a benevezett makettek nagyon szépek voltak, harcjárműből annyi volt, hogy alig fért az asztalra, ezzel szemben repülő szinte kevés volt. nem azt mondom, hogy nem volt repülő, csak többet is el tudtam volna viselni. a börze nagyon állat volt, csak drága kicsit. ugye külön épületben volt a nagy része, és volt egy terem megnyitva csak az eduardnak. beengedő bácsi volt, meg kosár, mint az ABC-ben. :D de nagyon kulturáltan lehetett válogatni, nem volt zsúfoltság, mert annyi embert engedtek be, ahány kosár volt, és mikor valaki kijött, akkor a kövi bemehetett. rendesen sorban álltunk a bejárat előtt. :D és bent is szekciókra voltak osztva a maratások. pl: 48 és 32 repülő '45-ig, aztán 72 repülő '45-ig, aztán azek '45 után, aztán külön a hajók és ugyanez hk-nál is. a makettek külön polcon, a gunze festékek meg két asztalon középen. minden szín. elég kemény volt.
a versenyen most olyan igazi különlegességek nem nagy voltak számomra, még a börzén se volt olyan hogy hú ez nagyon kellene és 3* visszamentem volna gondolkodni rajta. az gecihosszú utazást leszámítva nekem nagyon beadta.