Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekünk is routerrel van megosztva ...

remfarkas
Ja, mi netünk meg osztott, 2 router meg 1 switch mögül netezek, a többiekkel állandóan sakkozva, hogyan állítsák már be a torrent klienst, hogy nekem is legyen valami sávszélesség. Az erõsebb processzor ugyanis többször kap utat a háló felé vagy mi. Most tallkoztam 1 tök jó fej magyar sráccal, adott +3+12 guardian sityót, armort, pantsot, már csak a többi kell 😊

\"Ha fodrozódik a víz....\"

Nah már megbocsáss de amit mondasz az akkora baromság mint az állat!!Mi az , hogy a gépnem számit??! Volt egy 1 Ghz es celeronom azon szagatott a Mu igen vetttem egy új gépet konfigja a aláírásban van és lám nem szaggat akkor még 128k volt az uppom, most 384K, szal a mu megy sima adsl kapcsival lagg nélkül szvsz

Nem a géptõl függ, hanem hogy kevés itthon az upload. (DSL-nél legalábbis)

Egy assistant guild master mit tud?

remfarkas
Hát, én aztán meg nem sértõdök ezen, csak hát szegény egyetemistának niccsen píze új gépre, ezt is ingyen kaptam 😊 Jó kis celeron tomato(<#gun>) alaplapban, és meg kell mondanom, 1000 mHz-n zúz mint állat, csak ne indítsak el semmi progit xD, húzni meg nem érdemes, mert 1,2-nél már nem indul el, meg... hagyjuk, mer ez eléggé off téma.

kegabor
Sok a flame...de abban igazatok van, Global nem laggos, csak a netkapcsolatok akadoznak.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Vdanosss
ez most nagyon okos volt...

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

hát gagyi a géped..Már meg nem sértõdj..
Vagy nem to xD

talám mert a globalon sokan vannak és a géped nem birja amikor nagy tömeg van vagyis privi szerveren nincs tömeg nincs lagg 😄

remfarkas
Forsakne mu-t toltam, viszonylag kevés xp-t ad, de kevesen is vannak rajta.. de legalább a szervere gyors, a global laggol hozzá képest mint szar xD

Vdanosss
globaloztam és most rotormuzok de nem valami jo server.rohadt bugos ugy mint a legtöbb<#vigyor2>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

remfarkas
Mu-zol egyáltalán? Ha igen, hol, ha nem túl privát kérdés? 😊

Vdanosss
én leadtam a globalrol sorry.
1hete exc leg+9 settes dw-vel találkoztam<#ticking>

SteWhite
OK. Ha látok 5M alatt guard 3+12-t, akkor szólok chaton.

Global DW 11x

kegabor
Király !

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

remfarkas
pff én +3+12 armort 9 milláért láttam, ha még egyszer látsz akár 5 ért, nem vennéd meg? xD vagy csak szólj chaten, hogy hol van ficok aki árulja

SteWhite
Az str-em és az agim is a CLS max altt van még. A +3+0-ás Leg shieldhez pedig csak 6-al több agi kell mint 54. Nem tom mennyi pontosan most az agi (+0-ás leg shieldre jó) meg a str (nem jó a 2+12 SOR-hoz) úgyhogy még van idõm alakítani. Vita-ra nem raktam a többi energy azaz most megy a soul barrier.

Global DW 11x

SteWhite
na ilyen guardin árakat láttam ma:
kesztyû 2+12 820k
gatya 3+12 5M
cipõ 5+12 75M
kalp 3+8 350k
armor 3+12 4,5M

silver bow 2+S+L 900k

Global DW 11x

inkább para mint loser sztem 😊 helyesen csinálod jobb félni mint megilyedni =)

nah jóéjt all <#wave><#vigyor5>

remfarkas
Ok, én is ezt gondoltam. Kb januártól bneteztem diablo2 és az elsõ nap ki akarták 6-an szedni belõlem az info-t. Mielõtt elkezdtem muzni, kb 3 hónapja játszottam, egyszer sem sikerült senkinek átvernie, mert para vagyok xD.

