98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • DJ Skyline
    nem tudok erre mit mondani, kurva sok munka lehet benne, már eleve a tervezés nem lehetett egyszerű, hogy minden miliméter pontossággal illeszkedjen. :| megépíti fából, majd az egészet bevonja alumíniummal (gondolom az volt, nem nagyon olvastam, mert nem mindenhol angol, hanem német a komment a képek alatt), ami igazából maga az öntőforma, majd még csak most következik a végleges forma kialakítása. :| a többiről már nem is beszélve, megnéztem a végén a videót, szívás volt, hogy a bal futómű beragadt, bár megoldotta a srác ügyesen, nem sok kár esett a gépben. komoly nagyon, de asszem' maradok a maketteknél. :D mikor kisebb voltam, akkor én is álmodoztam RC gépről, bár az nem ilyen magas színvonalon lett volna megalkotva, de aztán rájöttem, hogy 3 hobbit (terepasztalozás, makettezés, és még mellé RC gépezés, de még az RC autók felé is kacsintgattam gondolatban, komolyabb elektromos, vagy benzines gépekre gondolok, amik pl a Tamiya katalógusokban is vannak) nem lehet űzni, nagyon pénztárca zabáló tud lenni már egy is, ha a minőségi cuccokat akarja az ember megvenni.