98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Cnut
    Köszönöm, hogy írtatok! Ezekről a hibákról többnyire tudok, sorban a legfeltűnőbb a matrica. Az a helyzet, hogy se lágyítóm se feszítőm nincs és csak mattlakkom van. Még 10 évesen csináltam repülőket, azóta semmit és most ez az első tankom szóval felszerelésem nem nagyon van, mert pénz... Csak kipróbáltam a matricát, mert még jó ecsetem sincs, amiben bíznék annyira hogy felfessem a számot. Eredetileg a tornyon keresztbefutó fehér csíkot akartam és számot, sablonnal, de csak ezt csináltam meg. Rések hátul és a toronynál, na ez is elég feltűnő, elsz@ratam és kész (csiszóvásznam sincs még :). Ami igazán nagy szenvedés volt, az a lánctalp. Sima 2X2 műanyag szalag, amit össze kellett olvaszani és aztán feltenni. Eközben persze elszakadt, mikor felkerült csak a két láncfeszítőhöz ért hozzá, a többitől elállt, úgyhogy odaragasztottam a görgőkhoz, ami nem volt egyszerű a legjobb ragasztómmal se. Persze a művelet közben a lánctalp festése lepattogzott... Következőnek egy Sturmtigert szeretnék, ha kapok, ahhoz veszek még pár felszerelést a "műhelyembe" :)