Ne add oda nekik ha a K2 akarja akkor anélkül is betudnák rakni volt szerverem ismerem hogy megy ez, ez KAMU nehogy oda add az accod adatait!!!!

sztem ezeket nem tudod nagyon eladni talán a boltnak =)

remfarkas
Kaptam levelet K2-NETWORK iétõl, aszongya, adataik szerint sok idõt töltöttem el játékkal (sok a reggel 7- este 12?? xD csak néha..), és hogy megjutalmaznak 50 embert, közülük lehetek én is a szerencsés, +13+16+skill+luck cda cnb cls közül választhatok, csak adjam meg az accountom összes adatát, és mikor legközelebb belépek, ott lesz a cucc amit választottam. Na, erre mit lõjek? Nem szívesen adom ki pw-met.. ha meg K2-sök, akkor akár anélkül is elintézhetnék, vagy esetleg más módon is megkaphatnánk mind1, utánanézek globál fórumon, meg megkérdezek pár ingém havert, õk kaptak-e ilyet.

bardocz
eladó pad armour+3 meg short bow+6
kegabor
Bár lehet a MuHQ csal én ezek szerint terveztem meg a stat pontjaim.

kegabor
De az azt jelenti, hogy maximum 228 str és 54 agid lehet, ennyi kell a max CLS és a max Legend sethez. Egy pont sem a vitality-n, csak a gyári default. Az összes többi mind az energyre. A leg shied+3+0 pedig 27 agival több mint amennyi kéne, ezzel kapnál 9 defet...és a gyári bone shield+6+0-vál ugyanennyi defet kapnál plusszba addig és az én elgondolásom szerint nem menne pocsákba az a 27 stat pont.

De ez a te karakteres te tudod, mit akarsz. 😊 😄

SteWhite
Kár hogy nincs kövem 😞

Xsphinx Boots+7+hp = 3Bless or 10Souls
Xsphinx Pants+1+8+ref = 1Bless or 4souls

Link

Global DW 11x

SteWhite
Tom. Annnnnyira nem vagyok newb <#smile> Addig kell csak amig nem tudok venni majd normális CLS-t 20-30 lvl-el késõbb.

Global DW 11x

kegabor
Ha CLS max van a kezedben, akkor nem tudod viselni a leg shieldet.

SteWhite
Ennek az a magyarázata, hogy a leg shield +3+0-hoz 60 agi kell, így eltudom adni a +4+15-ös skull shieldet és sokkal jobb lesz a def rate.

Global DW 11x

SteWhite
Ok. Bár én úgy terveztem 6-al több lesz az agi, mint ami a CLS max-hoz szükséges <#smile>

Global DW 11x

kegabor
Csak Golden Dragon van globalon, de kicsik vigyázzanak vele, mert sok a HP-je.

A Soul általában a mostani árak szerinte 15M-20M között van, de sokan vannak olyanok akik 12M ért adják ,mert gyorsan akarnak szabadulni tõle. Egyébként ez az a jewel, aminél számit az esély. A luck-os itemnél 75%-kal több az esély ha soul-t dobsz rá. A luck nélkülinél marad az 50%.

bardocz
tééleg van az a guards armour azt hogy lehet használni?
remfarkas
Hmm.. remélem ma lesz Frosty, és megbeszélhetem vele a guardian cumót. Soul jewel mit ér kb, mert nem találtam sehol se értelmes adatot errõl.

remfarkas
pff, kösz, egy golden walkyrie-vel még talán összemérhetném energiáimat xD

nekem a mu ban mindig is a gloden mobok voltak a kedvenceim =)

SteWhite
nem lehet tudni 😄

remfarkas
azok asszem random eventek, én is kinyírtam egyet asszem lvl 10 körül noria-ban, meg 2-t 50 és 60 között devias 4 -ben. jól el is adtam boxokat 2-2.5 milláért.

bardocz
golden dragont vagy mit mért nem írja a hivatalos oldal?már kettõvel találkoztam egy noria egy lorencia
remfarkas
Ok, a többiben igzad van, de az új patch után a chaos maschine igenis bugos, nem elrontja a cuccokat, hanem gyakran hibásan is írja ki az adatokat, mint pl esély % helyett és a zen mennyiség helyett is windings szerû krikszkrakszokat ír ki. Télleg, találtam valami szart, valami jewel of soul, az elsõ ami esett globálon, jeah, atlán kissé megugrott a tulajdonom.

kegabor
Sajnos a ki kell jevitanom téged, az utólag említett 3 jewelnél egyáltalán nem számít a luck-os item, teljesen függetlenül mûködnek tõle. Sõt a jewelek száma sem számít és egyéb tényezõk sincsenek. Bõvebb infóért tényleg érdemes elolvasni a MuHQ-n lévõ Guide-ot, de ahhoz normálisan tudni kell angolul. Chaos gép egyáltalán nem bug-os, csak nagyon randoom a mûködése, kis szintnél inkább érdemes vásárolni az itemet, mint inkább a gépbe rakni. Megnyugodhattok dolgoznak a bug-on, de egy ilyen apró dologtól nem kell megilyedni.

