Tűzfal
-
Hali !
Comodo tűzfalat használok 64 bites win7 alatt.
A következő lenne a problémám:
bizonyos játékoknál valamit bezavar, mert látszólag lefagy a rendszer (nem tölt be a játék, csak sötétség, és nem reagál semmire, se alt-tab, se ctrl+alt+del, semmi...)
, ha megy a tűzfal (pontosabban ha a Defense + Security level nincs disabled-re állítva.. érdekes módon nem ugyanott halnak ki tőle a játékok... a cnc4 például már indításkor feldob még 1 pillanatra valami képet, de nincs időm leokézni, indulna a játék, majd sötétség (még az induló videók se mennek)..próbáltam, hogy az összes exe fájlját megbízhatónak állítottam be, de akkor is behal...ha disabled-es verzióban indítom, majd egy alt-tab után engedélyezem, akkor is visszaváltáskor behal... az Assassin Creed 2 simán elindul, ha nincs disabled-en, alt-tabot is bírja, viszont kilépéskor jön a dolog (ugyanúgy ha kilövöm a tűzfal azon részét, akkor simán kilép).. a GTA 4-gyel semmi problémája, de például a most megjelent kieg (Episodes From Liberty City) szintén behal a tűzfaltól...néztem a tűzfal log-ját, de semmi olyat nem találtam benne, ami utalna rá, hogy miért áll be a rendszer... tippek esetleg ? vagy próbáljak meg más tűzfalat ? mit lenne érdemes ? sunbelt kerio-t használtam régen, még az x86-os xp rendszerrel, de annak sajna nem tetszik se a 64 bit, se a win7.. zone alarmom is volt 1 ideig még 3-4 éve, az valamiért nem tetszett...nem is tom, tán nem tudtam benne engedélyezni valamit az istennek se, vagy valami ilyesmi..a keriot szerettem, abban egyértelműen betudtam állítani, hogy mely fájl melyik porton mehet, satöbbi...de hát az bacik működni most :(