Tűzfal
  • mx5 kevin
    Én a következőket tudom ajánlani ha valaki egy normálisabb biztonsági rendszert szeretne XP hez.Total Uninstall 5.2.0 ez lenyomatot készít a rendszerről telepítés előtt és után persze ezen keresztül kell a progikat telepíteni ha kifogsz gyanús progit egy az egybe leszedi,és a vacakabb progiknál is kiszedi azokat amiket a telepítő uninstallja hátra hagy. Eset anti vírus 4.2nem csak azt találja meg ami az adatbázisában van és emellett van benne egy Syslsnpector funkció amivel az ember maga átnézheti a gépet és maga törölheti ha gyanúsat talál, persze ezt az embernek magának kell eldönteni. Féregkereső kémkereső Spybot - Search & Destroy ez pluszba ha jól van beállítva egy csomó felesleges dolgot kiszed a rendszerből amit hasonló programok nem tudnak. Tűzfalnak SPF-proof 5.5 szerverekhez vállalati hálózatokhoz tervezték otthon ezt használom és jobbat keresve se találtam egy igazi örök zöld. Böngészőnek pedig Firefox biztonsági kiegészítőkkel ezen belül a kiegészítőknél kihagyhatatlan: No sript, better privacy,link extend,Libery guard,Adblok plus,Minden amit az oldalak akarnak a böngészőbe tárolni nyom nélkül eltávolítható ami azért fontos mert a net tele van minden féle nyomkövető sütivel és nagy részükkel a kémprogram irtók nem tudnak mit kezdeni és ez a sok vacak egy gombnyomással kisöpörhető. Persze a sütiket mindenkinek magának kell lesöpörni. És emellett megbízhatóan mutatja mely webhelyeket nem tanácsos látogatni.És ez a négy progi nem üti egymást jól megvannak ami azért lényeges mert sok biztonsági rendszer üti egymást. És ami fontos én rengeteg mindent töltök le de soha nem kellet vírus miatt a gépet újra rakni. Néha belenézek másik vírus irtókkal is de jóformán semmit nem találnak 2 év alatt volt kb 2 alkalom hogy hogy a sok letöltésnél becsúszott valami ami azért nagy dolog. Ezt a 4 progit le nem cserélném nagyon hatékonyak együtt.