Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kegabor
azt se tudom***

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

kegabor
Bence te az én helyzetemet ne keverd össze az övékével, én egyáltalán nem is rád godoltam. Hanem Dragonhelmre vagy Noro-ra....vagy a kedves kollágáikra.

Esetleg egy olyan emberkére, aki fellép 1 percre vele, meglátja >> Nédd má, ezzel játszottak, jé fejlödött 1 halom lvl-t, akkó most kibaszok velük, kinullázom....

Azt se tudod ki csinálta az MG-t rá >> "Szoptatok" névvel, de ha van benne egy kis lelkiismeret akkor az beirja ide majd.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Ste nincs nyugi nincs és kész...
eddig lenyeltem a kis fos dolgaikat, hogy a hátam mögöt hackerezett mind mert a szemembe nem merte mondani de mikor össze találkoztunk MU ba akkor huu szija hogy smint... ezek emberek? ezek...
én vagyok a hacker azért mert nekem sikerült saját erõbõl az amit õk kapott dolgokból tudtak csak megcsinálni ráadásul nekem SM ként sikerült nem dk ként..
hát ott száradjon le a szám ha guildon kivül még 1 magyarral szóba állok. mert mindegyik ien hálátlan ****
és hogy tudjátok engem nem értekelt helpme se a cuccai azt se tudom milye volt örültem neki h danoss vissza jött a szar privát szerverek helyet de neketek parasztoknak sikerült megoldani és ajánlom h ne találkozzunk ezek után mert nem állok jot magamért...
ezentúl Global MU online-n SEVEN es guildon kivüli magyarnak nincs többé -=Cence=-
ez amit most csináltatok nagyot ütött és nincs vissza út...
frosty miután meggyanusitottál h is irtad, segitsek megtalálni aki tette...
szerinted ezek után segitenék? jol le hackerezel és még segitséget vársz?
fordulj ahoz akitöl hallottad a dolgokat rólam (tudom jól h ki volt)
Kegabi hiába célozgatsz bár nem vártam mást, bármilyen hihetetlen nem én pk sitottam be phuongot, hülye lettem volna mikor sikerült kifehéritenem
Ste te pedig hagyd õket, náluk ez már rögeszme miota dw zek h én hacker vagyok, azt hisznek amit akarok mert kurvára leszarom, veled is csak azért, voltam elnézõ mert te leszel a következõ akit feltörök majd ^^ szal vigyázz és utoljára szolok ne nagyon lássak meg valakit is guildon kivül mert meglátja mi lesz és ezt mindenki annak veszi, aminek akarja
JAA és még csak annyit h frosty és kegabi azt noobozza aki 2 ütésbõl ketté hasitja õket? ez a fasza? aki kemény az noob csak mer nem hord maxos settet, talán mert feltörték, de az biztos h az én barátaim a ti szemetekbe szar de ha kicsit is magatokba néztek irigylitek õket mert ti sose lesztek olyanok mint õk...
Dannos neked annyit tudok mondani lehet nem láttam õket, és õk se engem, de barátok és hidd el jobbak mint ti bármikor is voltak, mert soha nem hackereztek és kiálltak mellettem nem ugy mint ahogy itt bárki is, remélem nem jut még ezsembe más ennek a bandának itt...

SteWhite
_N_y_u_g_i_. _N_y_u_g_i_. _N_y_u_g_i_. _N_y_u_g_i_. _N_y_u_g_i_.

Global DW 11x

frosty te értetlen faszfej az a 2 hét legalább 2 honap volt ugyanis több mint 1 honapig ott állt, és azt mondtad nem baj akkor most mi a faszt pattogsz?
Öszinte legyek, leszarom mit gondoltok....

Frosty01
ezt de szeretem, valakinek kell egy karakter, kikönyörgi tõlem aztán 2 hét mulva már mást látok vele :@

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
csak cencének adtam oda a karaktert játszani, és õ csak noronak adta tovább. noroval beszéltem, õ WoWozik szal esélytelen és õ sem adta tovább elvileg.
akkor ki volt?

