10360
Mu Online
-
#7718 én is pk vagyok:D
highon de tök gáz t2 ben gyakni 6resettel.
crywolf,aida meg a többi puccos hely átváltozott halál terepre.
minden szörnynek 1 ütés vagyok és 86 okat sebzek egyfojtábanxD
tiszta olyan mint Azn Mu-n az arany dragon.csak abbol 1volt az is ritkán -
Mirk #7717 ez valami rohadás bug, hogy a hülye kis sm-ek sebezhetetlenek, bármekkorát ütsz rá missel...
meg is látszik, a pk-k 90%-a sm.. -
#7716 a frienz Hight az naon el lett cseszve most kezdek rájönni ahogy fejlesztik...:S
egybként megyek át én is low ra:P
DragonH majd keress meg:) (ha bent leszek)
jah egy kérdés.: a low on is megvan növelve a soul barrier hatása?
mert a highton a minimum 2resetes minimum 1000energy-s sm nél nincs erősebb -
#7715 Sziasztok!
Itt a nagy lehetőség visszatérni a globálra, október 27-én kitörlik az összes régi dupe-areaból származó itemet, eltünnek +13 / +11 setek, csak néhány marad meg és ezzel egyben eltünnek a high lvl karakterek is nagy valószinüséggel.
Ilyen módon lehetőséget adtak a kis szintü karakterek feltörekvésének és egy teljesen uj társadalom kialakulásának.
P.S. : Milyen jó, hogy annak idején eladtam mindent, csak a jewelek maradtak meg. ^^ -
Ice hun #7714 Ohh, köszönöm!
Csak tod én ugy tudtam(mer így van pár helyen), hogy narancs->VIP zöld->Gulid kék->party üzenet. Amugy pár helyen nem müxik a Store rendszer ami sztem hiba, de nem érdekes.Ahogy elnéztem VIP ugyan úgy megy, most már ezt is tom sztem ennyi elég 1előre. még 1ú thx
Jó gamet mindenkinek -
Mirk #7713 mert excellentet csak az tesz be a storeba akinem max zene van, azaz 2 milliárd mert akkor senki sem tudja megvenni tőle mivel nem fér el a zen. visszes is lenne ha az exc itemeket 100 milááér lehetne venni.
a kék hátteres üzi az post nem party message, mindenki tud iet küldeni és ezt az összes játékos látja
/post üzenet -
Ice hun #7712 vazzeg!
Frienzen mé van az, hogy store-ből 99,999,999ért megtok venni 1 volcanó boots+1 est de egy +7es exp bladet nem? utóbbinál "Invertory is full"-t ír, pedig nincs is tele?!
Ja és hogy lehet kék hátteres üzi írni hogy mindenki lássa a szerveren? (a kék nem a party smg lenne amugy?:)) -
Fairy Elf #7711 hali!
Dragonhelm!
Én vagyok a frienz mu low szerverén:) sőt felvettelek a friend listbe.....
de hiába írtam semmi válasz nem jött... sőt az írja, hogy online vagy, de akkor se tudok írni neked...... lehet, hogy béne vagyok??? -
#7710 :P -
Ice hun #7709 Szóval +van a 350(400)lvl, kilépek, vissza és ennyi. ok így tényleg az
Én a honlapos tapasztaltam:) GSE Mu Na az a szerver a kemény!(így legalábbis)
Ja és a hun-t nem kell odaírkálni az csak azé van mer Ice már van reggelve...
Köszike!!!!!(a jó pap is holtáig tanul... hát még én) -
Ice hun #7708 Szóval +van a 350(400)lvl, kilépek, vissza és ennyi. ok így tényleg az
Én a honlapos tapasztaltam:) GSE Mu Na az a szerver a kemény!(így legalábbis)
Ja és a hun-t nem kell odaírkálni az csak azé van mer Ice már van reggelve...
