Mu Online
-
Ecsém, egyszer már megtettem, de leírom még 1szer cence barátunk nehézkes felfogása miatt!!!:D
Szóval kedves Cence, még mindig nem tudom hogy milyen magyarosításról beszélsz, de szerintem ezt rajda kívül csak a JÓ ISTEN tudja(vagy ő sem, hmm).Igen játszottál rajta?Mennyi ideig?(10 perc, na jó legyen 1/4 óra)Így biztosan rengeteg tapasztalatot gyűjtöttél, és le tudod vonni a megfelelő következtetéseket!Nem csak agility bug?Akkor még mi, mert azt nem látom hogy írtál volna mást is...Jah, majdnem elfelejtettem:Ha rendzseresen játszottál volna, és olvastál volna fórumot, akkor találkoztál volna a betükészlet problémával, aminek le volt írva a megoldása.Már ne is haragudj, de én arról nem tehetek, sőt senki nem tehet az ilyen lámákkal, mint te!!!Vagy, az is lehet hogy ótvar a géped, szerintem dobd ki!!!Egyébként meg ha nem tetszik a Mu mint játék, akkor mi a faszt keresel itt a fórumon?
Jah, még a laggról annyit, hogy a szerver adminja(akié a szerver) folyamatosan javítja a tesztszerveren lévő bugokat, amit csak úgy tud betenni tesztelésre a game-ba, ha leállítja a szervert, vagy valamelyik komponensét, és ez bizony okozhat lag-ot és dc(disconnect) is.Cence a te válaszodra nem vagyok kiváncsi, mert ahogy látom értelmes dolgokat nem nagyon tudsz írni!Jah, és a shopban azért van benn minden mert TESZTSZERVER.Amint vége a tesztnek, rögtön az új karikkal lehet tolni a game-t, az újításokkal együtt!!!
Bye all