• Zoldalma
    "Rakd ide kérlek, mikor is állitottam ennek ellenkezőjét."

Hadd ne keressem vissza, lehet h nem pont Toled jott...
    De nezzuk a tobbit:
    A linuxot többet kell patchelni. - nyilvan draga patchelni

A bsd jóval kevesebb szolgáltatást nyújt - mihez kepest? Serverekhez kepest?

vagy megszoritásokkal kell élni- megint nem ertem milyen mexoritasra gondolsz...nekem meg nem jott elo pl. egy FreeBSD eseten.

vagy egy rakás kerülőmegoldást kitalálni - megintcsak www.google.co.hu ill bsd oldalon, levlistan. Epp te irtad ezelott hha nem tudsz vmit Win alatt, el kell menni Lurdyba ill kozossegekbe es kozosen megvan a megoldas. Na itt is ez a helyzet.
    természetesen a idő, pénz, hibalehetőség - ez win eseteben ugyanigy fennall.

ott van még a hardvertámogatottság - ez megint korrekt...lenne. De mar elottem is megmondtak Neked, szolj mihez kell tamogatas, es megkapod. Jah, hogy botkormanyhoz kellene pl? Hat erre csak azt tudom felhozni, hogy epp a W2k3ra lett irva h miert is nem futnak alatta a jatekok...

Egyik sem rendelkezik központositott menedzsmenttel, normális szoftverteritéssel - www.freebsd.org Packages List...ajanlom figyelmedbe....a kozpontositott menedzsmentnek meg utananeznek a helyedben azert :o)

menedzselhetőséget biztositják win alatt akár konzolról - ezt megint nem ertem, mivel erre is megvannak a megfelelo programok, lehetosegek....ismetelten Packages Listet ajanlom a figyelmedbe, ill egy kis FAQ

L2TP alapú VPN kialakitása PKI alapú IPSEC-el - most mekkora halozatokrol is beszelunk? Mert neha desktop jon fel, neha kisvallalati rendszerek, neha tobb...