Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki jönne valamikor party-ba?
valami lost tower be ha van EE akkor akár már A2-be is😊
remfarkas
Csáá, Frosty, öröm újra látni! Meg téged is, Cence, na, menek is fel gamelni rögtön..

\"Ha fodrozódik a víz....\"

Vdanosss
én jáccanák de megy fel😊

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

lol az a rajz😊 valakiben ott van az alkoto müvész😄 ki mennyi msot a globalon? aki még azon játszik? én 101 lvl 3.1 bar
valakinek van +9+12 dragon cucca? vagy +7+12 is jo lenne csak valami ilyesmi kell😊 és elado egy double blade +7+s= nemtom mennyit ér😛 de elado😄
én is megjöttem sokak örömére^^

Frosty01
csak az nem muese elf hanem muse elf 😛

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
nagyon jóas lett <#whatever>

<#lookaround><#pias><#awink>

Vdanosss
majd lerajzolom õket papíron mert ezeket kurwára elcsesztem meg aztán msn en rajzikáltam:F

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss

😛

B>Dragon+9+12
S>Double Blade +7+s=offer
100 lvl 4.3 bar a dl-em meg ot hagytam a köcsögök csak lecsorják a cuccokat a dk-val is jol elvagyok föleg hogy msot vettem egy Dragonhelm +9+L-ot 40 milláért meg 1 soulért ami 55 milla kb.szal jol néz ki a sapim hüen a nevemhez😊
éppen most választ irok neked amugy most Cod2 rulezz van 😄

Frosty01
nagy a pangás errefelé
mit csináltok emberök

Frosty01
köfi :]

Vdanosss
látom drg helm is keni ezzerrel a dl jevel😄
jo ujra látni frosty..

Frosty01
B>Plate pants 11+16+Luck
S>Dark Phoenix Gloves +7+8

csáó 😄

Frosty01
re :]

99 lvl 4 bar szal nemsokára guild😊 de nemsokáig lesz gyors a fejlödésem mert ahogy nem lesz buff szart se fogok érni szoval ha van egy EE aki partyzna velem annak örülnék😊
hát azt nehezen mert feltételes modban van volt szerverem de már nincs...de a szerver fájlok megvannak és bugmentesitve vannak 😊

kegabor
😄D megnézlek egyszer ott..."a szervereden"...majd egyeztetünk egy idõpontot.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

remfarkas
Lerámolták rólad??? Az is vmi hackelt kari? Mert legálisakat nem nagyon lehet lerámolni. Naja, globalról annyit, hogy a webzen 2 másik játékot fejleszt, nincs idejük a mu-t javítgatni, hogy kapják be lõcst.

még 1 lvl 2 bar és guild!!!
gabor elhiheted rájöttem ha nem én nyomom a privi szervert nem is menék másra 😊 mert ha én nyomom az tuti faxa de a többi sztem elinditja a szerver progit azt ba**ik rá hogy milyen bugok stb. a Globalon meg már ideje lenne sztem hogy a bugokat javitság mégis a globalrol van szó sztem

sziasztok most csináltam egy 0.97d-s servert de ugyan azt csinálja mint a többi,kérlek titeket segítsetek,tuti van valami megoldás!!!
Lol rájöttem hogy csak 1 ideig nem kel fizetni a globalon a valhallára! szal vissza megyek a globalra és a dk-mat huzom 250-ig aztán kegabor javaslatára megcsináloma dl-t és lesz jewellem remélem.szerintem még holnap 10x leszek tutira meg a nyári szünetben megcsinálom a 200-at minimum szerintem. és igaz a tört serverek szarok mert akármennyit játszol rajta törölnek és baszhatod azt a kemény 1 honap-ot amig a globalon nem törölnek max másik palyer lecsorja a cuccaid ezért van a jeslzo váltosztatás.Ki akar partyzni egy 98-as dk val aki buffolva tul él lt7 ben csak le kell sétálnom odaáig.
Sziasztok,csináltam egy servert 1.02d-t,mindfen jó volt de amikor felmentem a serverre 2 perc után mindig ledobott!megpróbáltam egy másikkal a 0.99c-vel de ugyan ez volt a helyzet!Valaki segítsen,adjon pls valaki egy mûködõ server fájl linket,vagy írja le hogyan lehet kiküszöbölni a hibát!elõre is köszi
Borg87
Halihó!
Ugydöntöttem viszatérek a muba =) Csak kéne kis help pl 1 klán ahol velem 1szintüek vannak (magyarok) (én 131lvl vok EE) sajna a ruhámat lerámolták rólam de bufolni erõsen tudok!!! Ha van valakinek ilyen kicsi klánja és kell ee az szóljon pliz. Elõre is köszönöm! 😉

..::Borg::..

