10360
Mu Online
-
Cence89 #7117 ensomet tudod kicsit ideges vagyok mikor megvádolnak azzal amit nem én tettem.
és olyankor csak írok szarok rá h mennyi hiba van benne... -
#7116 -
ensomhet #7115 Azért írásjeleket nem szégyen használni... -
Cence89 #7114 hi
én sem vitázok mivel nektek már kb lvl 100 ota berögzödött h hacker vok
és jol mondják froty h muszáj volt vhogy rámkenned mert tutod h jobb vok és írigyelsz és ha tölem várod h megszánlak titeket akkor várhattok mert amit nem tettem meg azért nem is fogok fizetni, nekem nincsenek dührohamjaim de az anyás dologért még 1x elkaplak az biztos vagy a nyáron vagy utána....
és csak még annyit h örök loser maradsz az ien huzásaid miatt és aki csatlakozott hozzá most személy szerint danos mert hát a hacker gecit ki kell utálni megnyugodhattok szeretnék soha találkozni veletek MU Online GLOBALON....
de mivel ez elkerülhetetlen lesz mert ott játszotok ezért IJ és utoljára mondom nem én voltam de ti se voltatok barátok 1-2 honapig ment a jopofi nyaljunk ennek annak aztán meg he a büdös hacker csak mert jobb nálam
aki barátom az megmondta h leszarja, ha hacker vok v scammer akkor is a barátom és az is marad de tudja h nem én voltam, mint ahogy minden magyar aki ismer titeket és nem log veletek...
mikor megvádoltatok elöször megkérdeztem pár barátomat mit gondolnak képes lennék e feltörni valakit akit egykor a barátomnak hittem és mind csak röhögött 99% ban azt mondták h frost és dannos azért állitják ezt mert irigyelnek 100% mondta h szarjam le öket mert loserek
na most akkor adok a véleményükre (és nem 1-2 ember volt)
asszem ennyi és sry h megint kisregényt kellett irnom de egyes NOOBOK miatt muszáj volt -
#7113 Hi én is egy új játékos vagyok, danos tesoja.
-
#7112 oké -
#7111 és mindenkitől bocs akit zavart ez a kis öszezörrenésünk itt a fórumon
sry -
#7110 jaja valhallán lesz
na gyerekek fejezzük be ezt a vitát a lopásról [danoss]
ami elmult az elmult viszakapni ugyse fogjuk szal ez van
én cencével befejeztem, nem mondok már neki semmit, és az idegrohamai sem izgatnak -
#7109 Ja és 3x-os hétvége lessz -
#7108 +akkor a wing em = 3b
akkor elvettél még 3b -t
meg pénzem is volt 30m szal elég gazdag lehecc most -
#7107 cence a cod 1 megy vagy 2 zöl?
Egybként a saintc-ből biztos sok yewelt csaltál ki azzal hogy eladtad -
Cence89 #7106 ez teccik meg a GW ezzeken kivűl a CoD is megy még több meg nem kell :))) -
#7105 probalj ki minel tobbet, aztan egyik ugyis megtetszik :) -
ensomhet #7104 Egyik játék sem értelmes az ilyen fajták közül, csak az időt rabolják...
Másrészt igen :)
Az excek között tényleg van nagyon jó, vine+0+dd+hp cucc 20B fölött kelt el, viszont ilyet nagy szerencsével lehet találni, vagy olcsón venni. Ha meg fejleszted, akkor ráköltessz, és kockázatot vállalsz. GS staffot valóban nehéz luckal, hisz aki olyat talál (gondolom), elég magas szintű, és fel is tudja nyomni ha szüksége van rá. DD és DSR cuccoknak valóban setben van értelme. -
Cence89 #7103 Mi számit értelmesnek? a WoW? ^^ -
#7102 kisgyerekeknek agyara ment a nyari szunet
:DDD
miert nem jatszotok valami ertelmesebb jatekkal? -
Cence89 #7101 nekem nem lesz monoklim az biztos de neki igen....
