334
-
Androidus #42 호ㅓㅏㅣ섯거ㅜ류륭로ㅗ
ㅗㄴㅛ4ㅛㅇ큐노논저.ㅏ
ㅓㅣㅂ시ㅑㅂ퍼ㅏ숭ㅇ' -
Androidus #41 Jaj de jó, jaj de jó, nem magamban beszélek :)))
A 18-as kérdéssel én ott járok, hogy ugye minden páncélzat darabnak vannak ilyen tulajdonságai, azokat kell összeadni, attól lesz a karakter infónál mutatott 5 érték nem nulla. Namost ezzel az a bibi, hogy mindegyik páncél darabom pluszos organikra, méregre meg fagyra, és mínuszos tűzre, villámra. Néztem a mixelést, ott is a leghúzósabb sheltomokkal lehet csak kicsiholni egy villámra adó tulajdonságot, szóval valahogy úgy tűnik, a villám ellenállást valami nagyon kunsztos dolognak szánták.
Azt észrevettétek már, hogy Phillai közelében a szörnyek lépten-nyomon manát dobálnak, és viszonylag kevés cuccot, Ricartenhez közel pedig inkább cuccot?
Én még nem igazodom el a gyári hozzáálláson. Van egy most december 20. utáni közlemény, hogy Lunar szerver beüzemelve. Namost előtte is volt már Lunar.
A hibák kijavításáról meg annyit, hogy igazán nem lenne nagy durranás eldönteni, hogy most végül is Pillai vagy Phillai, Sereno vagy Sereneo, Spirit vagy Wilpower stb. Amíg ezekre nagy ívben tojnak, addig szerintem ne várjunk túl sokat.
Fel van téve neked a koreai szöveg támogatás? Szerintem próbálkozz azzal, ha szöveget ront el a játék. Ha fenn va, szedd le, ha nincs, tedd fel. Én is láttam már vadat azóta, hogy föltettem, igaz, nem a játékban. Ide akartam kopizni a gyári site-ról egy _angol_ szöveget, és a paste után frankón megjelentek a koreai írásjelek itt a textboxban. Meg ne kérdezzétek, ez hogy lehetséges :) -
Androidus #39 Tök jó, hogy már harmadszor sikerül megvenni előre a szintlépés után használható íjat :) Ha ebbe belenövök, fogok sebezni vele úgy 40 felett :))) De nagyon szemét módon csinálták meg, mert semmire sincs elég attribútum pont :) Erőre kellene a páncélhoz, talent és agility az íjhoz, spirit, hogy ékszert hordhassak, és health, hogy ne legyek olyan haldokló galambocska. 20 pontot is el tudnék osztani szintlépésenként :)
Viszont már tudom, mi az a PS, PRS :) Pikeman specific és Priestess specific. Ugyanígy AS, KS, MS stb. logikusan.
Tegnap volt egy érdekes jelenség. Új kari kreálásakor egyszercsak megbolondult a navigálás, mert az egérkurzor minden moccantásra forgatta is a nézőpontot, és a karitól való távolság függvényében közelített/távolított. Persze mindezt locked nézetben :) Tiszta bolondokháza lett, újra beléptem, akkor is, már azt hittem, valami szerver oldali elcseszés van, erre win restarttól meggyógyult. -
Androidus #38 Ó, tökéletes :) Még a városban is engedi elsütni a másik város Ether Core-ját. Kíráj :)
18. Hogy vannak a rezisztenciák? Honnan a rákból találjam ki, hogy melyik lény mivel támad? És miért keverik az organikus rezisztenciát és az életerőt? Miért van az, hogy az összes cuccom előszeretettel mínuszvillámos? Vajon ettől olyan rémületes a mutant tree? Lightninggal támad vajon? -
Androidus #37 Látom, komoly csend alakult itt ki, pedig én már vissza is jöttem :)
Kezdem igen nagyon útálni a chat rendszert. Már n+1-ik alkalommal halok meg azért, mert a poti ivás helyett írom a számokat szorgosan. Egyszerűen képtelen vagyok megszokni, hogy nem száll ki az enterrel, viszont idővel mégiscsak kiszáll. Rémes.
A Ricartenből Pilaiba való közlekedésre van egy ötletem. Kifigyeltem, hogy van kétfajta Ether Core, attól függően, hogy melyikhez találtad közel. A megoldás: indítani egy karit itt, egy karit ott, venni mindkettővel elegendő ilyen ketyerét, bepakolni a raktárba, és azzal közlekedni. Még nem próbáltam, de csak működik tán.
17. Hogy működik itt a critical hit? -
Androidus #36 Hasonlókat kívánok nektek :) Most egy darabig nem leszek neten. Jók legyetek, ne sokat játszatok az ünnepek alatt, inkább foglalkozzatok mással :) -
Androidus #35 Öööö... hát ha a mini a korsó, akkor a great micsoda? Hordó? Lajtoskocsi? :) -
Androidus #34 Jaja, a war bow agility igénye "könyv szerint" 54, én meg brusztolhatok a 67-re, ha föl akarom venni, mert archernek agility plusz-os.
