Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladó egy bontott Fujimi 928-as Porsche 4500 ft ért
és egy D1 Grand Prix -es szériából egy APEX d1 project fd3s
aoshima driftgép 5500 ft ért.
Kérésre fotót küldök emilben.
Átvehetõk Berényben
[email protected]
Köszönöm
ezt a részét nem vágom...abból a hengerbõl indították a buran-t,vagy mi a.. ?
Lefestettem az Abrams láncait, most csak a görgõk pereme van hátra+az egész átmosása-porozása. Egész szépen egybenmarad a lánctalp, a két végénél fogva emelgettem ide-oda és nem ment szét...igaz, hogy hajlani se nagyon akar, remélem nem lesze vele gond.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
több mint 1 hónapig nem volt idõm a mozdonyra,hát már a por is belepte,amikor múlthéten nekiültem végre <#wilting>#wilting>
Szerencsére a neheze már megvan,ugyanis végeztem a festéssel,megkapta a terepszint.
Így már "csak" az van hátra,hogy felrakom a maradék alkatrészt (ez kb 100 db -hasraütve ) ami akadályozott volna a fújásban,aztán koszolás,átmosás,egyéb faszságok.
Szóval örülök,ha a hónapban elkészül...de jobban belegondolva nem sok esélyt adok neki. (pl. jövõ héten TUTI,hogy nem tudok leülni elé...) :C
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
vmi 100 körüli szemnek kell lennie/oldal.
Igen, elõször állítsd össze az egészet, de ne zárd össze, azt majd csak a végszerelésnél.
Lassan készen áll az Abrams a lánctalp feltételére. Az összeállítási nem jelzi, hány láncszembõl áll oldalanként. Akkor most az összeset használjam fel? A másik gond, hogy nem tudom, hogyan rakjam fel...pattintsam össze az egészet és úgy próbáljam ráfûzni a görgõkre? Az a baj hogy nagy a súlya így egyben, nemigazán akar egyben maradni... még soha nem használtam "Magic Track"-et, sõt szemenkénti lánctalpat se.
Hát mondjuk az sokkal fontosabb! Jól teszed!
Downhill!!
Na az fasza lesz veszek olyat jövõhéten, aztán kifujom. Az a legegyszerübb, szerintem.. Mondjuk maszkolni kell rendesen, de majd meglátjuk.. Hála istennek 2db kaszni van.. Megcsinálom a régin a fujást, aztán ha sikerül akkor az lesz az uj auton..
Megrendelted?
Downhill!!
A Tamiya szalagjánál véknyabbat nem hiszem, hogy találsz Mo-n...
Mi lenne ha kifújnám?? Tudtok ajánlani valami irtó vékony maszkoló szalagot hogy ne legyen nagy a szintkülönbség?
Nem lesz kis meló, de szerintem azzal faszán meg lehetne csinálni.. Levágom a matricákról a cikk cakot és akkor nem gond a lökös matricázás stb. A festék ugyis befogja..
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
Van a régi arról leszedtem a matricákat, majd lefestem feketére aztán az ugy is marad..
De az ujból mindenképpen valami brutál festésû versenygép lesz!
Downhill!!
Downhill!!

Hát én is ettõl tartok😄
Semmi elképzelésem nincs arról hogy lesz ennek a matricának olyan formája😄
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
Ilyen ni:
Mondjuk ezt egyszerübb volt megcsinálni😄
Downhill!!