98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • CrazyCharlie
    Na figyi!
    Azt, hogy, idézem: "Ez szerintem egy nagyon sznob mondat." nem arra értettem, hogy szórópisztolyt ajánlasz, hanem csupán erre a mondatodra: "Ember legyen a talpán ugyanis, aki ecsettel valamirevaló festést csinál egy makettnek." (azt hiszem, nem kell külön kommentár)
    Azért, mert mások (esetleg sokan) azt mondják, hogy a "festés"="szórópisztoly használata", még nem kell feltétel nélkül elhinni. Az általam említett könyvben szereplő makettek a példák ennek igazolására. Lehet, hogy Neked tényleg jobban fekszik majd a pisztoly, én meg talán gutaütést kapnék tőle

Nekem is volt szerencsém Italeri maketthez, és félkész állapotban van az Academy Tigrise. Tőmítettem néhány felesleges nyílást + 1-2 csúnya kilökőtüskenyomot és kész. Egyvalamibe tudnék belekötni, és az az áttört lövegcsőrész a testen belül. Na az tényleg szívás volt, de ezt leszámítva nekem nincs bajom vele.
    Az Italeri szép munkát szokott végezni, náluk viszont rengeteg a rossz helyen levő kilökőtüske; szerintem macerásabb mint az Academy (ízlések és pofonok)