akkor bocs kegabi h megvádoltalak csak ha már a magyarságnak ien hacker fasszopó vagyok nem tom kinél mire számithatok...
képzeld el abból lett hirtelen sok kövem h sok a piacon a noob... pl rá
1s ért vennem scale gloves+0+dr-t és 11 jolért elment és mivel a jol 1b1s ezért nem volt nehéz megszedni magam de ha nem hiszitek nem kell...
tudjátok nem mindenkinek kell program v mások cucca ahoz h megszedje magát, egyik barátom 5b böl csinált plate settet magának +11+16+L osat, persze biztos feltörtem
ha oan hacker lennék idegen ország emberei mért biznak meg bennem? ma is kaptam 1 accot 1 lvl erejéig h segitsek neki és még csak a vaultja sincs lekodolva de nem vok fasszopó mint egyesek gondolják és nem huzom le mert a barátom mint ahogy itt is voltak páran...
-
#7100 scale set milyen? -
#7099 Pörög a piac...
XDB+0+0+S+XDMG
+Scale Set Eladó
Van egy XLeather Setem:
H+7+dd+mm
A+7+dd+mm
P+0+dd+mm
G+0+dd
B+0+dd
Egyben eladó, DL-nek, MG-nek, DK-nak tökéletes. -
#7098 nehéz találni dragon soul pálcát luckal, még a piacon is....
bár feltuningolni sem nagyon éri meg szerintem, mert kevés rá a vevő
BD item rosz befektetés
szerintem az exc setekben van a nagy lé, olyanra gondolok hogy összeszedsz darabonként egy brass+dsr setet és setben eladod drágábban mint ahogy vetted aprópénzért :) -
ensomhet #7097 Esetleg még olyat lehet megpróbálni, hogy luckos Black Dragon itemeket felnyomni +11-re, bár ez kockázatos. Jól felfejleszett Grand Soul Staff is jó áron megy. -
ensomhet #7096 Nálunk most árzuhanás van, amit a soul, majd a bless árcsökkenése hozott magával. Így feltűntek a store-okban a +7+12 guardian, legendary és dragon cuccok. Szerintem legjobban a piros dragonokkal lehet kereskedni. A plate viszonylag ritka, brassból is sok van, viszont arányaiban csökkent az értéke. A vine+7+12 mindig keresett, főleg ha luckos. Meg olyanokat tudnék írni, amik nyilvánvalóak, hogy pl a +dd vine nagyon jól eladható, főleg a +hp, vagy exc ring és pend, de ezeket inkább találja az ember, mint veszi és továbbadja.
Én amúgy mostanában, hogy pénznek megnőtt az értéke mindenféle apróságot is árulok, mint régen, akár 2-600k tételeket is...
Ezeket az egymást anyázásokat meg nem nagyon tudom mire vélni, egy biztos, én kódot soha senkinek meg nem adok, közös karaktert nem használok, cuccot vagy bármit kölcsön csak olyannak adok, akiben tudom, hogy tényleg megbízhatok (szerencse, hogy pont vele hozott össze a sors, és nem azt vettem be DWként, aki szintén jelentkezett, s ennek a haveromnak jóhiszeműségét kihasználva nem adta vissza neki a cuccait), partyba ksjsghjk wwenrk lsnd twbniebwib jellegű nevű karaktert be sem veszek, stb, semmilyen külső programot nem használok, max olyat fogok, ami hivatalos "kereskedelmi" szoftver, és nem valaki alkotta, esetleg olyat, amit haverom ír nekem, ha. Valamint többet ilyen mondatot nem írok, de leaglább ebben vannak vesszők, némileg tagolják... -
knightbali #7095 A moderátoroknak javaslom hogy töröljék a hozzászólásokat a 7048-7093ig -
#7094 Komolyan nem tudom a cimét, soha nem találkoztunk még.
Én semmilyen hackre nem gondoltam csak arra, hogy miböl sikerült gyorsan összeszedni a kövecskéket, mert lassan kifogyok az ötletekböl, és nemsokára aktivan piacozni szeretnék.
