Mu Online
-
Baluss17 #8263 Mennyi bajotok van...MIndenkinek más a véleménye na és?a te szerveredet szidták?nem akk ne kapd fel a vizet írd le a véleményed de most itt egymást fikázzátok sokra mentek.Egy muonline szerver elkészítése magában is már nehezebb mint gondolnátok.(én személy szerint wow ot sokkal könnyebnek tartom)Ebből rájöttök nem is olyan egyszerű a bugokat kijavítani.Személy szerint én már a slashing skill beállitáasnál elt*költem 1-2 napot de lehet csak a lámaságom miatt:P
Az hogy mindezt ingyen csinálják szép és jó de ők ezzel eddig sose védekeztek szval kivűlállóként ezt nem hoznám fel mentségnek.Vannak ennél drágább hobbik is hidd el:P
Na szóval énse értem mostanság annyira az üzemeltetőket mert a problémák elég régóta fenntálltak és állnak dehát 3 szerver üzemeltetése nem leányálom de nem mi választottuk.
Na de nem baj szívesen olvasom még a kötözködéseket de ez a fórum arra van hogy eme mmporg csodáról beszéljünk vesésztek már ki más magyar szervert is ott nem kapták fel a vizet ennyire.Ennyit .HU játékosokról:P