16. A bead az a varázsló kasztok pajzsa? -
#31 Mivel már december 24-e van, én is MÓKÁS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!! -
Androidus #30 Ami leginkább nem tetszik:
- Nincs alt+tab.
- Nem logolja ki az inaktív karaktereket, ez egy nagyon gyerekes hiba. Emiatt van, hogy nem lehet belépni, csak hosszas próbálkozással.
- Nem lehet a földről normálisan fölvenni a dolgokat. Jópárszor előfordult, hogy lőttem valamit, amit még sose láttam, de persze mindenki ráugrott, és mire valahogy megtaláltam volna a szöget, ahol nem csak látszik a cucc, de hajlandó is arra kattintani, és nem a rajta álló játékosra, addigra lejárt a 10 másodperc, és lenyúlták.
- Bármi hibára kiugrik a kliens, ez vérgagyi.
- Nincsenek ugrási lehetőségek bizonyos pontokra legalább. Jó, van az ether core, vagy mi a rák, de az csak egyirányú utca, utána lehet visszacammogni a világ végére.
- 20 db mini potion nehezebb, mint egy páncél :)
- Ha nem fér be a slotba a kupac lötyi, a maradék nem marad a kezemben, hanem kivágja az inventory sarkába. -
Androidus #29 8. Talán inkább le se töltöm :)
9-10. Ezeket a trade során óbégatják, elég sűrűn :) Meg azt is, hogy nav. Na azt se tudom, hogy mi. -
Androidus #28 Hopp, ezt megtaláltam. Van egy táblázat a kaszt requirement-ekről. Az archernek pl. a spirit és a strentgh mínuszos a névlegeshez képest, talent, agility meg pluszos. Az erő mínusza 15-24%, abba pont belefér, hogy a 48-ból 40-et csinál. Vagyis nem hibás az oldal, csak az ilyen módosítókat hozzá kell kalkulálni.
Hát, hülyék itt is vannak bőven, argh... Kimegyek a seashore bejáratától északra a nagy dombos tisztásra, ahol hobgoblinok, plant-ek, doral-ok teremnek szép számmal. Ott van egy két fős csapat, ugye hármunknak bőven jut szörny. Persze ügyelek arra, hogy olyat lőjek, ami az én támadásom. Erre elkezdenek óbégatni, hogy "no ks, no ks". Persze a fülem botját se mozgatom, erre a srác bevadul, és nagy dérrel-durral elkezd utánam jönni, hogy majd ő jól megszivat. Betámadta és kivégezte az összes szörnyet, amit elkezdtem lőni. Csak amit ő nem látott, az az volt, hogy mindegyiknek az élete a felénél járt, amikor ő odaért. De az persze csak feltűnhetett volna neki, hogy nem kap xp-t, és a cucc se neki jelenik meg sose. De csak nagy muhaházások közepette élvezte, hogy milyen jól "szivat". Gyakorlatilag segítette a pontszerzésemet, kőkeményen :))) -
#26 Szerntem azért mert használt, nekem is van ilyenem.. -
Androidus #25 Én meg vidáman hordok 40-es erővel egy olyan armletet, amihez az oldal szerint 48 kell. -
Androidus #24 Köszi a segítségeket :) Mondjuk nem nagyon értettem, hogy miért van, hogy nem találok meg valamit, amiről azt mondjátok, hogy ott van. Nekifutottam újra és újra, és semmi. Aztán eszembe jutott... de elhessegettem, de csak megint eszembe jutott, aztán végül kipróbáltam, hogy mi van, ha nem böngészőprogrammal nézem. És láss csodát, az IE alatt egy rakás új menü jelenik meg. A véleményemet inkább nem öntöm szavakba erről, mert csak a névelő nem lenne vulgáris. A lényeg, hogy html oldal helyett "IE kompatibilis izé" az, amit a hivatalos site-on látni. Bocs, hogy emiatt egy csomó idétlenséget kérdeztem, ami pedig ott van leírva. Persze, Ricardo délen, Pilai északon, és Navisko keleten, a térkép nem túl részletes, de ennyi legalább látszik belőle.
Kérdések folytatása:
8. Ki lehet-e iktatni IE-ben azt, hogy minden egyet PT oldal letöltésekor akarjon installálni valami szutykot a gépemre?
9. Mitől perfect egy cucc?
10. Mi az, hogy PS? És a PRS?
11. El lehet-e úgy indítani a klienst, hogy ne lője ki az összes windowsos billentyűparancsot? Ha már ilyen gagyi a chat, lehetne pl. ICQ-zni közben, ha hagyná.
12. Ha duplán klikkelek a Friends-ben egy névre, akkor előtte az ikon átvált egy kis izére, piros szputnyik, vagy mi az. Mi az?
13. Item mixture-ben csak azokat érdemes próbálgatni, amik ott vannak receptek az oldalon?
14. Archernek érdemes-e szellemi energiákra fejlesztenie? Kicsit meglepődtem, hogy a kigyakorolt wind arrow folyamatosan lő, és állat, ahogy gyilkol vele. Viszont se perc alatt lezabálja a manát.
