• Lola.
    "Forráskód mérete egy nagyságrenddel biztos, hogy nagyobb, mint a tárgykódé. Ezért van különbség."

És a delta patch linuxon forrás szinten megy? :))
    De tegyük fel, hogy igen. Akkor 3 megás a tárgy kódú delta-patch? Nem volna egyszerűbb elismerni, hogy hülyeséget irtál?

"20% egy társadalom jelentős része lehet, így értettem a kijelentésemet."

Minden bizonnyal, de a 80% mégjelentősebb.

"Nem is javasolnám pl. a FreeBSD-t kezdőnek, de még haladónak sem, csak profinak."

Pedig igen gyorsan elhallgattál driver kérdésben a témában... A HT-ről nem is beszélve. És az igért drivereket is küldeni fogod ugye? :))

"Megadnád már végre a..."

Persze, bár nem tudom hogy kapcsolódik ide. (mondjuk, ha érvekkel meg tudnád cáfolni bármelyik linuxal kapcsolatos állitásomat, akkor érdekes volna, hogy láttam-e már linuxot élőben vagy sem...)

Red hatot 6.2-es óta ismerem, egy kis cégnél intranetes apache-ot futtatok 8-ason jelenleg, egy egyszerű belső portálra.
    Egy másik helyen debian 3-at menedzselek egy primitiv iptables-el internet megosztó gépnek. A 3-as előtt nem használtam debiant.
    Mindkét helyen a pénzhiány volt a linux választásának oka.
    Mint emlitetted nincs túl sok win ismereted igy el sem tudod képzelni milyen felüdülés iptables után leülni egy isa server elé... (apache-al nincs sok gondom, bár iis6 sokkal többet nyújt, a fejlesztés sem összehasonlitható php és asp.net alatt...)

Tehát összesen olyan 4 éve használok linuxot.