Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
anyád

Glpetyus
Nem baszogatásból mondom...én is szivesen lennék mondjuk 13 néha...
...néha meg nem😛

Seaweed
Hat a filmben is hollywood volt... egy lezuhant helikopter ha mas nem orba szajba behorpad mindenhol...meg osszeroggyan...
Ennek meg a fel oldala sertetlen..filmben is az volt.. ott is kamu itt is...
DJ Skyline
ez kb most olyan állapotban néz ki a dion hogyha valóságba felállítják akkor csak kipofozzák és repül is...de a black hawkos eset nem éppen így nézett ki!😊)

Glpetyus
????????
Nem láttad a filmet???? Pont ilyen volt!!

Glpetyus
1x akartam egy anyhajót fából...jó nagyot...mikor a fatelepen anyag után néztem,meggondoltam magam

DJ Skyline
nem baj...leszarom majd megnövök...hova rohanjak...tudod hogy áhitozom a régi szép idõk után...mikor egy napot átlegóztam...pfff...úristen...régi szép idõk!😊)

Seaweed
lezunag=lezuhant
Seaweed
Mondjuk ez a Balckhawk ahhoz kepest hogy lezunag nincs valami nagyon osszetorve...
Lattam en mar lezuhant helokoptert...hat nem igy nezki meg az sem amit autorotacioval "le tudtak tenni" (kenyszerleszallas..es nem zunat le..vagodott a foldhoz)
Glpetyus
kistöcs😄D

DJ Skyline
nehh...még a fahajósokat megértem de ez már...úristen fából mindent...

Glpetyus
😞((

DJ Skyline

DJ Skyline
ez van...de addig örülj amíg nem leszel öreg nem kell kórházba járni kivizsgálásokra,nem meszesedik a nyakad mint nagyfateromnak,nem tudod magadat kihúzni mint nagymuterom...5 éve tip-top volt mind2...de most mint aki 2 hete nem alszik olyanok...

Seaweed
Multok lattam egy kinai/orosz oldalon, hogy egy muki nem kittbol, hanem fabol kifaragta az osszes orosz gepet! Meg a prototipusokat is! Ugy 1/20 meretaranyban..es egy nem tudom hol varosban egy muzeumban vannak kiallitva!
Mindrol volt foto...vagy 200db...festve atlatszo kabinteto..volt amiben a kabin is ki volt dolgozva...
Nah az a megszallotsag! 😉
Glpetyus
17 vagy iga' ??

Glpetyus

Glpetyus
Hiába,...szar felnõttnek lenni😞(

DJ Skyline
nekem most b.nõm nincsen pedig már áhitozom egy tartós kapcs után...dolgozni nem dolgozom...szünet van így most ráérek mindenre...

Glpetyus
qrva jó a szomáliai!!!

Glpetyus
hát otthon elég keveset tudok a gép elé ülni mostanában😞
csajozni elég nehéz a mostani b.nõm mellett...meg szerencsére nincs is rá szükség........
Sportolni is egyre kevesebbet tok😞 ...szinte már a 0-val egyenlõ...de azé' nem szabad hogy elhadjam magam😊

DJ Skyline
nem tudom de ezek a kóreaiak mindíg extrém diorámákat gyártanak le...európaitól nem nagyon láttam még ilyen témát...

még megvilágítás is van!

jaja, tesóm vett 2-t 😊
egyik feltuningolja, másikat simán hagyja 😊

DJ Skyline
de kanyarodjunk vissza a topikhoz...

hmmm...

koreában egy ilyen!😊

jól néz ki a kékes "szélvédõ"

Memphis Belle

DJ Skyline
pl makettezel...csajozol esetleg...

DJ Skyline
nekem 2003.11.12. óta ez a 10592-dik hozzászólásom...súlyom nõtt(de ez érthetõ ebben a korban)...sport nekem a suliban a tesi óra már amikor bejárok egyátalán...

Glpetyus
Sport mindenek elött..

Glpetyus
Ahelyett inkább vmi "hasznosat" csinálok,ha van rá mód...

Glpetyus
Én arra gondoltam,hogy 3 hó alatt csináltam 3000(!!!!!) hozzászolást....jó hogy azért mert unatkozom,de akkor is...tuti hogy otthon is bekommentenék "néha"😊

DJ Skyline
ehhh...sivatag...

Glpetyus
😊))Ez nekem is megvan...

DJ Skyline
akkor képzelj el engem...folyok szét...
dehogy is...

Glpetyus
Már biztos vmi kövér,csúnya gyerek lennék😄

Glpetyus
El is fáradtam😛
Apám de jó hogy otthon nincs netem😛

Glpetyus
jesszus😄

DJ Skyline
ezzel együtt eddig ma 683 hozzászólás ment ide...úristen...

DJ Skyline
tényleg...kinagyítottam egy képet és az...ez is csak kóreai szülemény lehet egy féléves szabadság végén...

DJ Skyline
nem tudom...mi a farnc figurák ezek...sok néger egy harlemi karácsonykor...nem nem tudom...

Seaweed
Egerek nem latod? 😄
Glpetyus
Mi ez az agymentség??

DJ Skyline
gondoltam.....gyári még szarabb mint a tuning

DJ Skyline
mondja meg valaki mik ülnek,vagy mik mik mik ezek az izék...emberek...sok néger vagy micsoda ez?

geronimo77
En egyet azért osszedobok. Persze nem gyárt hanem valami jó tuningot.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Seaweed
Jeee nah mostabbahagyom..es megyek epiteni...
nyomtunk 600 postot reggel ota...elfaradtam..es a kis kek auto is mar csak egy kis sarga polszki lett ido kozben :ÐÐÐ
Glpetyus

DJ Skyline
ááááááááááááááá...buzi net...kurva anyját...

DJ Skyline
6000

Seaweed
6000!!
Seaweed
"meg kinek mekkora versenyre"

😄DDDD
DJ Skyline
350Zt hanyagolom...az nekem nem tetszik...