Mu Online
-
Cence89 #7084 kedves kegabi téged érdekel mit vettem?
és érdekel miből?
majd ha vlaakim leszel közöd van hozzá a viselkedésem azon mulik ki hogy csesz fel
nem hiszem h te olyan kurva nyugodt lennél ha egy bagázs hackerezn és mostantól megfogadom amit a többi mond mert elég sokan mondták már
és fordulj ahoz akik mondták neked a dolgookat
frosty meg forduljon hozzád
attol mert én vagyok valaki MU ba és sokan ismernek nem vagyok hacker ti meg kis átlagos senkik vasgytok benne és ismer a saját guildotok meg a sok kis magyar, hát tud meg magyarokat nagyon kerülöm mert nem különböznek a brasiloktóll
te is nagyon kedves tudtál lenni mikor találkoztunk a hátam mögöt meg hackereztél szoval nem nagyon érdekel te mit akarsz ami rajtam van saját pénzemböl van, kaptam kölcsön bátyámtol söt akartak adni +20b-t kölcsön de nem fogadtam elmert van tartás bennem ha megkérdezed gyetlen 1x fogadtam el hitelre is itemet az is frosty szerezte GS staff volt és emlékszem rá h azt se nagyon akartam ezek után nem tudom miröl beszélünk, frosty tepedig azalapján gyanusitasz h 1 idő után nem válaszoltam pm jeidra
talán mert afk voltam celuxal mert frosty szerint a bot használata is hack amit én nem is használtam talán 1-2x mert mai napig nem megy normálisan, talán mert a hátam mögött hackereztél nem a megfelelő embernek szoval erről ennyit nem szeretem a kétszinű embereket és ezen a forumon nagyon sok van...
bár a legerincelenebb itt mégis frosty aki egy időben nagyon nagy spicli volt emlékszem rá én is és más is....
nekemm nagyon mondani valom már nincs azt hisztek amit akartok soha életembe nem hackeltem meg ember, ezek után meg mindenki nézzen magába és azt csináltok amit akartok, amugy ha én is adtam volna el a crossbowod ugy beszélsz mintha maya serveren csk aza az 1 kibaszott bowq lett volna vagy crossbow faszse tudja mije volt helpmenek mert ha azt mondod X silver bow volt 1-5 darab van mayán akkor azt mondom beazonosithatsz talán (de mivel nem én voltam igy marad a hazudozás h bilibe mártsatok) mert irigyeltek (hogy más szavaival éljek) na pás