98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Glpetyus
    vagy építed dobozból :)
    (mint pl. én a maketteim 90%-át :)

Egyébként nem is kérdés,hogy "megéri" az árát egy dragon készlet,de azt már túlzásnak tartom,hogy van akinek a hozzáadott 3 tenyérnyi maratás sem elég,még megveszi pl. a voyager modell ~20K-s feljavító pakkját is.

Meg van aki fikázza mondjuk a dragon szemenkéntijét ,és helyette felrakja a friul fém láncát (mennyi egy olyan 6-8K?),...aztán festés/koszolás után full ugyanolyan mintha egy ócska gumi lánctalp lenne fent.
    Szóval van ami szerintem már egy kicsit túl megy a hagyományos makettezés fogalmán.
    Jobban "tisztelem" azokat a makettezőket,akik pl egy repgépen képesek újravésni a panelvonalakat.

Én pl a meravához megvettem az eduard maratását -2 lapot tartalmazott-,hát kb. a 80%-át használtam fel,de annak meg csak jó ha a fele látszik a kész maketten..

Amúgy szerintem a trombitásoknak még mindig nagyobb fantáziájuk van,mint a dragonéknak (lásd ezt-erősen megvevős nekem :),ezt,vagy ezt !! -nagyon-nagyon megvevős!

A dragonnak meg 2 kezemen meg tudom számolni,milyen készleteik vannak:
    pz. 1,2 alvázas hk-k,a félhernyókra (250/...251/... ) épülők,tigris,párduc variánsok tucatjai + 1-2 orosz típus,és amcsi félhernyók.
    Itt most nyílván csak a harcjárművekkel tudok példálozni,mivel abban vagyok otthon úgyahogy.
    De hangsúlyozom: imádom a dragon minőségét,és mostmár a trumpeterét is,csak kár,hogy már az utóbbi is elérte a másik árszintjét :D