• Vik1984
    "Na hagyjuk a mellébeszélést, egy 30 megás patch nem delta-patch hiba ködösitesz... (ha mégis az, akkor edig - mint már emlitettem - nem volt egyetlen ibátlan sor sem benne...)"

Arra nem gondoltál, hogy egy hiba kijavításához néha egy egész rendszer (pl. memóriafoglalás vezérlése bármely programban) átírása is szükséges lehet? Lehet, hogy csak úgy lehet pl. egy buffer overrun-t korrigálni, hogy egy gyakori fv.nek pl. egyel több paraméter kell, hogy hibátlanul működjön. Ez esetben pl. át kell írni az összes fv.hívást az új formába.

"Amúgy el is olvasod a hozzászólásokat, mert mintha lett volna már szó róla..."

Elolvastam, de nem hiszem, hogy tulzásba vitted volna a rendszer tanulmányozását.

"Nekem - és a világ IT világának mondjuk 80%-nak - tökéletesen kielégiti az igényeit. Persze lehet mi értünk is hozzá és semmi gondunk vele..."

Hidd el, sok az a 20%. Sokan meg nem tudják eldönteni, hogy milyen oprendszert tudnának optimálisan használni. Tanácsot pedig csak olyat kapnak, amilyenért megfizetik a tanácsadót.

"LOL. Egészen addig igen mérvadó volt mig megpróbálták itt egyesek bebizonyitani, hogy mennyivel többet kell egy win-t patchelni mint linuxot."

Sosem álítottam semmit a patchek számának fontosságáról.

"Akkor vajon mi a mérvadó?"

Mérvadó lehet sokminden, felhasználástól függ. Nekem pl. a fejlesztői eszközök a fontosak, apámnak a Magic Pocket c. játék használata.

"Érdkes én az elmúlt 12 évben még nem fizettem win patchért, mert mind ingyen volt..."

Lehet, de nem biztos, hogy mindíg így is lesz-e.

Amúgy írd meg, milyen linuxot használtál, mennyi ideig, mire, stb. akkor meglátjuk, hogy komolyak-e a tapasztalataid...