• Androidus
    Köszi a segítségeket :) Mondjuk nem nagyon értettem, hogy miért van, hogy nem találok meg valamit, amiről azt mondjátok, hogy ott van. Nekifutottam újra és újra, és semmi. Aztán eszembe jutott... de elhessegettem, de csak megint eszembe jutott, aztán végül kipróbáltam, hogy mi van, ha nem böngészőprogrammal nézem. És láss csodát, az IE alatt egy rakás új menü jelenik meg. A véleményemet inkább nem öntöm szavakba erről, mert csak a névelő nem lenne vulgáris. A lényeg, hogy html oldal helyett "IE kompatibilis izé" az, amit a hivatalos site-on látni. Bocs, hogy emiatt egy csomó idétlenséget kérdeztem, ami pedig ott van leírva. Persze, Ricardo délen, Pilai északon, és Navisko keleten, a térkép nem túl részletes, de ennyi legalább látszik belőle.

Kérdések folytatása:

8. Ki lehet-e iktatni IE-ben azt, hogy minden egyet PT oldal letöltésekor akarjon installálni valami szutykot a gépemre?

9. Mitől perfect egy cucc?

10. Mi az, hogy PS? És a PRS?

11. El lehet-e úgy indítani a klienst, hogy ne lője ki az összes windowsos billentyűparancsot? Ha már ilyen gagyi a chat, lehetne pl. ICQ-zni közben, ha hagyná.

12. Ha duplán klikkelek a Friends-ben egy névre, akkor előtte az ikon átvált egy kis izére, piros szputnyik, vagy mi az. Mi az?

13. Item mixture-ben csak azokat érdemes próbálgatni, amik ott vannak receptek az oldalon?

14. Archernek érdemes-e szellemi energiákra fejlesztenie? Kicsit meglepődtem, hogy a kigyakorolt wind arrow folyamatosan lő, és állat, ahogy gyilkol vele. Viszont se perc alatt lezabálja a manát.

15. Érdemes skillpontot tartalékolni? Lesznek majd felsőbb osztályban húzós skillek, amikre érdemes félrerakni?