Mu Online
-
Cence89 #7265 igen és én be is vallom aki barátom tudja is de lol kis különbséggel nem mindegy h 110 lvl v 12-18 lol volt aki 110+ et hackelt és köztünk van ^^
söt van aki nem vesz részt a forum életében és 114 et hackelt lol
és 3 magyar kapott cuccot csak :))) ez a fair play ^^
sőt mi több az a 3 nem nevezem meg majd ha lesz benne annyi lelki bevallja többet hackelt mint bárki más és én meg is tom mondani mért hackeltem, és te is tudod nagyon jol h miért volt oka igen egyszerű mégsem a lvl az, 132 es lvl en v 138 ason vki lenyulta a cuccaim oan sphinx+7+12 es sett körül lehetett jo jo tom nem nagy érték de csupaszon 12 lvl? egyetlen esély a GS sett volt ami megmenthetett, 2 választásom volt hack v újra kezdem negyedszerre is?
ti melyiket választjátok? :) na ezért hackeltem én és a többi? bevallja e és h mennyit és miért? én és kegabi error is tudja nagyon jol ki mennyit hackelt :)
sőt aki nincs forumon azt is tudjuk (GLOBALRÓL BESZÉLEK) aki nem globalozik annak csak annyit h akkor ítéljen el és köpködjön meg ha majd felmutat vmit ott ha leveszzük azu 12-18 lvl-t igy is van több mint 200 lvl hacktelen gamem... ennyi "röviden"