Mu Online
  • Cence89
    kedves Józskapista mi lenne ha egy csepp tiszteletet adnál felém? nem szoltam be neked és ilyen hangnemet sem ütöttem meg, és te aztán télleg nagyon sokat tudsz a MU Onlineról hála a privát servereknek ;) engedj meg nekem egy kérdést (és én kérek elnézést hogy hozzád mertem szolni) mennyi ideig MU ztál MU zol (Mennyi ideig játszottáál Global MU Online-n? továbbá azt csinálok a gépemmel amit akarok ha kidobni van kedvem megteszem :) de nem hiszem h ezt te fogod eldönteni, és mint már sokszor HANGSÚLYOZTAM ez az én VÉLEMÉNYEM, probáld feldolgozni, ha nem megy ugorj ki az ablakon asszem még a vélemény formálás megengedett az országban de javits ki kérlek ha tévedek, neked tetszik az a server gratulálok játszál rajta sokáig, nekem nem tetszik nem játszok rajta, te leirtad hogy szted über állat szerver én leirtam h sztem szar és kész továbbá a tiszteletre visszatérve te pár napja kezdtél ide irni ha jol figyeltem de ha visszanézel vagy bárkit megkérdezel én már itt voltam/vagyok egy ideje :)