• Zoldalma
    "erősen gátoljuk az agymosó hittéritő missziótokat... De valamiért mi a tényeknek jobban hiszünk..."

Ne haragudj meg de sehol nem latom a mondandataimban h hitet teritenek. En beraktam Neked harom kritikus hibakrol bugtraqt 2003ra vonatkozoan. Ennyit az ervekrol. Nem tettem hozza nagyon sokat csak h FreeBSDn eleve kevesebb kritikus hiba volt mint win alatt, Linux alatt lenyegesen tobb, ha a csomagok osszesseget nezzuk, de ebbol persze nem hasznal mindenki mindent.
    Te elkezdtel szemelyeskedni, valakit leparasztoztal, nekem az ekezeteimet hianyoltad...

"" h kezd elmenni megint Flamebe a topic"

ja, mert elfogytak az érvek? Lassan 100 hozzászólásnál tartunk és még egyetlen állitásomat (állitásunkat) sem sikerült megcáfolnotok, persze én türelmesen várok...
    "

De konyorgom mit cafoljak Neked? Cafoljon aki akar...en betettem azt a harom bugtraqt, es kesz...gyozkodd azt akit akarsz...a bugtraqbol lejott neked is egy kovetkeztetes, nekem is...

"De ugye nem gondolod komolyan, hogy a 150+ hibából nem találok neked nemhogy 19-et, de 40-50 kritikusat? Ideraktam már pár remote exploitot, de akad még pár..."

Azert csatolj hozza mindket oldalhoz egy viruslistat is, elvegre ugy teljes a kep nem????