SteWhite
A jelszót miért nem változtattátok meg <#kerdes>
Hülye kérdés gonodolom meg volt változtatva.
:(

Nekem is felb@szná az agyamat, ha töbhónapos melómat egy kis <#kocsog> elcsórná <#bdead>

Sztem nem Cence volt. Mija picsának csinálná? Nekem hitelbe adott el egy 8+12+L-es sphinx gatyót és nam rinyált, hogy csak nehezen nyögtem ki az árát. Marad a kérdés, vajh ki lehetett? Hmm... Sztem Cence rokona (nemtom ki) is jáccot még HelpMevel, de lehet, hogy még mások is.

Global DW 11x

kegabor
Szomorú...

Ja és aki phuongot vörössé tette, ha van benne annyi bátorság akkor vállalja itt a forumon. Ha nincs, akkor örökre egy kis nyomorék hazuduzó marad, akiböl csak szar állampolgár lehet, az ilyenek mind a jóöreg segbebaszosba végzik. (Ja és tehet még 1 szivességet, csináljon az anyjának gyereket...)

Vdanosss
Kiszedtek HelpMe tõl 13b körüli értéket..
Nagyon gyanakszok hogy Cenece volt mert csak õ tudta a kódot hozzá frostyn kívül.
+csak a nagy értéket szedték ki.
Ha hackelve lenne akkor pk lenne és nem lenne rajta sett<#wow3><#zavart2><#sir><#shakehead>

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Borg87
Sajna ott még nemtartok :P hogy 2 óra és 1S de majd 1 szépnapon meglesz az a 2 óra 1S :P

..::Borg::..

kegabor
Max 2 órát játszol és megvan 1 soul, abbol tudsz venni xbow-ot. :D

Kihalt a game/forum.

de már nincs :)

SteWhite
De hiszen neked volt Xbow-d, az én Xcrossbow-mra cserélted le egy kis ráfizetéssel.

Global DW 11x

Borg87
Hi
Kéne nekem 1 exc bow a küldi idejére vagy ha olcsón megszámítjátok nekem akkor megis venném.Még 5 lvl és muse :P de elsõsorban a bow érdekelne a, max amit tok használni az az exc golden bow +2+0+x+sk!?!!

..::Borg::..

Vdanosss
eladtuk*

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
eladtam már :)

SteWhite
Mennyi str kell hozzá :D ???
-----------------------------
Eladó:

Sphinx Helm 7+4+L = 1S+5M v 17M
Xbronze Armor +4% mana = 1S
Leg Staff 3+12 = 4M
Plate Gloves meg még egy rész 0+12 100K /db
Bronze Armor 6+4 = 1M

Vennék angyalt, ha nem kell neked ingyé :) vagy 2db = 5C

Ha kell valakinek stuff szóljon és nem adom be az NPC-nek :)

Global DW 11x

Frosty01
hali
valakit nem érdekel egy globalos excellent blade +3+2%increase damage+skill

Vdanosss
pontosan

De akkor nem az a karaktered lehet Dl hanem akkor tudsz kezdeni egy új karaktert ami DL.Nem?

Vdanosss
250+ lvl kell hozzá

Hogyan lehet DL-nek lenni?

Vdanosss
grat<#taps>
globalon egy ideig(30lvl-ig) HelpMe!!! nek hívnak aki keresne
220után mg leszek

vegyétek úgy hogy nem is kérdeztem semmit, már tudom hogy kell.

Hogyan lehet cloak of invisibilityt csinálni?

Ja nem is valami nagy szám cuccok:PP

Ha jöttök frienz re adjátok friendnek KolgerMG-t.:)
Bár párnapra megint elutazok ugyhogy nem 1 hamar leszek:)

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

Vdanosss
ezt kb 3nap alatt nyomtam ki<#beka3>
szal elég könnyü volt

Vdanosss
akinek kella frienzes karim (163 bk)
az szoljon:D
eladom globálos cuccokért:)
itemek: drg spear+2,scale+6+12,+7+12
blackdrg helm,gloves,boots+0+12,+1+8

Remélem mert tele van hibákkal.

Hehe megcsináltam.
kemény munkával de sikerült:)
Amugy meg igen szar állapotban van a frienz mu ez a pach nagyon betett neki.
1000x jobb volt eddig.De bitos kijavitjáák majd.

