Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Tudtok nekem mondani olyan ragasztót, amelyik nem oldja fel(marja szét) a hungarocellt?

modellmaker
Adtam pár linket. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

greg benz
Srácok!

Olfa vágóalátétet hol lehet olcsón szerezni,nem tudjátok?

Szuperjó <#wow1>Hasegawa F-14 Tomcat érdekes árcédulával...
DJ Skyline
köszi

ChevyG
sajnoas boltbavettem, viszont mire odaérek, hogy elkészítem:S
m1garand
drága vagy de nagyon pedig a jagdtiger érdekelne, de dupla áron adod mint a kínai(szállítással együtt)

makett.tk

m1garand
új cuccnak írja

makett.tk

m1garand

makett.tk

ChevyG
A játékudvar boltot ismeri valaki?

#52459????
ChevyG
csáó

van pár (100) eladó, cserélhetõ makettem.
az összes hiánytalan (sok bontatlan)

holnaptol pesten leszek, fel tudom vinni, ami kell.

eladó makettek

alkudni kötelezõ!
modellmaker
Van egy régi Eastern Express 1:200-ban, meg egy új Zvezda 1:144-ben. Valszeg egyik sem egy csúcsminõség. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
srácok, nem tudjátok hogy gyártanak-e Tu-154-es makettet? haver kérdi mert szeretne egyet, de nekem lövésem sincs :S meg most nem is nagyon tudok keresgélni, mert melózom (ideiglenes kis nyárimeló)

m1garand

makett.tk

Elsõsorban maszkoló szalagokat akarok venni, mert azt itt nálunk nem lehet kapni. Rendelni akartam az itteni üzletben de azt mondták majd talán egyszer hoznak.<#levele>

Apus
Elég drága, de nagyon jófejek az eladók. A másik üzletükben nagyon gennyes volt mindenki, ez hálistennek megszûnt.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Mi a véleményetek a Mega Modell üzletrõl? A közeljövõben megyek Pestre és pont útba esik. Gondoltam benézek 😄

kemszi2
annyira nem tetszett neki?😄
Hecker007
nah hogy énis mutassak valami makettfélét, itt van egy-két kép a Shermanom tornyáról:

Apus
Oksi már értem. Köszi!

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Hecker007
van benne 5 db összerakott és lefestett figura külön dobozokban, gondolom azért ekkora a doboz hogy jobban beleférjen minden

Apus
Már annyiszor belefutottam, de ma se tudom.. A Peshing miért van ilyen egyszerû dobozban? Ez valami speckó kiadás? Vagy pénztárcabarát? Figurákat is láttam már a Tamiyától amik ilyesmi csomagolásban voltak. Miért?

m1garand
Klánunk rendelései:
július

május

makett.tk

ChuckyHUN
Hát nehogy lefikázzanak,hogy nem bírok visszaolbvasni😄D Amúgy csak anyumnak mutattam egy képet és a topikban lancia cimszó alatt kerestem. Kemszi pajti lanciájára csodált édesanya😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

DJ Skyline
jól visszaolvastál 😄 azok csak egy katalógusból lettek "bekopizva", egy 7 éves katalógusból :|

ChevyG
szevasztok!

krégebben láttam 1 magyar oldalt, de nem találom.

a festési hibákat írták le, és ezek orvoslását (nem escetes, csak airbush!) pl: ráncosodás, narancsbõr, stb

Szóval ezt keresem.

Van walakinek 5lete, merre lehet?

HELP
ChuckyHUN
Ez nem hasegva!!
Italeri

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

kemszi2
vigyázz a matricákkal nagyon.ez a hasegawa matrica nem a legjobb sajnos.én sokat szívtam vele.ráadásul már tönkre is ment(saját hibámból,mert a revell matricákkal sose volt gondom)
kemszi2
de lesz nem sokára 1 ilyenem😊
kemszi2
na ilyet nem nagyon látok már sehol:
<#nevetes2>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ChuckyHUN
Engem érdekelnének ezek közül vlamaik!
Fel tudjuk venni a kapcsolatott? (kicsit régi a postod)

Apus
Kivágod úgy,hogy legyen egy kis ráhagyás. Aztán belemártod vízbe, nem kell bennehagyni, lerakod valahova hadd szívja meg magát. Óvatosan megnézed, hogy ázik-e a hordozópapírról, aztán a felületre tolod egy fültisztítóval, beállítod, leitatod róla a vizet és kész.

ChuckyHUN
ÉS a matricákat?

Apus
Hát ha kitördeled akkor az olyan is lesz. Vágd ki szikével, a maradékot meg csiszolóvászonnal tûntesd el.

ChuckyHUN
Delta háeff integrale😄
Volt nekünk is csak az 1.6os volt 😊)

kemszi2
milyen lancia?😄
ChuckyHUN
Már rájöttem, ki lehet szép ocvatosan tördelni, de a matricákat hogy szedjem le a laprol?

ChuckyHUN
Az a kérdésem, hogy ugye ilyen mûanyag táblában vannak az alkatrészek, és azt szépen ki kell vágni? mivel csináljam?

ChuckyHUN
Megjött a lancia!
Bár a rendelést vissza akartam vonni, de nem baj!
Most bontom ki, késõbb jelentkezem

DJ Skyline
paszta azért kell hogy a kisebb réseket eltömítsd 😊 kinyomsz egy picit, fogpiszkálóval vagy gyufával kavirgálsz rajta egyet és felviszed, hagyod száradni, majd csiszolóval finoman neki esel. figurához inkább a tûs ragasztó ajánlott. festékek közül? kb az ami az összes többi maketthez

chris82
A sok kép között elveszik a kérdésem 😊

Tömitõpaszta mihez kell?
festékek és ragasztó közül milyet ajánlasz figurához?

kemszi2
jah már leírtam hogy honnan van,meg hogy mennyiért.
kemszi2
fémbõl van a tartó.
külföldön vettem.átszámítva közel 6-700ft-ért
jóaz, csak lehetne gyorsabb is repülõ üzemmódban, ha már ilyenre csinálták (asszem 450 körül megy, ami nem sokkal gyorsabb, mint a Lynx)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

<#eljen>látom mûteni készülsz😊 amugy ha eltörnek a pengék, akkor belemegy az orvosi is?

Glpetyus
akarom mondani esztergáltam

Glpetyus
Bricóban 250-ért vettem,csak csipesz nincs benne,és nem átlátszó a teteje.
A pengéket rögzitõ müanyag (ha ebben is müanyag) el fog törni,én esztergáltem fémbõl az enyémbe.

m1garand
hol találtál erre a készletre, és mennyiért vesztegetik ?

makett.tk

kemszi2
kép...