Mu Online
-
ensomhet #7096 Nálunk most árzuhanás van, amit a soul, majd a bless árcsökkenése hozott magával. Így feltűntek a store-okban a +7+12 guardian, legendary és dragon cuccok. Szerintem legjobban a piros dragonokkal lehet kereskedni. A plate viszonylag ritka, brassból is sok van, viszont arányaiban csökkent az értéke. A vine+7+12 mindig keresett, főleg ha luckos. Meg olyanokat tudnék írni, amik nyilvánvalóak, hogy pl a +dd vine nagyon jól eladható, főleg a +hp, vagy exc ring és pend, de ezeket inkább találja az ember, mint veszi és továbbadja.
Én amúgy mostanában, hogy pénznek megnőtt az értéke mindenféle apróságot is árulok, mint régen, akár 2-600k tételeket is...
Ezeket az egymást anyázásokat meg nem nagyon tudom mire vélni, egy biztos, én kódot soha senkinek meg nem adok, közös karaktert nem használok, cuccot vagy bármit kölcsön csak olyannak adok, akiben tudom, hogy tényleg megbízhatok (szerencse, hogy pont vele hozott össze a sors, és nem azt vettem be DWként, aki szintén jelentkezett, s ennek a haveromnak jóhiszeműségét kihasználva nem adta vissza neki a cuccait), partyba ksjsghjk wwenrk lsnd twbniebwib jellegű nevű karaktert be sem veszek, stb, semmilyen külső programot nem használok, max olyat fogok, ami hivatalos "kereskedelmi" szoftver, és nem valaki alkotta, esetleg olyat, amit haverom ír nekem, ha. Valamint többet ilyen mondatot nem írok, de leaglább ebben vannak vesszők, némileg tagolják...