Csinálni akarok valami közvéleménykutatást, milyen cuccokra tartanak az emberek leginkább igényt.
Ensomhet adhatál tippeket nálatok mi a kelendő cikk most. -
#7093 Elméssz hogy összeverjen??
De 1-2 monoklival több vagy kevesebb -
Cence89 #7092 amugy kegabi nagyon jol tudod te is és én is hogy tudod a cimét de ezzel nem sokat segitettél rajta, mert kideritem hidd el, csak kicsit időigényesebb, azt tudom h holnap megy haza nyíregyről.. nem sok kell már és a cime is meglesz -
Cence89 #7091 mire jo ötlete? h én törtem fel helpmet?
nem adja meg mer fosik de kideritem... -
#7090 Nem tudom a cimét, ha akarja neked akkor megadja.
De most már komolyan érdekel mi van neked 100B értékben. (Azért leirhatnád, hátha adnál valami jó ötletet.)
Eladó cuccok:
XDB+0+0+XDMG+Skill
XPhinx Boots+0+0+dd+hp
DK Satan Wing+0+0
Scale Armor/Boots/Pants+9+12+L
Scale Gloves+12+12+L
Hamarosan aladó az egész setem. -
Cence89 #7089 én még 1x nem irom le amit lirtam az mgdnek attol mert +9 v +11 nem biztos h jobb armor max drágább... megint más dolog a bátyám és én őt ne keverjük ide ő használja mert az ő gépén megy felvilágositalak h az enyémen hiába nyomok num pad 7 et vigan áll és nem csinál semmit... nem hiszem h az mg d armorja ér több mint 100b+t de ha ien gazdag vagy én szarom le számomra ez játék volt
és gabi privibe küld már el frosty igazi cimét mert neten nagy arca van szeretnék "találkozi" veled azon kivül ne takarozzon veled magyarázzad el neki... mert ha én fogom már igy is ugy is fájdalmas lesz csak a cimét kell kideritenem de elöbb utobb meglesz... -
#7088 De nem kell sokat várni 250-nél megállok és legfeljebb a piacon találkozol majd a dk-mmal. Mivel már unalmassá vált a sok hentelés, akarok egy uj karaktert. -
#7087 Én a "PH"-s ügyröl beszélek, megadtad a srácnak a jelszavát, bediktálta nekem mail-ben, és még ki tudja innentöl ki fogja tudni a nagyvilágban.
Azonkivül mond már meg légyszives, hogy mit irigyelnék, amikor az mg-nek jobb sete van, és csak az armorja annyit és mint a te összes cuccod.
Olyat meg ne mondj, hogy nincs müködő botod, megvannak a képek a party-król amiket csináltunk, amikor a kedves testvéred karaktere órákon át a Bot-tal szedte a cuccokat, itt lebuktál. De legalább most ne hazudnál tovább, nyugodtam bevallhatod...azonkivül a "nagy szuper" guildodból is játszottam egy gyerekkel aki szntén használta.
Figyelj én bevallom, én használom/használtam az automata JoyToKey.exe programot, ez most miért is baj? -
Cence89 #7086 amugy te fosfej nekem van gerincem ha csinálok valamit bevallom ezeegy kurva game kikapcsolodni van egyes embereknek és nekem különösen nem vagyok csicska mint te/ti h hackeljem a más itemét és ha oan jol ismered ezt 1-2s ért megcsinálom mással kiprobáljuk? -
Cence89 #7085 még valami miért van az h kegabival beszélgetek mikor ő az az ember akinek a legkevesebb köze lenne a dologhoz amugy csak közlöm h ne hidd azt h isten vagy globalon mert 100-200b körül vannak a dolgaid mert közlöm h nekem is megvan a 100 hiszitek vagy sem nem hackelésel... sőt én nem kaptam cuccokat se h eladjam és abbol legyen a settem meg wingem
de vissza térve kérdésemre tudom frosty otthon kapál és otthon van apucija aki nem engedi neki h MU zon mert kibaszná a gépet, dannos magában meg nem olyan nagy gyerek h irni merjen... CSICSKÁK -
Cence89 #7084 kedves kegabi téged érdekel mit vettem?