remfarkas
Ja, ajánlom én is mindenkinek pl a hivatalos fórumot is, sok böszmeséget odapostolnak, de aki el akarja kerülni hogy lámának nézzék az utána tud nézni ott is sok fontos dolognak, mi hogy alakult az utóbbi idõben. amúgy meg télleg a hivatalos oldalt is kéne olvasni, aztén nem kerülnének ide olyan lol postok amirõl mi már tudunk. Ha meg b....a a csõrödet hogy nehezen megy a lvl-ezés, szólj, dII expansionben bneten 3 nap alatt csinálok neked lvl 80-as karit tök legálisan mindenféle pont elosztás nélkül, aztán mehetsz vérpistikézni. Vagy akár a rotoron is csinálhatsz 2 nap alatt lvl 220 dw-t aztán hajrá!

kegabor
Dragonhelm >> Globalon a valhalla P2P, a tobbi F2P server. Ha pedig elolvasod normalisan a "main site"-ot, akkor megtudod mi a helyzet.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

kegabor
En olyan jokat derulok neha, amikor jonnek uj tagok, vagy barki regiek. Azutan meg okoskodnak egy hetig es vege a mu-zasnak...kesobb meg azt irja vissza, hogy "en nagy jatekos vagyok am, mar 2 eve jatszom a jatekkal", es erre napi 1 oraban jatszik. Ez a rengeteg lol dolog naprol napra egyre jobbam boldogit.

2 dolgot meg lehetne erteni : Global az igazi, a tobbi hasonlo server csak masolat, mondhatni mulo elvezetek. (Star meg ne cafold, a tort szerverekkel, csak viccelek...😄D) A masik dolog, itt a globalon 150 lvl alatt senki vagy nem is letezel, es ehhez 2-3 honap kell, hogy erre a szintre eljuss.

En mar alog varom a nyarat, hogy sok uj emberke megjojjon, mint pl. tavaly mi voltunk egy paran.

Ui.: Aki a globalon egy hetet se jetszott osszesen, ha lehet inkabb ne postoljon bele a globalos temaba. 😄 Ezek a legvicesebb dolgok...

mintha én is igy olvastam volna <#integet2><#eljen>

senki se hinné el de a globalon csak 1 rész fizetös az pedig a prémium amiben extra cuccok eventek meg iylenek vannak de csak a premiumosoknak a serverek ingyenesek!!! ha nem hiszitek el menjetek fel és nézzétek meg!!!
SteWhite
az fizetõs 😊

Global DW 11x

NA LÉPTEM A MAYÁROL SZOLJON AKI VALHALLÁZIK!!!ODA MEEK
20 lvl -en kerszesztül nem a 20 di kszintem ota😄
Azt alapbol tudtam senki se fog adni de megkérdeztem.Eclipse bk karijárol csináltam és nem én pk-ztam meg aztán mennyi idö szerinted 98-asrol 250 ig fejlödni tippelj mennyi idö???? szerintem az ott van kb 6 honap napi rakás idö gamelés de ez csak tipp meg aztán hol esik jewell mert nekem 20 lvl -ota csak chaos esett
jah errõl az accrol már hallottam 😄

kegabor
Dragonhelm, en nem akarlak bantani, de senki se fog adni szerintem neked semmit. Ezt a dolgot csak igy nem lehet elintezni.

De mindenki lathatja, hogy aki annak idejen CH-val csinalt karaktereket, annak semmilye sincsen. Azert vannak a lvl-ek, hogy az ido alatt amig jatszol jeweleket szerezz, nam azert, hogy egy hackelt main karakterrel dolgozgass.

Ha jeweleket akarsz, akkor kezdj egy teljesen uj LEGALIS acc-on egy karaktert es 200-as lvl-ig hidd el dobni fog nagyon sokat. Ezutan lesz eleg a DL-ednek is.

(Amugy gondolom melyik acc-on lehet ez a DL, en Sonicra gondolok...)

fájdalom nem szabad pk zni tanulság 😄

Kinek van jewelle a dk-m nak?
NEM HISZEM EL EGY BUZI NOOB MEGINT PK-VÁ TETTE A DL-EM ÉS ELVITTE AZ ÖSSZES ITEMEM SEMMI SE MARADT EGY GYÜRÜ SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
remfarkas
Hej!! Én minden nap Maya-n nyomulok 1, 4 néha pvp-n is guilddal vagy magas szintû haverral.

<#nyes><#nezze> a bölcs mesterünk szavát adá e topicnak és kivirágzé eme hely 😄DDD

lvl 83 és no pk aki akar az partyzhatna velem nincs defem de jol marok😊
CC van embereke mentem
csá kegabor mi az msn-ed?😊
kegabor
Nem minden valódi, ami annak látszik. 😄

(Nézd meg a Da Vinchi Kódot és rájössz. Ajánlom a Date Movie-t is. )

Most megyek maya server 1 LordToba dl lvl 81