Mu Online
-
KeGabi Error #7203
Csá. Nem akartam a régi mus nevemen reggelni mer akkor lebuknék, lehet igy is lesz vki oylan okos,h rájön ki vok :) (nem Cence) régen muztam, akkor kezdtem mikor frostyék. De nemrég leírtatok... (Frosty, KeGabor, zsorzs és még 1-2 szeretetre méltó ember) mivel nem volt mit csinálnom, hát böngésztem a neten szereztem pár ismerőst, oda jutottam,h 2 hét alatt lett egy 280as bk-m drg +11+12+l ban:) Gondolom nem kérdéses,h hogyan sikerült. Ha már igy leírtatok anno, gondoltam kicsit megleckéztetlek benneteket. Tudok pár 100++ os karit ami "Frostyé". Lehet én tettem pk vá Phuongot? :S Bocsesz:) Majd vmelyikőtök megint kifehéríti... Jah HelpMe...Hát nem mentem vmi sokra a cuccaival, de majd nehezebb időkre jó lesz ;) KeGabornak és Frostynak csak annyit üzennék,h sztem minden nap cseréljenek jelszót :) De csak a biztonság kedvéért. Cencét nem nagyon ismerem, de majd felkeresem őt is (nem szopatni akarlak csak kérdezgetni a mostani magyar társaságról) Egy magyarral sem beszélek és jáccok muban, mert mind egy szemét köcsög :) Ahogy most énis ^^ Kölcsön kenyér visszajár. Ha jól viselkedtek, talán nem huzlak le titeket. De ha Cence nem hacker és ugy basztattátok őt is ahogy engem régen, akkor nagyon ajánlom a minden napi jelszóváltoztatást. Nah egyenlőre ennyi:) KeGabor, te vagy az aki régen elkezdett engem leírni. Nem felejtem el neked:)