98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Adam II
    Vágtatok már ki HUD-ot fülpiszkálós doboz tetőből? Próbáljátok ki nagyon szórakoztató! Néhány plusz őszhajszálba és vagy 30-40 próbadarabba kerül de megéri

Persze voltam olyan béna, hogy letörtem az eredeti HUD-ot (azt a kis üvegkijelzőt a műszerfal tetején) mondtam majd visszaragasztom ha már a kabintetőt teszem fel és letettem az asztalomra egy jól látható, tiszta helyre ahonnan nem tudom lesodorni. Gondoltam majd elrakom valami kis dobozkába ott biztonságosabb lesz de a fegyverek festése közben persze megbotlott a kezem és kilöktem a hígítót. Mivel szanaszét kezdett folyni azonnal menteni kezdtem a menthetőt és elkezdtem lepakolni az asztalról, hogy leszedjem a csicsogó újságot de a HUD-ról persze totál megfeledkeztem amit az incidens utáni 1 óra négykézláb mászkálás és keresés után eltűntnek nyilvánítottam. Persze muszály volt pótolnom.

De levontam a tanulságot:
    -Legközelebb az ilyen kis alkatrészt nem rakom fel idő előtt
    -A hígítót valami lezárható alacsony tégelybe teszem és jó messzire helyezem a kezemtől festés közben
    -Ha mégis lennének a letört kis alkatrészeket azonnal valami dobozkába teszem és az asztalomtól távol lévő helyre rakom.

Szerencsére az eltűnést leszámítva egyéb kár nem keletkezett de ha ilyen ökörséget csinálok mindig olyan mérges vagyok magamra.