Köszike!!!!!(a jó pap is holtáig tanul... hát még én) -
#7707 ice hun
a reset szinte a legeccrübb.
elviszed a karaktert addig a szintig ami a resethez elég általában 350 mostanában 400.
kilépsz a játékbol és aztán visszalépsz.
de van más verzio is amikor a játék honlapján kell bemenni és benyomni a reset gombot.
a 3. verzioban ilyen (pl.: a GSE Mu)
1000lvl en vana reset és minden hétvégén az admin az összes 1000lvlest rezetelteti. -
Ice hun #7706 Azér ennyit tudok, hogy nem ks-elek, mer én se szeretem ha belemásznak a vadászataimba, meg le tudok monyolítani pár üzletet is + ha ujjaknak kell kis segítség meg tom mondani mit hogyan és hol talál... xar vok angolból bevallom!
Rákérdeztem a wingsekre és megkaptam a választ. És rá fogok kérdezni a reset műveletére is, hol hogyan kel majd ha már eljön az ideje! De még mindig úgy beszél Kolger mintha Ő csinálná a Frienz Mu-t. Forsakent is fikáz6nátok hogy milyen könnyű, mer szárnyat megkapod 55k-ért, + csak Feather és 1chaos kell! De nekem akkor is ugyan az a véleménym a Revolution részről, mer megcsinálsz X idő alatt 150resit, van 1 tök jó setted fullon, és mégis eltörpül ez a sok száz kari közt. Aki meg low on jáccik minden tisztelet az övék! -
vazzeg #7705 ^^lol^^ -
Mirk #7704 -
Kolger #7703 Ezennel Ünnepélyesen Átadom a Forumot a Baramoknak!
1szerüen nem birom elviselni,hogy 10böl 1 játékos tudja csak megkérdezni,hogy mit akar, minden mellébeszélés és gyökérkedés nélkül.Ráadásul ha szemükre vetünk valamit,össze vissza beszélnek.
Mint például itt sem arról volt szó,hogy jajj de hülye ez a Ice mer nemtud semmit,és én mennyire okos vagyok,hanem arról ,hogy minek kell leszólni más szerverét amikor még tapasztalatlan.
Ugyhogy ezennel,lelépek innen:) Ugyis ismerem már azokat akik számítanak.
Amugy a muhoz szükséges 1 minimális angol tudás,mer azok akik semmit nem tudnak csak idegesitik a többi player,akár ks-el akár prtyban amikor nem tudják h mi az a share:P
Nah good bye all -
#7702 163 vagyok -
Dragonhelm #7701 nah jo hamár arrol beszélünk ki mikor volt noob akkor rajtam mindenki megdöbbenhetne xD akkora noob voltam mikor elkezdtem a globalt:
azt se tudtam az elején mi lacking(akkor még az angol ne mvolt valami jo)
meg aztán egy rakat dolgot nem tudtam. 86 on abba hagytam mentem át mulegendre ahol hogy is mondjam sokkal jobban kiistertem a mu-t azután sorra mentem a fun serverek közt.
aztán megint global aztán hack most meg frienzmu. különben aki szenedni akar az vagy global vagy valami kis xps szerver (frienzmu lowot azért ajánlom mert tudok segiteni aki jön.) Danos te meg gyere már vissaz 180 ig van buff szal picit könyebb lett (persze a bk-m 200 ig buff nélkül fejlödött 10x-el) azután is egész könnyü a lvl up persze 220 körül nehezedik és 250 ig meg már szar egszerüen... aztán utána egész jol lehet haladni (max 5 lvl körülbelül / nap) ezek után 300 körül napi 2 szint amit tartani lehet kb 350 ig attol kezdve napi 1.5 2 szint. utána nem vágom mert még csak 354 es vok :) -
#7700 mikor én kezdtem akkor még csak +9 ig voltak -
Ice hun #7699 Gondolom, csak valahol láttam olyasmit hogy +12es hez 1c+12b+12s kell.(azt hittem wings-ek is ugyan úm müködnek) Én kb 110lvl-nél(DK)tudtam meg pontosan, amikoris egy magyar emberke elmagyarázta ezeket. Mer hát nem vagyok valami húú de nagy angolos. Jó persze vannak aki maguktól jönnek rá, vagy elolvassák valahol. -
#7698 amit irtál az általában mindenhol megtalálhato és alap hogy +6-+9 ig 3soul meg a többi ezt már mindenkinek tudnia kell akinek minimum van 50es karija.vagy privin 2reset. -
#7697 Kegabi is hosszan de jol leirta.