15. Érdemes skillpontot tartalékolni? Lesznek majd felsőbb osztályban húzós skillek, amikre érdemes félrerakni? -
#21 Jah, és az egyik faj úgy mehet a másik területére, h sim,án átmegy az egész világ másik oldalára (vagyis asszem még enm próbáltam :) mert gondolom a kettő város az egész játék kettő oldalán van.
SZintet sajnos csak akkor tudod meg, ha partyba veszed az emberkét :( -
#20 willpower=spirit
Nemtudom h a asjok között mi az összefüggés, mert ez még teljesen BÉTA és még SOK midenn hiányzik, pl. a stori.
GOndolkodtam azon, h kéne csinálni egy magyar fansiteot, de 1. Én nem értek a webszerkesztéshez 2. Még nagyon kevesen vagyunk magyaraok...
Remélem a willpowerrel segítettem :DD -
Androidus #19 Najó, kérdés-özön következik. Ne tessék röhögni, én itt tartok :)
1. Létezik valami épkézláb leírás a játékról? Ami a site-on van, azt inkább hagyjuk.
2. Hogyan kapcsolódik a két faj világa? A tempskron teljesen máshol kezd, mint a morion, teljesen más pályák nyílnak, de mégis látok a másik fajból arrafele kolbászoló egyedeket. Szóval, hogy lehet átmenni?
3. Van-e térkép a világról?
4. Játék közben meg lehet tudni az arrafele kolbászoló kariról egyet-mást? Kasztja, szintszáma például. Vagy a kasztokat föl kell ismerni pofára, a szintszám meg titkos?
5. Mi az a wilpower?
6. Minden kasztnak azonos hatásúak az attribútumai? Tehát például x pont az erőre ugyanannyit tesz hozzá a teherbíró képességhez minden kasztnál?
7. Van-e valami épkézláb módja a kereskedésnek kezdők számára? A városban képtelen voltam bármire, mert hiába mondom, hogy mit szeretnék, a kutya nem reagál, viszont röpködnek a százezrek, pedig valahol csak megveszik a kezdő cuccot is. Eddig csak úgy tudtam bármit venni, hogy kint a mezőn rám nyomták a trade-et. -
Androidus #18 IRC-ezni nem szoktam. -
Androidus #17 Maga a játék egyáltalán nem mangás. Ha nagyon akarom, akkor a figurák egy picit gyerekesek, de ha a site-ot nem láttam volna, sose találnám ki, hogy koreaiak csinálják. -
Androidus #16 Először is ez az, amit az alcímben szereplő URL-ről le lehet tölteni, és lehet vele játszani.
Egyébként pedig egy MMORPG, vagyis sokjátékosos online szerepjáték világ, olyan, mint az Ultima, Everquest, Runescape, és majd a WoW lesz. Ez csupa 3D, elég pofás meglátásom szerint, a harcra koncentrál, vagyis azt lehet elég sokoldalúan űzni, mást pedig egyáltalán nem. De vigyázni kell az ilyen online cuccokkal, mert bármikor gondolhatnak egyet, és azt mondhatják, hogy na akkor mától lehet bányászni, halászni, szántani-vetni.
Van neki egy 300 megás kliense, ami 1 gigát installál, azzal lehet kapcsolódni. -
Androidus #15 Nem tudtam, hogy ti ott vagytok :( Majd ha új karit indítok, odamegyek, de ezt egyelőre nem szeretném félbehagyni. -
#14 Lunar :) -
#13 Luanron jáccál!
Jahh a csati system az kaki :( -
Androidus #11 Namost én bevallom töredelmesen, hogy lövésem sincs, hogyan kell fölvenni egymással a kapcsolatot :) Addig oké, hogy akit látok, azt fel tudom venni a listára, de a nevet nem tudom, hova kell beírni. Meg azt se tudom, hogy ha egyszer fölveszek egy karit, akkor azt nem kell külön minden karinál. Nade ha a másik egy másik karakterrel van éppen fönt, akkor mi van? Kicsit konfúz ez az egész.
Én Androidus accounttal vagyok, és van a ... KAZEE vagy hogy híják, szóval a régi szerveren egy Kidda meg egy Kidagakash nevő karim, de asszem az előbbivel leszek fent gyakrabban. -
#10 Hi Banya :) -
#8 Jáccik-e-hez elfelejtettem hozzátenni h akkor modnja a nevét is :))) -
#7 De ha bejön valaki, akkor azt is közölhetné velünk, h jáccik-e :) De ez még csak BÉTA, természetesen van benne PÁR hiba :) Pl. ha meghalsz, azt írja, h nem vesztesz XP-t ha a városba teleportálódsz,de mégis elveszted :( -
#5 NAh bejelentkeztem :)))
Websájt -
#2 Emmegmi? :)) Kicsit bővebben? -
Androidus #1 Szeretném tudni, mennyire vannak magyarok, akik nyomják ezt a cuccot. Én most kezdtem, szerintem több van benne 1-2 napi játék lehetőségnél, érdemes kipróbálni. Jó lenne, ha összejönnénk. Ha valaki tudor is jelentkezne, annak kifejezetten örülnék, mert a gyári tájékoztatás hmmm... enyhén szólva nem túl felhasználóbarát.