Mu Online
  • ozeus
    Hi all!

Tudod mit cence igazad van, de ha szőrszálhasogató akarnék lenni, ami nem leszek(na jó mégis), én megadtam a tiszteletet, és a nickeden szólítottalak, nem valami Józskapista nevű nem tom én minek...
    Te írtad:
    #8227:
    "noodle nem köpködi senki de a véleményünket leirhatjuk nem? akinek tetszik a MuOnline.hu az az én véleményem után is ott fog játszani, akinek nem max helyesel...."
    #8264:
    "szted über állat szerver én leirtam h sztem szar"
    És senki nem köpködi a szervert mi...Na mind1.
    Ja, és hogy ha szabad a VÉLEMÉNNYILVÁNÍTÁS, akkor én is leírhatom, hogy kiről/miről mit gondolok, beleértve a mu-t, beleértve más embereket...Bocs, ezúttal te voltál az áldozat, és bocs a trágár kifejezések miatt, csak nagyon felhúztam magam azon, hogy olyan emberek próbálnak véleményt mondani egy konkrét szerverről, amiről nem teljes a látókörük.Egyébként az a kérdés, hogy ki mennyi ideje van itt a topicba, SZERINTEM! teljesen fölösleges, mert egy topic arra való, hogy ki-ki elmondja a véleményét az adott témában, és az esetleges ellentétes/különböző nézőpontokat megvitassák.Azonban amikor idejövök, és látom hogy fikázzák azt a szervert amin már több mint fél éve játszok, és nincs vele semmi problémám, eltekintve, egy-két személyes eredetű dologtól, akkor képzelheted, hogy felmegy bennem a pumpa.

Na egyenlőre ennyi...Megyek vacsizni.