapok óta nem kaptam a közeli háztartásiban,aztán végre egyszer bementem és ott volt ez. Elég sötét színű,de nem okozott még gondot,és tényleg gyönyörű alapréteget ad,főleg ha 2000-essel utána átcsiszolja finoman az ember.
    A hacsiról nem sokat tudok neked mondani mivel nem volt még meg a készlet,de ahogy látom a fujimi "sötét korából" való,amikor elég egyszerű,elnagyolt készleteket gyártottak még. Nem feltétlenül rossz,de túlzottan sokat ne várj tőle,kezdő makettnek mondjuk ideális.
    Nekem az Aoshima féle hacsi van meg,de ez egy egészen más történet,gyönyörűen és részletesen kidolgozott makett,még a lámpák is nyílnak-csukódnak. Anno mikor még nem 200++ volt a dollár hanem 150 körül,akkor vettem luckyról,asszem postával volt kb 4-5ezer ft.Jó vétel volt.
    A termék ára nem feltétlenül függ össze a postaköltséggel,inkább a súlya. De ha pl hobbysearch-on kosárba rakod a cuccot akkor még a kifizetés előtt asszem meg tudod nézni mennyi lesz rá a posta. Egyébként olyan 1500-2000Ft körül lesz.