Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet DL-ed, amikor ahhoz elõfeltétel egy 220 v. 250 lvl-es alapkari?
Sztem a DL-el cc-be menj. Állítólag ott jewel hawai van 😊
Global DW 11x
a dk-neve Dragonhelm Kegabor-t viszont ismerem😊 meg starwebet meg még jopár emberkét...
\"Ha fodrozódik a víz....\"
Másrészt az mondta nekem a 140es DK, hogy inkább az EEm fejlesszem, merthogy 200+ szint körül nagyon jó felszerelésben kellene lennie egy lovagnak, hogy valamennyire gyorsan tudjon fejlõdni, senki nem akar majd vele partyzni, EE eléggé szükséges neki. Lehet benne valami, hisz mondjuk talán sikerül venni egy black dragon +7+12 setet, de aztán a következõ lépés sokkal drágább, és az errevalót is rendkívül nehezen tudom összegyûjteni, ha egyáltalán. (A mostani összvagyonom van talán annyi...)
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
..::Borg::..
és ráadásul azért mert aztmondtam hogy az a gyerek nem öl meg aki bannolt....
visszamegyek globalra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Frosty amint tudod mond meg priviben a nev,jelszodat vagy valahogy add vissza az exc spinx itemeimet meg a 2soult vagy 2blesset^^..<#awink>#awink>
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
practitioner of the forbidden arts of death
Olyan kis ördögöt meg angyalt hol lehet veni?2év alatt még mindig nem jöttem rá....<#szomoru1>#szomoru1>
Sikerült átveretnem magam, egy brass+9+12 helmet egy exc brass + 2B-re cseréltem volna, de az egyik blesst kiszedte közben... Pedig láttam, hogy csalni akar, és mégsem hagytam ott :-/
Frosty:éljenek a net nélküliek😛
De azért szerintem nyáron csak el jönnek majd azok a szépidõk.
KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))
egyébként halihaw majd egyszer egy szép napon leszek ujra, remélem még az accontom is megmarad addig globalmu-n 😄
na csõ további jó szórakozást 😉
206.82.200.2 connect.globalmuonline.com
Pillanatnyilag most sem megy a DNS serverük...szal csak az ip-vel tudtok bejutni.
+11 set 10% extra def
+12 set 15% extra def
+13 set 20% extra def