udrvcsn9.jpg



Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.


  • Zóanagyvarázsló
    #61446
    Isthyhez kell csatlakoznom: szerintem is rendben volt Tóvizi, és mindkét sok lehetőséget kapó beállónk biztató a jövőre nézve, és Pásztor is, csak több lehetőség kell neki a Fradiban. Csak irányítók és átlövők kellenének melléjük.

    A szélsők közül én Shatzlt sem dicsérném, ha jól rémlik, a csoportban 66%-kal lőtt, míg Lukács és Márton 78-cal. Nem csak érzésre volt sok a hiba. Persze tavaly Martin talán még ennél is rosszabb lövőszázalékkal került all-starba, de ezt most nem minősítem, megtettem akkor. Ez a legrutinosabb szélsőnktől a legjobb esetben is gyenge közepes.

    Kovacsicsot se dicsérném, egyszer ugyan egy közepes irányítójátékra és 0 gólra lett a mezőny legjobbja a román meccs előtt, de addig nem ment neki. Lehet, hogy az utolsó csoportmeccs nem rajta múlott, de a spanyolok és a montenegróiak ellen éppen tőle is több kellett volna. Nagyon remélem, hogy a javuló formáját át tudja menteni.

    Ugyanakkor láttunk már olyat, hogy Mörk a torna első felében gyenge volt, aztán meg kb. MVP. Sajnos a mi játékosaink nem engedhetik meg ezt a luxust.

    Kiss Niki amúgy jöhetett volna nemcsak Kovács, de Klujber vagy egy kapus helyett is (ez utóbbi esetben akár alapból is logikus lehetett volna).

    Nyilvánvalóan nem vagyok elégedett, vannak gondok, de fiatalok jönnek még, most inkább azokat az éveket nyögi a keret, melyekben alig voltak fiatalok. Mindenesetre az is elgondolkodtató, hogy a rendelkezésre álló többség formán kívül játszott.