és érdekel miből?
majd ha vlaakim leszel közöd van hozzá a viselkedésem azon mulik ki hogy csesz fel
nem hiszem h te olyan kurva nyugodt lennél ha egy bagázs hackerezn és mostantól megfogadom amit a többi mond mert elég sokan mondták már
és fordulj ahoz akik mondták neked a dolgookat
frosty meg forduljon hozzád
attol mert én vagyok valaki MU ba és sokan ismernek nem vagyok hacker ti meg kis átlagos senkik vasgytok benne és ismer a saját guildotok meg a sok kis magyar, hát tud meg magyarokat nagyon kerülöm mert nem különböznek a brasiloktóll
te is nagyon kedves tudtál lenni mikor találkoztunk a hátam mögöt meg hackereztél szoval nem nagyon érdekel te mit akarsz ami rajtam van saját pénzemböl van, kaptam kölcsön bátyámtol söt akartak adni +20b-t kölcsön de nem fogadtam elmert van tartás bennem ha megkérdezed gyetlen 1x fogadtam el hitelre is itemet az is frosty szerezte GS staff volt és emlékszem rá h azt se nagyon akartam ezek után nem tudom miröl beszélünk, frosty tepedig azalapján gyanusitasz h 1 idő után nem válaszoltam pm jeidra
talán mert afk voltam celuxal mert frosty szerint a bot használata is hack amit én nem is használtam talán 1-2x mert mai napig nem megy normálisan, talán mert a hátam mögött hackereztél nem a megfelelő embernek szoval erről ennyit nem szeretem a kétszinű embereket és ezen a forumon nagyon sok van...
bár a legerincelenebb itt mégis frosty aki egy időben nagyon nagy spicli volt emlékszem rá én is és más is....
nekemm nagyon mondani valom már nincs azt hisztek amit akartok soha életembe nem hackeltem meg ember, ezek után meg mindenki nézzen magába és azt csináltok amit akartok, amugy ha én is adtam volna el a crossbowod ugy beszélsz mintha maya serveren csk aza az 1 kibaszott bowq lett volna vagy crossbow faszse tudja mije volt helpmenek mert ha azt mondod X silver bow volt 1-5 darab van mayán akkor azt mondom beazonosithatsz talán (de mivel nem én voltam igy marad a hazudozás h bilibe mártsatok) mert irigyeltek (hogy más szavaival éljek) na pás -
#7083 A saját és Zsorzs + Snake5 accján nekem semmi nincs meg.. -
#7082 Ja és bent szeretnék találkozni a játékban veled, kiváncsi vagyok mit vettél magadnak azota, mivel lennie kell látszata annak ha te voltál a hunyó a HelpME-s ügyben, de ha bujkálsz azzal nem oldod meg. -
#7081 Ja és Bence, küldtem mailt az emlitett embereknek, akik teljes igazat irták le, nem most kezdték a játékot és ezekben a pillanatokban is játszanak. Rengeteg képet csináltam, viszont ha nem változtatsz a viselkedéseden, akkor azokat is belinkelhetem ide. De ezzel az utóbbi képpel is, 100% bebizonyosodott, hogy a ti kezetek volt a dologban. Még ha nem is te tetted vörössé.
Most megyek és megérdeklödöm : >Reaper< -t, kitöl és hogyan szerezte a dolgokat...képek közben készülnek. -
Cence89 #7080 kedves kegabi tudod hány oan acc van ami log a levegőbe és megvan nektek?
ezekután felesleges a kérdés és ne szolj bele mert az a rész nem neked szólt de ne is huzd ki a gyufát... -
#7079 Egyébként, hogy tudnának Falsh acc-ot csinálni ilyen gyorsan, nekem is elárulhatnátok hogyan müködik. Mert 1 délelött alatt, nem lehet olyan karit csinaálni, aku tudja hordani a red spiritet vagy SCRB-t. -
#7078 Küld el nekem privátba a cimedet, holnap pont ráérek, és egymagam megyek.