Mu Online
  • kegabor
    Sajnos meg kell cáfolnom a leirtakat. Szárny készitéshez előszir is csinálnod kell egy Chaos fegyvert, ezt általában +4+4 -es normál itemből lehet minimum, ha ennél nagyobb az item az nem számit, azzal csak a %-kot növeled. (+8+12+s+luck, etc.) Ezután ha sikerül a chaos item, bless vagy soul segitségével fel kell növelni minimum +4+4 -re. Miután mindezek megvannak, kezdődhet a szárny készités, kell hozzá az előbb emlitett minimum +4+4-es chaos item és 1 chaos kő és minimum +4+4 itemmel lehet növelni a %-kot. Ha sikerül a szárny, akkor kezdődhet a következő szintü szárny készitése, amihez minimum +7+4 egyes szintü wingre van szükség, azonkivül egy blue featherre, egy chaosra és a %-alék növelésének érdekében egy vagy több minimum +7+4 exc itemre. Ha mindez megvan és elég nagy %-kot érsz el, akkor sikerülni fognak a szárnyak, az pedig a szerencsén múlik milyen tipusú is lesz az adott szárny.

Tuningolás CHAOS-al : Nem erre való, csak a Chaos gépben használható
    Tuningolás SOUL-lal : 0-9-ig, 50% eséllyel, ha van luck az itemen akkor 75%
    Tuningolás BLESS-el : 0-6-ig, 100% eséllyel, mindig sikerül
    Tuningolás JOL-lal : 0-16 másodlagos opció, 50% eséllyel, luck itt nem számit
    Tuningolás JOC-al : Csak a Chaos gépben használható, 1Joc+1C=1 fruit, 90% esély

CHAOS fegyver : minimum +4+4 item + ? számú CHAOS
    1LVL SZÁRNY : minimum +4+4 chaos fegyver + 1C + esetleg minimum +4+4 egyéb item
    2LVL SZÁRNY : minimum +7+4 1lvl wing + 1C + Feather + esetleg minimum +7+4 exc item

Sok szerencsét.