Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
"akartam írni csak, nem vitt rá a lélek"

Seaweed
höhö
DJ Skyline
tud beszélni is a kicsike!

Seaweed
modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
Seaweed
😄D
Seaweed
VICTORY!

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
akartam írni csak, nem vitt rá a lélek, hogy úgy meg jött tõle a kedvem egy BTR-hez... (Y)

nézegettem modersfolesale-en autókat... kicsit jobb áruk van mint itthon...

Seaweed
😄
Seaweed
Jagi
na gyere 😊

Glpetyus
khmmm....#48843 😛

Glpetyus

modellmaker
nem oltunk le. 😊 csak elmondtuk hogy te is csinálhatnál valamit! 😄DAS_😄_As

mondjuk pont én kussolhatnék 😄

Seaweed
hadzsime!

Glpetyus

na,most meg engem oltanak le.... 😄
mindenkinek 😛

DJ Skyline
te is kb minden évszakban teszel be 3 képet, szal! 😄

modellmaker
itt mindeki makettezik. csak van aki épp kávészünetet tart. csak sokáig issza azt az egy kávét. 😄

Seaweed
<#gonosz1>
Glpetyus
õõõ....mást 😛

Seaweed
höhö bagoly mondja bögölynek hogy nagyfeju?! 😄 PErsze mikor en csinaltam te mit is csinaltal?! <#ravasz1>
Glpetyus
Ha nem csak kb. 3-an maketteznénk itt,akkor nem lenne tecchalott <#action>

Seaweed
hmmm szep lassan haladunk az 50K fele...nem rossz egy ilyen felig tecchalott topictol, es kb feltucat allando lakojatol 😉))
Glpetyus
téker <#gonosz1>

modellmaker
na az nekem se jön be rajta.. 😄

modellmaker
jó hát egy nagy lökössel tuti szebb.. 😊 láttam már szebbet én is, ezt nem vitatom, de a makett egész jó. (bár abból is van szebb)

Glpetyus
Old School "stílus"....hát vkinek ez tetszik ...csinálják 3-as,4-esekbõl is sokan.Csak azt nem értem azok mértnem 1-est vettek inkább,az alapból ilyen "fapad" 😊
(gyk : a stílus rajongói arra törekednek,hogy minél kevesebb "dolog" legyen a kocsi külsején-belsejében...a maketten is megfigyelhetõ az ajtókárpit,vagy a csodálatos vw bogár (?) ülések.Ehhez még hozzátartozik a baszott ültetés,a csúnya kis lökháritó,meg a szinválasztás...
Undorító egy "mûfaj" ha vki engem kérdez,bár sokan szeretik...

Seaweed
hatt o mi az az agykeret a tetejen?! mar csak a matrac hianyzik belole...meg ez a szin...kavefagyinal ok...de ki franc akar nyalogatni egy VW golfot?! 😄
Glpetyus
Eleve NEM tetszik ez a "Cult" tuning (bár láttam már szépet),de itt a makett is úgy néz ki,mint vmi matchbox. Vagy ez nem 1:24-es akar lenni.Mert ha 1:87-es,akkor nem szóltam 😊

modellmaker
😊

Glpetyus
És akkor még finoman fogalmaztál 😊

modellmaker
tán nem tetszik? :o

Glpetyus
:S

modellmaker

Jagi
Ezen hülyét kaptam... most mosnak fel 😊

Glpetyus
<#taps>

modellmaker

1/72 Academy OV-10 Bronco

DJ Skyline
köszönöm a köszöntõket! ^.^

Kit--Kat
Boldog Születésnapot!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Seaweed
hbd
Seaweed
<#eljen>
modellmaker

Neked meg Boldogot!

<#eljen>
Jól néz ki a szín, de nálam koszolás hiánya bûn. <#vigyor1>

Én meg összeszedtem a bátorságomat és nekiálltam a SA-6-nak. Remélem lesz legalább olyan szép, mint a kollégáé...
Ja, különösen a torony lesz egy nem kis darab.<#hehe>
PrasCo
szép ez, tetszik! =)
Glpetyus
Áz.
És én már látom magam elött a végeredményt is...mutatós darab lesz.Márcsak a mérete miatt is.
Ha lesz idõm neki is esek <#vigyor1>