Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
Szerintem.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Na ebbõl csinálja:

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
tudom melyikre gondolsz...fater ott vett egy csomó mindent...mhhhhh....nem ugrik be a címe...ááááá... MOdell&Hobby....neeeem..

Glpetyus
amúgy a metró megállóra gondoltam 😛

DJ Skyline
de szvsz nem véletlenül nincs ott...megnézed kivan dolgozva az a rész ahova felcsatlakozik a görgõ...

Glpetyus
pesti...mindjárt megkeresem a címet vhol láttam ://

Glpetyus
hehe😊 de..bár ment anélkül is😛

DJ Skyline
melyik hídfõ?mert én az árpádhídnál lakom csak azért!😊

DJ Skyline
ellopták a cigányok!

Glpetyus
nem rossz...tom is,hogy hol van vasutas bolt...nehogy felhívjam!!
Az Árpád hídnál van ráadásúl!!

modellmaker

DJ Skyline
akkor a diorámát se viszem ki a strandra majd!😊))

DJ Skyline
másold át egy paintba...ott többet látsz!

DJ Skyline
modellmaker
Nincs több idõd!!!!

DJ Skyline
na kész...akkor linkelem õket pill

Glpetyus

modellmaker

Glpetyus
hmm-hmm

modellmaker
Melegben, de "szobahõm."-en nem igen.

Glpetyus
😄 akkor kell 😛

Random_
Igen az volt az amelyiket paint-el festettek. Nem csoda hiszen sokkal keskenyebb a víz a valóságban.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Glpetyus
hát az nem htx 😞

modellmaker
Igen.

Glpetyus
nem...ezt alapból kérdem a gyertyára...az melegben olvad,nem?? :/

DJ Skyline
hát...ezek csak képek....kell??

modellmaker
Ez még most nincs kész.

Glpetyus
np 😊 és #7266

Glpetyus
nade mivan 30 fokban?? elfolyik??...://

modellmaker
Akkor sorry!

DJ Skyline
ismétlés a tudás anyja!😊

DJ Skyline
ehhh...megyek megkeresem az újságot pill

Glpetyus
már beraktam 1x 😛

DJ Skyline
tudom már mi az a zselégyertya...olyanunk van nekünk is...amíg olvadt állapotban van beledobálnak minden szar díszt,aztán a "kanócot" és megszárad és jaj de hepppy

Glpetyus
lássuk!!!

modellmaker
Ez is mûgyanta:

Glpetyus
heh...zselegyertya.hu 😛PPPPPP

DJ Skyline
ááááá...még kitalálom...egyik terepasztalos (Faller) újságban van egy képsor ahogy a csávó vizet csinál...ha kell beszkennelem azt az oldalt...

DJ Skyline
vigyázz!"kék kisautó"

és zselégyertya

modellmaker
Egyik haverom abból csinálta: AZ IS BUBORÉKOS!

Glpetyus
hmmm!!

DJ Skyline
igen,de buborékos azt írja...nem pezsgõfürdõt szeretnék...lehet hogy maradok a ragasztónál...átlátszó...igaz pár nap mire köt,de tutira...

Glpetyus

modellmaker
MrChef:
"Az én elsõ mûgyantám teljesen átlátszó, és olyanra is köt: az FM-14. Még mindig megvan, bár mostanában jár le a szavatossága. Épp most használtam lámpa üvegének imitálásához. Nem rossz, de sûrû, ezért buborékos egy kicsit, viszont vízfelületnél el lehetne bíbelõdni a buboréktalanításával."

DJ Skyline
enyhén viharvert,kopott....de nekem is tetszik,csak nem a tré sivatagi álcafestéssel!

DJ Skyline
én is eddig csak sima gyertyáról hallottam....írjuk be a gúglbe hogy zselégyertya!

Glpetyus
ez má' jobban teccik...

Random_
Még egy kis Tigris. Ez nem az amit a Mecsekben láttak!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Glpetyus
hát ja..😊
mondjuk kár,hogy nem tom mi az a zselégyertya...
de anyám,vagy b.nõm tuti tudja 😛

DJ Skyline
hajszárítós megoldás az nem rossz ötlet...de mindenki zselézik