Tűzfal
-
mx5 kevin #1431 Comodo,Pc-tools,Zone alarm,Subelt,Online Amor,Norton Int Sec, Ezeket tuti kipróbáltam töbször is a többire meg nem emlékszem felraktam a gépre teszt célból már a beállításoknál nem egyértemü mire képesek amit lehetett teszteket végig futattam rajtuk és igaz amit mondanak róluk hogy nagy részük semmit sem véd.Az online amor volt a leg rosszabb a windows tűzfalat lekapcsolta és egy az egybe ugyan az volt az eredmény mind amikor minden tűzfalat kikapcsoltam és semmi normális beállítás nincs rajta. Ezt a két tesztert mindenki nyomja át a gépen minimum akár milyen is a tűzfala mert a tűzfalak nagy része katasztrófa. Már ott kezdődik a baj hogy van a gép között és a net között forgalom és pl Comodo online amor amit ebből a forgalomból mutatnak a nullával egyenlő pedig ez tűzfal lelke. Én tiszteletben tartom mások véleményét aki azt mondja milyen szuper az használja de én a gépem közelébe nem engedem őket. És hogy minden féle vacakkal ne gyarapodjon a merevlemez Totall uninstall ezt már leírtam +register cliner És a spybotba is van funkció ami minden futtatásnál tisztítja a gépet.Én annyi mindenre használom ezt a gépet hogy egy újratelepítés+beállítás több mint egy nap 60giga progi feltelepítése+beállítása kemény menet. Tehát kétszer is meggondolom a gép biztonsági rendszerét és én elégedett vagyok azzal amim van mert bizonyított minden téren.
Én azt mondom nem az számít régebbi vagy újabb hanem vagy tudja azt mit tudnia kell vagy nem és ennyi.Sok progi van ami régebbi és nemcsak röhögve lepipálja tudásba a leg újjabbakat de a nyomába se léphetnek.