Tűzfal
  • The Fugitive
    Hellósztok!!
    valaki segitsen nekem. az a nagy helyzet van, hogy kipróbáltam már több virusirtót és tüzfalat is, és a Kerio nekem nagyon tetszett, jól leblokkolta a hirdetéseket, meg minden ilyesmit, gyors volt, és a net is jól működött. aztán elkezdtem cserélgetni a virusirtókat is, és itt pedig az avast tetszik eddig a legjobban. de! amikor az avastot felraktam, és most is fent van, a kerio nem működik, legalábbis nem látom az asztalon, és a hirdetések és képek amik blokkolva voltak, azok is előugranak, vagy feljönnek. lécci valami megoldást erre tudnátok ajánlani? az is jó, ha más virusirtó/tüzfalat ajánlotok, max kipróbálom azzal, ha az tényleg jobb.
    és még valami: aki avastot használ: nálatok is hosszu ideig ellenőrzi a virusokat? mert én a multkor engedtem hogy keressen archivumokban is, de 2és fél órát ment, utána én kapcsoltam ki, mert már nem birtam tovább várni. ez sztem nagyon sok idő! mi lehet a baj?
    a keriom is problémázik minden indításnál, bedob egy képernyőt, azzal a szöveggel, hogy: "Ön vagy egy program információt kért a következőtöl: update.kerio.com. melyik kapcsolatot kivánja használni?..., ezt hogy lehetne kiszedni?
    előre is kösz a segítséget