Final Fantasy XII
  • dinomano
    Mind2 gép megvan még a padlason...Sajna egyikre sem tudok gémeket kiirni; hiaba van fenn az összes gém a neten... :-P Amiga THE BEST! :-D
    Sztem meg FF-nél éppenséggel lényeges a harcrendszer; ha már a gém nagy részében fight-olsz... és emellé még jo a sztori is...

" Ugyanis egyrészt egy jó RPG-ben az előbbrejutáshoz eleve nincs szükség 80% harcra, másrészt a harcrendszer nekem nem ad plusz élvezetet, arra van sok más játékstílus." - Hmmm... Igen... és egy pl. lövöldözös gémben (mint mas jatekstilus) van pl. "Active time battle"? Ezt azért nem értem, mivel jopar rpg-nek egymastol elütő harcrendszere van; nehany esetben olyan harcrendszer, amilyet semmilyen mas jatekkategoriaban nem talalsz meg... Én épp a harcrendszerben + random encounterekben lelem örömöm; a jRPG; a a jatekmüfaj; amit akkor is tudsz tolni, ha épp nincs kedved vinni a sztorit; nincs igazan kedved gémezni...oszt jol "el-levelup-ozgatsz..."
    FFX-hez nem tudok hozzaszolni, csak videokat lattam; azok alapjan "szimplan"csak "megaatomdurvajokis" gémnek nézett ki! :-P