A chaos castle király csak kb 10 másodpercig bírtam benne.

átmentem másik szerverre, amig meg nem szûnik addig ott nyomom, azután meg ott vár az accountom a frienzmun
Tényleg király ez a frienzmu.Már 3 . napja nyomom és már 78. szintû vok.

igazándiból nekem is volt ilyen mint neked Kolger:) letöröltem a p***ába és letöltöttem a legújabb teljes kliens-t amibe már benne volt a patch azóta nem fagy!!

global: muse elf lvl 160+

hello!
nekem is ez volt,de system update nem kell,csak elég a sima az meg 10mp.
Akkor csinál furcsa dolgokat ha be van kapcsolva az auto login,ugyhogy azt érdemes nem használni.
Sajna nekem nem megy a játék már majdnem 1hete,mivel ha elinditom minden tiszta zöld és úgy szaggat,hogy 20mp-enként mozdul 1-et az egér:(
Pedig már 213lvl voltam >.<

Valaki tud olyat ami még jó és érdemes kiprobbálni?
vagy esetleg erre megoldást?

mindenki nyaral vagy mi????? pár hozzászólás van csak egy nap.......

már haláltáp lvl 28 vagyok a FrienzMU-n:)))

viszont arra kiváncsi lennék, hogy nektek is orrba szájba ápdétel a frienz minden bejelentkezés elött vagy csak nálam vannak misztikus dolgok?????
elunom az életem mire be bírok jelentkezni.... mindig update, system update
aztán megint és megint és megint ........... mókuskerék:)

str dk nál vhogy igy van igen :)))

Így van, 163 vagyok épp. Valószínûleg az agility mindig annyi marad, ami az épp aktuális fegyvernek kell, többi megy str-re egy ideig. Azt írták a okosok, hogy ráér majd olyan 250 felett növelni a vitality-t.

akkor már str dk "maradj" v legyél váltani már annyira nem érné meg mert ha jol tom 160-170 elmultál már :)

603 str, 219 agi, 50 vit, 40 nrg.

az attól is függ hogy mennyi a str ed és az agid most?

Olvasgattam global és muhq fórumban, hogy milyen arányban érdemes elosztani a pontokat BK esetében. Erre tudnátok adni ötletet? Inkább monsterek ellen használnám magam. Általában olyan 100at javasoltak energyre, 100-250 vitalityre, a többi agi és str, aztán itt eldönteni, hogy inkább str vagy agi. Nyilván függene attól is, hogy mit hord az ember, de beáltható idõn belül nem hiszem, hogy dd+hp vagy dsr setem lehet...
A kétkezes fegyver miért jobb mint az egyekezesek kérdésre is találtam választ. Alacsonyabb szinten érdemesebb kétkezeset használni, mert akkor még nem elég nagy az str. Ez azért lényeges, mert a kétkezes az str-bõl adódó támadás + fegyverekbõl adódó támadás összegét növeli meg 10%-al.

ja tegnap este rájöttem a frankóra:)
bár kicsit fura, hogy a Frienzmu fórumra külön kell regisztrálni.....
de mán lvl 14 vagyok:))))))))))

Ha azt írja invalid account valszeg az is, próbálj újra regisztrálni.
Azért írja ki mert tényleg le kéne tölteni a patchet...
A honlapon a legelsõ menü a Donload Client, itt gyönyörûen le van írva, hogy mit kell csinálni. Ha megvan a régi kliens akkor csak egy patchet kell letölteni ami 1.02-es verzióra variálja a játékot, de ha akarjátok akkor egyben letölthetitek az egész full klienst.
ennyi
kegabor
Mindenkinek Pista, mindenkinek.

SteWhite
Most csak nekem bugos a friend list meg a guild vagy mindenkinek?

Global DW 11x

kegabor
frosty! vmikor legyél már, kellne a sword ^^

ja igen nekem is ez volt, oszt nézelõdtem egy kicsit:)
a honlapról le lehet tölteni gondolom egy patchet de még nem jöttem rá melyiket kéne....