Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolod hogy még árulni fogja 1 hónap mulva is?
practitioner of the forbidden arts of death
ma egy emberke el akarja adni a sunlight set+L -ot 115 blessért csak 1 a baj annyi blesst összeszedni nehéz dolog kb 1 honap lesz...(eddig csak ö ad el sunlight +L-ot...)
369 lvl itt:)
frienzmu.org
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
mert ha a privi és a global között akkor elmesélem..
frienzen 180+ vagyok :]
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Rámegyek hogy forgot password és akkor kidobja hogy nincs olyan kombináció a felhasználónév és az e-mail között...
Segítene valaki? elõre is köszi
probáld meg, lehet hogy meg kéne próbálnod más adatokkal/jelszóval/ID-vel
nekem lenne pár kérdésem: beregeltem magam www.muonline.com-on de semmi sem történt azt irja ki hogy nem jó a kód vagy a felhasználónév, amikor rámek hogy elfelejtettem a jelszavat akor azt irja ki hogy nincs olyan kombináció.Vártam 2 napot de semmi, próbáltam uj reg-gel semmi.
plz help valaki! köszi
csa frosty:)
ma nem volt szerencsém vagy 8 jol-t elbsaztam a pants-ba ez van... különben gyertek többet frienzmu low-ra minél többen vagyunk magyarok annál jobb. danos bocsi de elfoglalt voltam mindig szinte sok volt a party meg az üzletelés. majd megprobálok veletek is partyzni többet csak ahoz az kéne hopgy midnenki fent legyen.
Végre térnek vissza a global pro playerek.
PS.: Devil Gratz a Questhez.
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
ujra van netem
de mi ez a fos skin??? :O
aztán megcsináltam +9+8+L-ra a glvoest
csak a helmem nem +9+8+L-os (nincs több jol-om)
pedig a jol 50% esély...
remélem +9-ig elmegy:)
különben meg most fogom megint megprobálni a helmem +9-re remélem sikerül (2 szer +0-ára ment vissza T_T)
amíg nem vagyok addig is GL for all
<#shakehead>#shakehead>
Közben sikerült keresnem egy kissebb összeget, amit az adott helyzet hozott össze. :D
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
te globalonjátszol? :DDD
én 1-2x ha felnézek 2 hetente de a barátaim modnják h mivan és hát....
amugy nem törlik az itemeket, most kaptam linket ahol leirták szal csicska K2!!
WEBZENT AKARJUK ^^
náluk legalább volt igazi MU nem ugy mint ennél a szar K2 nél
P.S.: Én még mindig jól jártam ezzel és támogatom a K2-t. Azonkivül szerintem kezd kialakulni egy olyan közösség, aki tud komunikálni angolul.
kitörlik az itemeket oszt agyõ, asziszik a hülye k2 ösök h ezzel megoldják a problémát pedig nem. Csak segitenek a dupereknek gazdagodni és az hogy kitörlik még nem biztos h abb hagyják, ha gondolkodnál tudnád h miért törlik ki, na miért?
h aki elbukott mindent menjen esetleg p2p re azaz Valhallára mivel f2p serverek levannak szarva, semmi védelem hackerek minden, afk ellen hozzák az új dolgokat, meg lehuzzák azt aki anno vett magának ha nehezen is oan itemet ami dupes volt és nem tudta (de jobbra nem volt pénze) és most szépen elbasszák nekik de csinálják mert HAJRÁ K2 vmi hasonló megy mostanság a magyar kormányon HAJRÁ GYURCSÁNY ^^
de oly mind1 mert ezt a MU-t már megölte a K2.
vissza térve ezzel nem akadályozzák a dupereket csak segitenek meggaszdagodni nekik, mert ki gondolja h abba hagyja majd a dupelést mikor a legnagyobb profitja lehet belöle?
ki hagyna abba egy vállalkozást pont akkor mikor a legtöbbet kiszedhetne belöle? naná, hogy senki...
és mielött jönnétek a gameguardal meg a többi védelmével a gamenak, ha nem tudnátok ezt eddig is mindig sikerült kijátszani és mivel most is van hack globalra a dupelést sem lesz nehéz megoldaniuk...
irigyellek:D<#buck>#buck><#crazya>#crazya>
highon de tök gáz t2 ben gyakni 6resettel.<#wow3>#wow3>
crywolf,aida meg a többi puccos hely átváltozott halál terepre.
minden szörnynek 1 ütés vagyok és 86 okat sebzek egyfojtábanxD
tiszta olyan mint Azn Mu-n az arany dragon.csak abbol 1volt az is ritkán
meg is látszik, a pk-k 90%-a sm..
egybként megyek át én is low ra:P
DragonH majd keress meg:) (ha bent leszek)
jah egy kérdés.: a low on is megvan növelve a soul barrier hatása?
mert a highton a minimum 2resetes minimum 1000energy-s sm nél nincs erõsebb
Itt a nagy lehetõség visszatérni a globálra, október 27-én kitörlik az összes régi dupe-areaból származó itemet, eltünnek +13 / +11 setek, csak néhány marad meg és ezzel egyben eltünnek a high lvl karakterek is nagy valószinüséggel.
Ilyen módon lehetõséget adtak a kis szintü karakterek feltörekvésének és egy teljesen uj társadalom kialakulásának.
P.S. : Milyen jó, hogy annak idején eladtam mindent, csak a jewelek maradtak meg. ^^
Csak tod én ugy tudtam(mer így van pár helyen), hogy narancs->VIP zöld->Gulid kék->party üzenet. Amugy pár helyen nem müxik a Store rendszer<#confused>#confused> ami sztem hiba, de nem érdekes.Ahogy elnéztem VIP ugyan úgy megy, most már ezt is tom sztem ennyi elég 1elõre. még 1ú thx
Jó gamet mindenkinek
a kék hátteres üzi az post nem party message, mindenki tud iet küldeni és ezt az összes játékos látja
/post üzenet
Frienzen mé van az, hogy store-bõl 99,999,999ért megtok venni 1 volcanó boots+1 est de egy +7es exp bladet nem? utóbbinál "Invertory is full"-t ír, pedig nincs is tele?!
Ja és hogy lehet kék hátteres üzi írni hogy mindenki lássa a szerveren? (a kék nem a party smg lenne amugy?:))
Dragonhelm!
Én vagyok a frienz mu low szerverén:) sõt felvettelek a friend listbe.....
de hiába írtam semmi válasz nem jött... sõt az írja, hogy online vagy, de akkor se tudok írni neked...... lehet, hogy béne vagyok???<#vigyor2>#vigyor2><#buck>#buck>
global: muse elf lvl 160+
Én a honlapos tapasztaltam:) GSE Mu <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>Na az a szerver a kemény!(így legalábbis)
Ja és a hun-t nem kell odaírkálni az csak azé van mer Ice már van reggelve...
Köszike!!!!!(a jó pap is holtáig tanul... hát még én<#vigyor3>#vigyor3>)