Final Fantasy XII
-
jah, eleg gaz a Godfather, és még mindig csinaljak... hat ztem a max payn1-nek szebb textureai voltak/vannak; mint godfathernek...meg nem szeretem, amikor fö karakter extrajol néz ki+lekerekitett; a többi kari meg szögletes mint allat... a hazak is total flat-ek...én tudom, h. limitje van a ps2 hardverenek is; de vazze, nezetek meg 1 black-videot... :-D és az lehet, h. hamarabb kijön mint G.father...
Jah, amugy PC-re ujabban csak csili-vilizés megy; hiaba tartanak a high-end pc-k X360körüli szinten(jo, picit szarabbak azééé...); anno lattam Quake 4-et+NFS Most wantedot...
mind2 egy rakas ****; anno a FEAR-en lattam, h. fejlödtek dolgok...
A quake 4 AI-ja nevetseges; a Most wanted meg ugy ahogy van 1 nagy hatar...az NFS szeria a Porsche+H. Stakes2 utan csak lefele ment; a szutyi huppogos négerzeneröl ne is beszeljünk...
nah de elknyarodtam tematol... ne ijessz meg, Vagrant sztori hiaba tetszett volna(nagyon bejött a design!!!) rohadtul nem ment nekem; abba kellett hagynom..a ritmuserzekem nuku... A Legend of D. is ezert nem megy...Apropo...az FF8as Gunblade is ritmuskombos lesz?(vagy mi...asszem igy hivjak...)...VAgy arra gondoltal; h. félkör mutatja a tamadhato részeket (ill. azok a részek tamadhatok ellennél amik félkörben vannak?) anno ilyen volt V.Story+picit ilyen a Parasite E. ...