Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat a filmben is hollywood volt... egy lezuhant helikopter ha mas nem orba szajba behorpad mindenhol...meg osszeroggyan...
Ennek meg a fel oldala sertetlen..filmben is az volt.. ott is kamu itt is...
Ennek meg a fel oldala sertetlen..filmben is az volt.. ott is kamu itt is...
ez kb most olyan állapotban néz ki a dion hogyha valóságba felállítják akkor csak kipofozzák és repül is...de a black hawkos eset nem éppen így nézett ki!😊)
1x akartam egy anyhajót fából...jó nagyot...mikor a fatelepen anyag után néztem,meggondoltam magam 

nem baj...leszarom majd megnövök...hova rohanjak...tudod hogy áhitozom a régi szép idõk után...mikor egy napot átlegóztam...pfff...úristen...régi szép idõk!😊)
Mondjuk ez a Balckhawk ahhoz kepest hogy lezunag nincs valami nagyon osszetorve...
Lattam en mar lezuhant helokoptert...hat nem igy nezki meg az sem amit autorotacioval "le tudtak tenni" (kenyszerleszallas..es nem zunat le..vagodott a foldhoz)
Lattam en mar lezuhant helokoptert...hat nem igy nezki meg az sem amit autorotacioval "le tudtak tenni" (kenyszerleszallas..es nem zunat le..vagodott a foldhoz)
ez van...de addig örülj amíg nem leszel öreg nem kell kórházba járni kivizsgálásokra,nem meszesedik a nyakad mint nagyfateromnak,nem tudod magadat kihúzni mint nagymuterom...5 éve tip-top volt mind2...de most mint aki 2 hete nem alszik olyanok...
Multok lattam egy kinai/orosz oldalon, hogy egy muki nem kittbol, hanem fabol kifaragta az osszes orosz gepet! Meg a prototipusokat is! Ugy 1/20 meretaranyban..es egy nem tudom hol varosban egy muzeumban vannak kiallitva!
Mindrol volt foto...vagy 200db...festve atlatszo kabinteto..volt amiben a kabin is ki volt dolgozva...
Nah az a megszallotsag! 😉
Mindrol volt foto...vagy 200db...festve atlatszo kabinteto..volt amiben a kabin is ki volt dolgozva...
Nah az a megszallotsag! 😉
nekem most b.nõm nincsen pedig már áhitozom egy tartós kapcs után...dolgozni nem dolgozom...szünet van így most ráérek mindenre...
hát otthon elég keveset tudok a gép elé ülni mostanában😞
csajozni elég nehéz a mostani b.nõm mellett
...meg szerencsére nincs is rá szükség....

....
Sportolni is egyre kevesebbet tok😞 ...szinte már a 0-val egyenlõ...de azé' nem szabad hogy elhadjam magam😊
csajozni elég nehéz a mostani b.nõm mellett
...meg szerencsére nincs is rá szükség....

....
Sportolni is egyre kevesebbet tok😞 ...szinte már a 0-val egyenlõ...de azé' nem szabad hogy elhadjam magam😊
nem tudom de ezek a kóreaiak mindíg extrém diorámákat gyártanak le...európaitól nem nagyon láttam még ilyen témát...
még megvilágítás is van!
még megvilágítás is van!
jaja, tesóm vett 2-t 😊
egyik feltuningolja, másikat simán hagyja 😊
egyik feltuningolja, másikat simán hagyja 😊
de kanyarodjunk vissza a topikhoz...
hmmm...
koreában egy ilyen!😊
jól néz ki a kékes "szélvédõ"
Memphis Belle

hmmm...
koreában egy ilyen!😊
jól néz ki a kékes "szélvédõ"
Memphis Belle

nekem 2003.11.12. óta ez a 10592-dik hozzászólásom...súlyom nõtt(de ez érthetõ ebben a korban)...sport nekem a suliban a tesi óra már amikor bejárok egyátalán...
Én arra gondoltam,hogy 3 hó alatt csináltam 3000(!!!!!) hozzászolást....jó hogy azért mert unatkozom,de akkor is...tuti hogy otthon is bekommentenék "néha"😊
tényleg...kinagyítottam egy képet és az...ez is csak kóreai szülemény lehet egy féléves szabadság végén...
mondja meg valaki mik ülnek,vagy mik mik mik ezek az izék...emberek...sok néger vagy micsoda ez?

En egyet azért osszedobok. Persze nem gyárt hanem valami jó tuningot.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Jeee nah mostabbahagyom..es megyek epiteni...
nyomtunk 600 postot reggel ota...elfaradtam..es a kis kek auto is mar csak egy kis sarga polszki lett ido kozben :ÐÐÐ
nyomtunk 600 postot reggel ota...elfaradtam..es a kis kek auto is mar csak egy kis sarga polszki lett ido kozben :ÐÐÐ