Vegulis az lett a nagy csorompos vasarlasombol, hogy nem az orosz acelt hanem a Krupp acelt isteniti az elso harcjarmuvem Ugyanis vagy en emlekeztem rosszul, vagy olvassak a holgyek ezt a forumot..vagy miota digitalizaltak a keszleteket konnyeben kibukik ha valamit olcson arulnak... .de inkabb a legelso...es 10K a Tamiya T-55A..ezert az arert lentebieket vettem....
Kivalo! Tenyleg kell ekkora doboz neki! 540 alkatresz az otszaznegyven :D...es igen szemenkenti lanctlap, teljesen kivitelezett loveg (testen belul is!)...gyonyoru heggesztesi varratok..stbstb...egy nagy kupac alkatresz...kiteritve majd 1 negyzetmeternyi helyet foglal ;) A csomagolasabol itelve szerintem Dragon kitt (minden keret kulon, a dragontol megszokott selymes celofanban)...es 6.5K-ert EZ egy fonyeremeny!
Mar ki is talaltam mi lesz belole: Egy diorama, amin egy maroknyi jenki epp maszik fel az elhagyott Jagdtigerre, mellette all majd a Jeep-juk (1.9K Italeri Commandos Jeep)
Megvettem ezt is:
2.6K tenyleg kivalo minoseg...72-es meretaranyban ilyen reszletesseget eddig csak a megboldogult Fujimi repuloknel es a Dragon "seholsekapni" repuloknel lattam! Gyonoruen imitalt negativ szegecseles..minden nagyon biztatoan nez ki...
Kiveve a mar tobb szakitol is igen erosen kritizalt futomu kerekek! Az valami borzadaly...minden jo...csak a kerekek...nem is ertem miert...de nem nagy baj, ugyis akartam hozza venni feljavitot, igy veszek mugyanta kerek keszletet is...majd ha odajutok hogy azt rakom ossze...