98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • CrazyCharlie
    Ehhhh
    Megerőltettem a derekam és elővettem a Tirant. Fel akartam tenni az ajándék Tamiya láncot. Nos, van némi méretbeli különbség a Tamiya és a Trumpeter láncok között...a Tamiya sűrűbben fogazott lehet, mert nem tudom a meghajtókerék fogaira felerőltetni a láncot...ezt leszámítva keskenyebb is vagy 2 mm-el, mint a kerék... Éreztem, hogy nem az én napom lesz, de ha már megjött a kedvem (és az időm) makettezni, akkor juszt is!
    Kikevertem a Blazernek egy színt (H72+H156), konstatáltam, hogy kurva jó lett, übernagyonfaszán fog kinézni; felhordtam.
    Amíg szárad, pont van öt percem kicserélni a kocsin a kiégett izzót; max 10 perces meló. Én csináltam belőle vagy 40 perceset (nem akart visszakapni a foglalat, ráadásul olyan sok hely van hozzáférni, hogy vagy csinálom, vagy nézem, hogy mit akarok csinálni; persze közben nehogy hozzáérjek az izzóhoz még véletlenül se, mert halogénes!)
    Kellőképpen fáradtan/porcukorrá törve/káromkodva visszatértem a Blazerhez egy kis megnyugvásért. Megérte, mert gyönyörű fényes(!) szürkeség fogadott! Ez csak azért vicces, mert a szürke félfényes, ráadásil 3:1 arányban kapta (3 barna 1 szürke)
    Ennyit a mai napomról, és még csak 3/4 négy van