69150
-
:D -
CrazyCharlie #55334 Ügyes
...de szerintem a parton került horogra a halacska, utána lett visszaröptetve a tóra
-
CrazyCharlie #55333 Ja. Ha rossz az idő röptetni, akkor lehet vele szalonnát pörkölni
-
vass17 #55332 Ha már itt tartunk ez is jó:) -
vass17 #55331 

Kegyetlen, mintha egy igazi gép lenne:O
Aki irányítja, az is tudhat valamit....Hogy letette már, pedig nem lehet egyszerű. -
mi?
ebben mini sugárhajtóművek vannak,vagy mi a fene?
marha jó :) -
CrazyCharlie #55329 Nem "makett"+lehet vótmá, de
azt a k*rva élet...kell egy ilyen!!!

A futószárak picit hosszabbak a kelleténél, de akkor is nagggyon-nagggyon dúrva!!
-
nem tudom ki mennyire torrentezik, de gondoltam megosztom veletek ezt. asszem régen ment ez a sorozat a Discoveryn, tulajdonképp az a témája, hogy bemutat egy adott géptípust, az előzményeket, miért is volt erre a gépre szükség, milyen célokat tölt be, tervezés, tesztelés, gyártás, stb. érdekes felvételeket lehet megnézni, bár nem jön egy egetrengető sebességgel, de szerencsére kilehet választani, hogy melyiket akarjuk leszedni, nincsen bebszva' egy rar-ba az összes. itt van ez, ugyanezeket tartalmazza, csak 6 géppel kevesebb, de ha a fenti lassú, akkor lehet ez gyorsabb pl. csak a tracker vagy mi más, de a tartalma ugyanaz. -
CrazyCharlie #55327 A Hurricane törzsén lévő szakadás a fura
...ha lövedék okozta, akkor miért nem sérültek a keretek, ha a leszállás következménye, akkor miért előrefele hajlott a vászon?
-
CrazyCharlie #55326 Nekemis, nekemis!
-
1/48 Hurricane
1/48 A-7E
1/48 Fw-190
mondjuk a Hurricane diorámája annyira nekem nem jön be, túl "terepasztalos" a növényzet, de amúgy nem rossz -
vass17 #55324 Nem aprózzák el a dolgokat
, úgy látszik erre is van kereslet..Tudnám, hogy kinek van ennyi helye makettek számára
-
kell! most! 

