AKI tud irjon
  • greco
    #3
    Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni!BUÉK!


    Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok,BOLDOG UJ ÉVET KIVÁNOK!


    Hoesésben, langy esöben,hideg ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot,BOLDOG UJ ÉVET KIVÁNOK!


    Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is ilyenkor fázik csak igazán a pénisz. Sapkánál, sálnál jobb egy meleg p*na,találjon meg téged is egy szexörült p*csa!BOLDOG UJÉVET!


    Ujévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 elött ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének.BOLDOG UJÉVET KIVÁNOK NÉKED!


    Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között?


    Ma divatosak a kis autók,és a kís mobiltelefonok is.De eljön az idö,amikor divat lesz a kis f*sz is,és te akkor nagy vagány leszel!Sok szerencsét 2004-re!


    Disznó visít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan, rókacsalád a wc-ben, Lagzi Lajcsi a tv-ben, több rímet ide nem vágok, BOLDOG UJ ÉVET KIVÁNOK!


    Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdak örömteli szépet! BUÉK!