télleg te most hol jáccol? -
Ice hun #7696 Ehh Szóval így kompenzálják a gyors fejlődést. Nemazé de ez igen csask komplikáltnak tűnik így elsőre.(hozzá szoktam az egyszerűbbhőz)
Ja igen! Ha valaki köztes átmenetet keres ajánlom a forsaken-mu.com szerverét!(priv)A fejlődés enyhén gyorsabb mint low-on de nagyobb a választék a boltokban (küldetéseket nem lehet venni, azér szenvedni kell) És egy kicsit egyszerübbek a dolgok. (tuning és JoL u.a., 0->+6-bless +6->+9soul 1c+1b+1s->+10 1c+2b+2s->+11 1c+3b+3s->+12 1c+4b+4s->+13) Már csak resi van amit meg kell oldani Köszönöm szépen a kisegítést!!! -
#7695 az amit HunDevil irt hogy globalon akinek van 80 as karija az igaz volt..
nekem 103as dw-m van még jelenleg is.
De amikor 90körül voltam, átmentem egy privi serverre és amikor már a 2. priviser vert akasztottam ki mindent tudtam.
De most azért nyomtam még egy kicsit mert jött egy halom uj dolog. -
#7694 Sajnos meg kell cáfolnom a leirtakat. Szárny készitéshez előszir is csinálnod kell egy Chaos fegyvert, ezt általában +4+4 -es normál itemből lehet minimum, ha ennél nagyobb az item az nem számit, azzal csak a %-kot növeled. (+8+12+s+luck, etc.) Ezután ha sikerül a chaos item, bless vagy soul segitségével fel kell növelni minimum +4+4 -re. Miután mindezek megvannak, kezdődhet a szárny készités, kell hozzá az előbb emlitett minimum +4+4-es chaos item és 1 chaos kő és minimum +4+4 itemmel lehet növelni a %-kot. Ha sikerül a szárny, akkor kezdődhet a következő szintü szárny készitése, amihez minimum +7+4 egyes szintü wingre van szükség, azonkivül egy blue featherre, egy chaosra és a %-alék növelésének érdekében egy vagy több minimum +7+4 exc itemre. Ha mindez megvan és elég nagy %-kot érsz el, akkor sikerülni fognak a szárnyak, az pedig a szerencsén múlik milyen tipusú is lesz az adott szárny.
Tuningolás CHAOS-al : Nem erre való, csak a Chaos gépben használható
Tuningolás SOUL-lal : 0-9-ig, 50% eséllyel, ha van luck az itemen akkor 75%
Tuningolás BLESS-el : 0-6-ig, 100% eséllyel, mindig sikerül
Tuningolás JOL-lal : 0-16 másodlagos opció, 50% eséllyel, luck itt nem számit
Tuningolás JOC-al : Csak a Chaos gépben használható, 1Joc+1C=1 fruit, 90% esély
CHAOS fegyver : minimum +4+4 item + ? számú CHAOS
1LVL SZÁRNY : minimum +4+4 chaos fegyver + 1C + esetleg minimum +4+4 egyéb item
2LVL SZÁRNY : minimum +7+4 1lvl wing + 1C + Feather + esetleg minimum +7+4 exc item
Sok szerencsét. -
Hundevil #7693 jovaná akkor vazzeg és kész -
vazzeg #7692 Amikor én jáccotam a globálon akor nekem is voltak ismerőseim és mi is hülyültünk elég sokat.
-
vazzeg #7691 1 Serveren nem lehet karaktert ölni,nem lehet tradelni,és nincs vault.
