Mu Online
-
Cence89 #7114 hi
én sem vitázok mivel nektek már kb lvl 100 ota berögzödött h hacker vok
és jol mondják froty h muszáj volt vhogy rámkenned mert tutod h jobb vok és írigyelsz és ha tölem várod h megszánlak titeket akkor várhattok mert amit nem tettem meg azért nem is fogok fizetni, nekem nincsenek dührohamjaim de az anyás dologért még 1x elkaplak az biztos vagy a nyáron vagy utána....
és csak még annyit h örök loser maradsz az ien huzásaid miatt és aki csatlakozott hozzá most személy szerint danos mert hát a hacker gecit ki kell utálni megnyugodhattok szeretnék soha találkozni veletek MU Online GLOBALON....
de mivel ez elkerülhetetlen lesz mert ott játszotok ezért IJ és utoljára mondom nem én voltam de ti se voltatok barátok 1-2 honapig ment a jopofi nyaljunk ennek annak aztán meg he a büdös hacker csak mert jobb nálam
aki barátom az megmondta h leszarja, ha hacker vok v scammer akkor is a barátom és az is marad de tudja h nem én voltam, mint ahogy minden magyar aki ismer titeket és nem log veletek...
mikor megvádoltatok elöször megkérdeztem pár barátomat mit gondolnak képes lennék e feltörni valakit akit egykor a barátomnak hittem és mind csak röhögött 99% ban azt mondták h frost és dannos azért állitják ezt mert irigyelnek 100% mondta h szarjam le öket mert loserek
na most akkor adok a véleményükre (és nem 1-2 ember volt)
asszem ennyi és sry h megint kisregényt kellett irnom de egyes NOOBOK miatt muszáj volt