-
CrazyCharlie #55322 Az Italeri is dobozolta emlékeim szerint, mindketten az Esci-től vették át(régi jó Esci, de szerettem a makettjeit 
). Úgy néz ki, a Dragon ráállt az 1:6-os méretarányra, lásd az M2-es géppuskát meg a német rádiós készletüket, most meg itt a Kübel...valszeg jönni fog a Willys, Kettenkrad, egy-két motor...
-
CrazyCharlie #55321 Trumpi Tomcat Test Shots - vótmá? -
vass17 #55320 Elnéztem, a Revellnek van.. -
vass17 #55319 Jól emlékszem, hogy az Italerinek is volt egy hasonló készlete? (talán 1:9-es)... Nem értem, hogy miért pont a Kübelt adják ki ilyen méretben, egy Willy's még simán elférne mellette:) -
makettinfo.hu fórumában van műgyantaöntés topik. :) ők jobban tudnak ebben segíteni. -
petyeka #55317 Hali!
Aki foglalkozott már műgyanta öntéssel, most annak a segítségét, véleményét szeretném kérni! Mi a tapasztalaitok a Biresin G27 műgyantáról.
Árak, hatékonyság, felhasználás, festhetőség, keménység, van-e jobb stb. -
-
Bala10 #55315
-
CrazyCharlie #55314 Nagy hellyel rendelkezők figyelmébe 
(érdemes megnézni a kerékre rakott 1:35-ös változatot, főleg a kettő közti méretkülönbséget
)
-
CrazyCharlie #55313 Naggyon jól néz ki a dög!
-
fú o.O
Kezdenek egyre többen elkészülni vele,idáig leginkább csak "work in progress" láttam a szörnyet. -
igen.
megvan neked a FAQ könyv Mig bá'-tól?
na az szerintem a legjobb kiadvány a témában. -
Megnéztem ezt a videót. Nagyon durva. Azért arra kíváncsi lennék, hogy teret mintát hogy fest. Az ok, hogy lefesti az alap mintát, de utána az ilyen highlight meg shadow dolgokat ugyanígy viszi fel? -
vass17 #55309 Hülye vagyok....[most jött rá] -
CrazyCharlie #55308 Teljesen jogos! Nagyon röhögtem, amikor olvastam a h.sz.-ed. 
(én most gyakorlom, épp kábelezek
)
-
vass17 #55307 Nekem is elrepült nemrég egy maratás, kb fél óra kellett, ameddig megtaláltam a szobában:) Még behoztam hozzá egy nagyon durva mágnest is, de sajnos az nem szedte fel, mert hozzáragadt a padlóhoz:lD -
A magyar nyelvben lehet a legkifinomultabban káromkodni,miért ne használjam ki?:DDD -
jaja,egy darab normális csipeszem nincs 
Egyébként már nem is érdemes újra nekifognom,mert ahogy már írtam,több maratott darab is elrepült,szóval nem tudnám megcsinálni az összes övet minden maratással... marad az egyszerűsített verzió
-
-
CrazyCharlie #55303 Nyugi, így egészséges
...mellesleg grat a szókincsedhez
-
várj egy napot,és próbáld újra :)
én ugyanígy voltam a merkava maratásainál is.
(ilyenkor jön rá az ember,hogy hiába van 6756 db. csipesze,olyan úgyse lesz,ami jó ahhoz a darabhoz,amit épp meg akar fogni) -
Köszi mindenkinek:)
közben próbálkoztam a segítségekkel újra nekirugaszkodni,de csak újabb "k*anyád megb*od rohadtg*i dögöjjémeg anyádf*át!"!/%+" lett a vége.. úgyhogy feladom,én nem fogok ezzel a sz*al idegösszeroppanást kapni.. még ha esetleg tudnám is mit kell csinálni,lehetetlen,mert annyira picik ezek a tetves darabok,hogy se kézzel,se csipesszel,se semmivel nem lehet megfogni rendesen.. miután a harmadik maratott elem repült ki a csipesz szárai közül,fogtam egy kupacba az egész felszerelést és beb*sztam a szekrénybe,anyáddal szórakozz köcsög
Majd csinálok valami leegyszerűsített verziót,úgyse látszik annyira,sz*ok bele az egészbe..
Bocs a sok káromkodásért,de ez ki kellett jöjjön
-
Helló szerintem nem bonyolult az ábra átalakítottam azt a képet amit raktál
1. az első részen lévő kell a szék kezdeténél befűzni ahol a lábak vannak
3. ezek mennek a mellkashoz az ülés tetejénél kell őket átfűzni és a csőnél rögzíteni
4. ezeket pedig a szék oldalánál oldalt kell befűzni csípőnél
remélem sikerült segítenem ha összefolyik a kép akkor hasznos vonalakkal különválasztani könnyebb áttekinthetőség kedvéért
-
Én má raktam össze ilyet:D Nagyon nehéz:D de megéri fasza lesz..
Nekem is átlátható:D Én a szoritot illetve ami összefoga a versenyző lába között az övet, azt egyszerüen ráragasztottam:D Máshogy nem müködött..
A többit meg át kell füzni itt ott amott és kész is:D -
CrazyCharlie #55298 Összeszenvedtem (tényleg!) a Kiowa rotorlapátjait. Ahhoz képest milyen pici is ez a kopter, van egy rotorátmérője...(még jó, hogy nem vettem Black Hawkot, azt már nem tudnám benyomorítani a vitrinbe, szegény Huey-imnek is össze kell majd húznia magát
)
Holnap összedobálom a kabint (ma lett festve) aztán nekiállhatok drótozni. Nem viszem túlzásba, csak egy kicsit kap a mami kedvéért!
-
CrazyCharlie #55297 Szerintem ugyanúgy kell átfűzni, mint a nadrágodhoz való övet (vagy vedd elő az iskolás/utazótáskát és nézd meg a vállpántokat (illetve azt a részt, ahol szabályozni lehet a hosszát). Az "A25"-ösnél mindenképp de szerintem a másiknál is ugyanúgy (lásd lap alján "(side)" felirat felett). Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ez nekem egész átláthatónak tűnik... 
Elhiszem, hogy kemény dolog lesz megküzdened vele, de gondolj arra vidáman , hogy neked legalább van maratásod...nekem a Kiowához úgy kell(ene) legyártanom a csatokat, mert kispórólták a biztonsági öveket (illetve ráfröccsöntötték a pilótákra, akik nem kerülnek bele) -
Sziasztok!
Help mí plíz

Ma délután gondoltam nekiállok megcsinálni az öveket kis szöszmötölés gyanánt..
Elővettem a Crazy Modeler (kezdem úgy érezni,találó a cég neve) maratáshoz adott instrukciót az övhöz,nézegettem,aztán pislogtam nagyokat.. Nem tudom én vagyok-e ennyire hülye,vagy tényleg jól érzem,hogy egyszerűen lehetetlen kiigazodni ezen a rajzon? Nem tudok rájönni mit hová/hogyan kell befűzni,átfűzni,bedugni...
Leginkább a képen jelölt részeken rökönyödtem meg,ott jött a lila köd..azon felül,hogy lehetetlen kivenni,mégis hogyan kellene abba a leszorítóba vagy micsodába befűzni az övet,arra sem tudok rájönni,hogyan alakul a későbbiekben úgy az öv,hogy ahogy a jobb szélső képen látható (ahol már az üléssel együtt mutatja az övet),ott annál a szorítónál kicsit túllóg az öv..
Mindezek mellett már csak hab a tortán,hogy a milliméteres kis vacak alkatrészeket megfogni is szinte képtelenség,akkor arról ugye ne is beszéljünk,hogy bele kéne fűzni az övet,meghajlítani,stb stb stb.. képtelen vagyok rájönni,hogy a búbánatban lehet összeállítani a képen látható övet,nem szoktam ilyet mondani,de erre nem tudok mást mondani,minthogy LEHETETLEN.
Ha valaki ki tudna segíteni a bajból,annak nagyon hálás lennék:)