2 Serveren lehet karaktert ölni,nem lehet tradelni, és van vault.
3 Serveren lehet karaktert ölni,lehet tradelni,és nincs vault.
a Servereken temésztesen ugyanazzal a karival jáccol. -
Hundevil #7690 jóvan má vazzeg!:)
de én mem csak hentelek orrba szájba én nekem vannok személyes ismerőseim is a game-ban és rengeteger hülyülök velük megpróbálom a játékot játékként felfogni nem munkahelyként hogy 1 nap 1 lvl, nem ez nem én vagyok. (és nekem is van 88 ee-m)
-
Ice hun #7689 Most nézem Herioa-t és megakadtam a szervereken...
Mi az hogy:
Server 1 non-PvP, no vaults, no trade
Server 2 PvP, vaults enabled, no trade
Server 3 PvP, no vaults, trade enabled ??? ha van vault nincs trade? ha trade van vault nincs? ez magas nekem. Legalább a szerverek közt ugyanazon karakterekkel jáccol vagy mind 3 szerveren külön-külön karakterek vannak? -
Ice hun #7688 THX THE
Na jó még se olyan könnyű :) mer ahogy elnéztem chaos +soul is nagy értéket képvisel... -
vazzeg #7687 Elsőnek csinálni kell egy chaos fegyvert.( ha nem lehet kapni)
Chaos fegyver gyártásához kell: 1db +4+X es item, 1db chaos kő,és növelni lehet a százlékot még +4+X es itemel.
1 Típusú szárny: kell hozzá a chaos fegyver +4+x es, 1db chaos kő, és szintén lehet +4+X es itemel növelni a százalékot.
2 Típusú szárny: kell hozzá az 1 típusú szárny felhuzva +4+x-re,1db chaos kő,feather, és exelent item százalék növeléshez. (feather MG,ME,SM,BK szárny készítése esetében kell,dl szárnyhoz crest of monarc kell) röviden enyi. -
Ice hun #7686 Meg se merem kérdezni, hogy hogyan kell 1.szinű szárnyat csinálni(F.Mu-n venni lehet 55k-ért), vagy hogy lehet resetelni(F.Mu-n bejelentkezek a holnapra/karakter opciók/kiválasztom a karit/reset menüpont és kész). Itt nem találtam ilyet eddig...
Nekem is volt kihagyás január óta mer a payerek miatt nem lehetett érvényesülni. -
vazzeg #7685 Én csak fél évet nyomtam a globálon de lett 1 152 es bk-m,112harcos elfem,96ee,
és 4db 80 as karakter. ( akor még nem is volt auto buff) -
Hundevil #7684 Hi all!
Én azt mondom aki globálon játszott 80+ lvl-t az bárhol megállja a helyét és az már elég sokat tud a MU-rol sztem. Ice gyors a fejlődés? gyere globálra 1.5 éve gamelek és még csak most készülök bk-lenni(lvl 144) igaz voltak kihagyásaim (1-2) hónap.jah és még mi a különbség a privi serverek között? az hogy az a global tört serverjei. -
Ice hun #7683 Köszi de inkább nem. Nem akarok vitát mer nem ismerem ezt a rendszert. Akkor inkább hagyom, nekem nem ér meg annyit 1 játék... de kösz -
#7682 miben állhatunk segitségedre? -
vazzeg #7681 itt az msn cimem [email protected] aki akar kérdezni itt megteheti -
Ice hun #7680 OKÉÉÉ sajnálom ha valakinem olyat mondtam amit nem kéne, csak 1 kis segítség kellett volna, egy kis újdonság, változás.. értitek?nem akartam balhét senkivel egy játék miatt
Maj talán találok valakit6vkiket akik elmagyaráznak olyasmiket amiket egy magamfajta n00b nem tud
Azér köszönöm akik segítettek valamit :) -
Mirk #7679 de leírhatom részletesen a dolgot, mert látom te azt hiszed, hogy most csak sértegetni akarlak pedig nem.