Ha valamit tuningolni akartok, irjátok be ide, hogy milyen itemet és milyen jewelek vannak a tulajdonotokban. (Bocs de tegezek mindenkit.) Azutá frosty-val segitünk nektet, hogy megéri-e tuningolni, sõt az esélyeket is elmondom.

remfarkas
Asszem ezeknél is számít a luckos ccuccok viselete, meg néhány jeweles cuccnál olvastam, hogy a jewelek száma és egyéb tényezõk is növelhetik az esélyt. Bõvebb infoért érdemes elolvasni a muHQ ezzel kapcsolatos leírásait, a linket megtalálod a globalmu honlapján a linkek között (van összesen 2). Nem mintha egyelõre bárkiek ajánlanám chaos maschine vagy a mixer használatát, enyhén szólva bugosak mostanában, olvasni lehet tucatszám topicokat global fórumon. Ja, mégvalami: csak velem fordult elõ, hogy egyszer csak nem mûködnek a billentyû gombok? Ekkor nem is tudtam semmit pakolgatni se store-ba vaultba, vagy vásárolni, egyszer volt hogy gyilkolni még tudtam, aztán partyba hívott kéretlenül egy pöcs és onnantól csak chat mûködött... Ha nem javítják ki ezeket a hibákat (állítólag p2p-n is csak a hustle-bugot oldották meg, de ez min. másodkézi info) menek forsaken mura. Van 1 sanda gyanúm, hogy a K2 lefosik minket f2p.

kegabor
Blesseket egymásba csomagolni, 10,20,30-es csomagokban lehet, deviasban van egy NPC a bal oldali részén, kicsit lefelé a szánkós nõtõl. (Sebina the Priestess) Ezt Jewel Mix-nek hívják, zen kell hozzá és Bless. Most még ne próbáld ki, kicsit bugos, hallottam olyanról, hogy az embrke összemixel, de mire kivennéd ugyanugy 10db lesz belõle. 100% esélyel tudsz mix-elni.

Jewel Of Life : Az itemeid opciójának a szintjét tudod vele növelni. Pl. Van egy Dragon Helm+7+8 -ad, az inventorydban rádobod ezt a követ és +7+12 lesz, vagy ha nem sikerül akkor +7+0. Minden itemnél igy mûködik. Az esély 50%.

Jewel Of Creation : Ebbõl Fruitot(Gyümülcsöt) csinálhatsz, a gyümölcsökbõl 4 fajta van, csak ugy mint a stat pont táblázatodnál. STR, AGI, VIT, NRG. A CM-ben tudod legyártani a fruitot, kell hozzá egy JoC (fent) + 1 Chaos és zen, az esély ha jól tudom 75% ugyanugy mintha dinót csinálnál, olyan 5-ból 3 sikerül általában. Mákosoknak, magas szintûenek valami miatt ritkábban nyeli be.

remfarkas
Zsir, igaz, nekem 800*600-ban megy a game mert különben devias shoppingoló tömegnél nagyon belaggol, átálítottam közbe felbontást 1024*768-ra és most kis ablakban árulom a cumót 😊

remfarkas
Lehet, hogy csak másik szerverre igaz, de mintha jewel of life 25 % alap eséllyel mûködne, a hatása rá van írva, asszem az növel optiont, a creationnel meg mintha valami nuts-nak nevezett bizbaszt lehetne izélni (csak fõ a pontosság) Amikkel statokat lehet növelni.

Chaos-t nálunk szoktak venni 450-500-ért.
Wind+7+12 itt 60-70M, Guardian+5+12 60-75.

Kérdés:
- hogyan lehet blesseket "egymásba csomagolni"?
- jewel of life és creation miaz, miért jó az? (hány % eséllyel mûködnek)

remfarkas
Eddig 500 k-ért mindig elment, néha megveszem ha látok 350-ért mondjuk, 2 most is így van xD. Minimalizálásról senki nem tud?

Frosty01
Chaos jewel már szinte semmit nem ér sajnos 😞
eladhatatlan vacak T_T ha teheted, elõször cseréld el valami picit értékesebbre! mondjuk egy guardian darabra :]

practitioner of the forbidden arts of death

remfarkas
Mennyi az a hasonló ár? 😊 van vagy 8,5 millám, plusz 3 chaos jewel eladásra várva.