Ma délután gondoltam nekiállok megcsinálni az öveket kis szöszmötölés gyanánt..
Elővettem a Crazy Modeler (kezdem úgy érezni,találó a cég neve) maratáshoz adott instrukciót az övhöz,nézegettem,aztán pislogtam nagyokat.. Nem tudom én vagyok-e ennyire hülye,vagy tényleg jól érzem,hogy egyszerűen lehetetlen kiigazodni ezen a rajzon? Nem tudok rájönni mit hová/hogyan kell befűzni,átfűzni,bedugni...
Leginkább a képen jelölt részeken rökönyödtem meg,ott jött a lila köd..azon felül,hogy lehetetlen kivenni,mégis hogyan kellene abba a leszorítóba vagy micsodába befűzni az övet,arra sem tudok rájönni,hogyan alakul a későbbiekben úgy az öv,hogy ahogy a jobb szélső képen látható (ahol már az üléssel együtt mutatja az övet),ott annál a szorítónál kicsit túllóg az öv..
Mindezek mellett már csak hab a tortán,hogy a milliméteres kis vacak alkatrészeket megfogni is szinte képtelenség,akkor arról ugye ne is beszéljünk,hogy bele kéne fűzni az övet,meghajlítani,stb stb stb.. képtelen vagyok rájönni,hogy a búbánatban lehet összeállítani a képen látható övet,nem szoktam ilyet mondani,de erre nem tudok mást mondani,minthogy LEHETETLEN.
Ha valaki ki tudna segíteni a bajból,annak nagyon hálás lennék:)